Filmele cu Ryan O'Neal

 • Ryan O'Neal

  Ryan O'Neal

  80 de ani
  Data nașterii: 20.04.1941
  Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
 • Malibu's Most Wanted (2003)

  Cel mai cautat din Malibu

  Brad Gluckman (Kennedy) este un rap star in devernie care se poarta si vobreste ca „in cartier”. Tatal sau, un om bogat care candideaza la postul de guvernator, angajeaza doi actori sa se deghizeze in „gansteri rap” si sa ii rapeasca fiul pentru...

  Regia: John Whitesell
  7 1
  5.2
 • People I Know (2002)

  Oameni pe care îi știu

  Wurman își dă seama că viața lui începe să se destrame. Este un reprezentant al presei ale cărui zile de glorie au apus. Se pierde în ceața mijloacelor de informare, a celebrității și a politicii, fenomene la care a fost martor timp de trei decenii.

  Regia: Daniel Algrant
  5 0
  5.5
 • Epoch (2001)

  Torus

  In toata lumea, intensificarea brusca a activitatii seismice cauzeaza pagube si panica. Mason Rand, specialist in arme, este recrutat de Kasia Czaban, consilier stiintific al presedintelui, ca sa investigheze activitatea ciudata din Muntii...

  Regia: Matt Codd
  2 0
  4.9
 • Zero Effect (1998)

  Detectivul Fantoma

  Thriller care musteste de suspans si umor negru, acest film are in prim plan doi actori de calibru – Bill Pullman si Ben Stiller. Cel dintai este un detectiv excentric pe nume Daryl Zero, cel de-al doilea chiar partenerul sau, Steve Arlo, un tip...

  Regia: Jake Kasdan
  5 0
  6.9
 • Faithful (1996)

  Fidelitate

  Filmul este o comedie plina de suspans despre cararile nestiute ale dragostei si despre intorsaturile ciudate pe care ni le rezerva destinul.

  Regia: Paul Mazursky
  1 0
  5.8
 • Chances Are (1989)

  O nouă șansă

  Louie Jeffries este căsătorit cu Corinne. La aniversarea primului an de căsnicie, Louie este ucis, dar se reîncarnează în Alex Finch și, 20 de ani mai târziu, destinul îi aduce împreună pe Alex și pe Miranda, fiica lui Louie.

  Regia: Emile Ardolino
  8 0
  6.5
 • Green Ice (1981)

  Gheata verde

  "Sa nu uitam sa iubim nicicand policier-ul cd serie. El face bine la nervi si la ploaie. Ce poate fi mai usor decat sa citesti o carte politista? Sa-I vezi filmul." - Eugenia Voda - 1995 (Planeta Cinema).

  Regia: Ernest Day
  10 1
  5.5
 • The Driver (1978)

  Șoferul

  Şoferul este un adevărat cunoscător în arta şofatului, numai că îşi foloseşte talentul pentru a face bani. El este şoferul unor bande de spărgători de bănci şi îi ajută să scape de urmărirea maşinilor de poliţie. Numai că un poliţist îşi...

  Regia: Walter Hill
  12 1
  7.2
 • A Bridge Too Far (1977)

  Un pod prea îndepărtat

  Film de razboi, evocare a asaltului trupelor americane, poloneze si britanice, pentru capturarea unui pod important din spatele liniilor de front germane. Asaltul s-a realizat printr-o complicata actiune a parasutistilor si trupelor blindate

  Regia: Richard Attenborough
  44 2
  7.4
 • Nickelodeon (1976)

  Regia: Peter Bogdanovich
  0 0
  6.3
 • Barry Lyndon (1975)

  În fastuosul secol al XVIII-lea, tânărul irlandez Redmond Barry este hotărât să devină nobil. Se înrolează în armata engleză, luptă în războiul de şapte ani, dezertează de la englezi, se alătură prusacilor, este promovat şi protejat de un cavaler.

  Regia: Stanley Kubrick
  Oscar-uri: x 4
  19 0
  8.1
 • Paper Moon (1973)

  Lună de hârtie

  Suntem în anul 1936. Addie Loggins (Tatum O’Neal, la debut), este lãsatã în grija vânzãtorului ambulant de biblii, Moses Pray (Ryan O’Neal, tatãl lui Tatum), un personaj imoral despre care nu se ştie cu siguranţã dacã este sau nu tatãl ei.

  Regia: Peter Bogdanovich
  Oscar-uri:
  12 1
  8.1
 • What's Up, Doc? (1972)

  Ce se întâmplă, doctore?

  Aventurile ce decurg din incurcarea a patru genti de voiaj identice, dar cu posesori si continuturi total diferite. Necazurile incep la o conventie a muzicologilor, in San Francisco.

  Regia: Peter Bogdanovich
  17 1
  7.7
 • Wild Rovers (1971)

  Hoinarii primejdioși

  Doi lucrători la o fermă se decid să jefuiască o bancă. Odată treaba terminată, băieții fug cu prada. Fostul lor șef, înfuriat la culme, ii trimite pe cei doi fii ai lui pe urmele hoinarilor, pe care trebuie să-i aducă înapoi, de preferință morți.

  Regia: Blake Edwards
  6 1
  6.5
 • Love Story (1970)

  Poveste de dragoste

  Cei doi actori, Ryan O'Neal și Ali MacGraw, au ajuns peste noapte senzații în lumea cinematografiei, pentru portretizarea deosebită a celor doi tineri care trec peste barierele sociale, se căsătoresc și, în final, se confruntă cu criza vieții lor.

  Regia: Arthur Hiller
  Oscar-uri:
  40 0
  6.9