Filmele și serialele cu Ryan Kelley

  • Ryan Kelley

    Ryan Kelley

    37 de ani
    Data nașterii: 31.08.1986
    Locul nașterii: Glen Ellyn, Illinois, USA
  • Regia: Russell Mulcahy
    76 19
    5.5
  • War Pigs (2015)

    Porci de război

    Unitatea de inadaptati cunoscuta sub numele de War Pigs trebuie să ajungă în spatele liniilor inamice pentru a-i extermina pe naziști prin orice mijloace.

    Regia: Ryan Little
    25 2
    4.3
  • Teen Wolf (2011)

    Un vârcolac adolescent

    Scott era un tânăr obişnuit până ce o muşcătură i-a schimbat fundamental viaţa. Acum se chinuie să înţeleagă cine e şi ce ar putea să devină. Este mai mult lup decât om? Să fie invers? A devenit el doar un prădător, sclav al puterii lunii?

    Scenariul: Jeff Davis
    155 5
    7.7
  • Prayers for Bobby (2009)

    Rugăciuni pentru Bobby

    Prezinta viata unui adolescent gay si trairile interioare ale acestuia si viata unei femei religioase care nu a putut accepta ca fiul ei este gay si care considera ca Dumnezeu il poate "vindeca" de acest "pacat".

    Regia: Russell Mulcahy
    2 1
    8.0
  • Ben 10: Alien Swarm (2009)

    Ben 10 Roiul Extraterestru

    Ben 10 vrea să împiedice cucerirea lumii de către niște gândaci extratereștri ce controlează corpul uman și activați de regina lor ce desigur a posedat pe tatăl Elenei, care este prietena lui Ben. Însă prieteni săi și bunicul nu vor să o ajute...

    Regia: Alex Winter
    3 1
    4.6
  • The Dust Factory (2004)

    Fabrica de praf

    Ryan e un tanar caruia ii lipseste abilitatea de-a vorbi. Intr-o zi, el cade de pe un pod si se trezeste transportat intr-o stranie lume fantastica, unde se intalneste cu bunicul sau Randolph si cu o fata draguta pe nume Melanie.

    Regia: Eric Small
    1 0
    5.8
  • Mean Creek (2004)

    Pârâu rău

    Într-un mic orășel din Oregon, Sam îi povestește fratelui său necazurile pe care le are la școală din cauza lui George. Cei doi frați pun la cale o răzbunare. De aceea, îl invită pe George la o plimbare cu barca. Deși Sam își dă seama că este o...

    Regia: Jacob Aaron Estes
    7 1
    7.1
  • Stolen Summer (2002)

    Vară furată

    In anii ’70, familia catolica a unui pompier din Chicago se imprieteneste cu o familie de evrei. Diferentele de cultura si religie nu-i impiedica pe oameni sa se ajute si sa se sustina in momentele grele.

    Regia: Pete Jones
    1 0
    6.5