Filmele cu Ryan O'Neal

  • Ryan O'Neal

    Ryan O'Neal

    Data nașterii: 20.04.1941
    Decedat: 08.12.2023 (82 de ani)
  • Malibu's Most Wanted (2003)

    Cel mai căutat din Malibu

    Brad Gluckman (Kennedy) este un rap star in devernie care se poarta si vobreste ca „in cartier”. Tatal sau, un om bogat care candideaza la postul de guvernator, angajeaza doi actori sa se deghizeze in „gansteri rap” si sa ii rapeasca fiul pentru...

    Regia: John Whitesell
    7 1
    5.2
  • People I Know (2002)

    Oameni pe care îi știu

    Wurman își dă seama că viața lui începe să se destrame. Este un reprezentant al presei ale cărui zile de glorie au apus. Se pierde în ceața mijloacelor de informare, a celebrității și a politicii, fenomene la care a fost martor timp de trei decenii.

    Regia: Daniel Algrant
    6 0
    5.4
  • Epoch (2001)

    Torus

    In toata lumea, intensificarea brusca a activitatii seismice cauzeaza pagube si panica. Mason Rand, specialist in arme, este recrutat de Kasia Czaban, consilier stiintific al presedintelui, ca sa investigheze activitatea ciudata din Muntii...

    Regia: Matt Codd
    2 0
    4.8
  • Zero Effect (1998)

    Detectivul Fantomă

    Thriller care musteste de suspans si umor negru, acest film are in prim plan doi actori de calibru – Bill Pullman si Ben Stiller. Cel dintai este un detectiv excentric pe nume Daryl Zero, cel de-al doilea chiar partenerul sau, Steve Arlo, un tip...

    Regia: Jake Kasdan
    5 0
    6.9
  • Faithful (1996)

    Fidelitate

    Filmul este o comedie plina de suspans despre cararile nestiute ale dragostei si despre intorsaturile ciudate pe care ni le rezerva destinul.

    Regia: Paul Mazursky
    2 0
    5.8
  • Chances Are (1989)

    O nouă șansă

    Louie Jeffries este căsătorit cu Corinne. La aniversarea primului an de căsnicie, Louie este ucis, dar se reîncarnează în Alex Finch și, 20 de ani mai târziu, destinul îi aduce împreună pe Alex și pe Miranda, fiica lui Louie.

    Regia: Emile Ardolino
    9 0
    6.5
  • Green Ice (1981)

    Gheață verde

    "Sa nu uitam sa iubim nicicand policier-ul cd serie. El face bine la nervi si la ploaie. Ce poate fi mai usor decat sa citesti o carte politista? Sa-I vezi filmul." - Eugenia Voda - 1995 (Planeta Cinema).

    Regia: Ernest Day
    14 1
    5.5
  • The Driver (1978)

    Șoferul

    Șoferul este un adevărat cunoscător în arta șofatului, numai că își folosește talentul pentru a face bani. El este șoferul unor bande de spărgători de bănci și îi ajută să scape de urmărirea mașinilor de poliție. Numai că un polițist își propune...

    Regia: Walter Hill
    15 1
    7.1
  • A Bridge Too Far (1977)

    Un pod prea îndepărtat

    Film de razboi, evocare a asaltului trupelor americane, poloneze si britanice, pentru capturarea unui pod important din spatele liniilor de front germane. Asaltul s-a realizat printr-o complicata actiune a parasutistilor si trupelor blindate

    Regia: Richard Attenborough
    61 2
    7.4
  • Nickelodeon (1976)

    Regia: Peter Bogdanovich
    1 0
    6.2
  • Barry Lyndon (1975)

    În fastuosul secol al XVIII-lea, tânărul irlandez Redmond Barry este hotărât să devină nobil. Se înrolează în armata engleză, luptă în războiul de şapte ani, dezertează de la englezi, se alătură prusacilor, este promovat şi protejat de un cavaler.

    Regia: Stanley Kubrick
    Oscar-uri: x 4
    25 0
    8.1
  • Paper Moon (1973)

    Luna de hârtie

    Suntem în anul 1936. Addie Loggins (Tatum O’Neal, la debut), este lăsată în grija vânzătorului ambulant de biblii, Moses Pray (Ryan O’Neal, tatăl lui Tatum), un personaj imoral despre care nu se știe cu siguranță dacă este sau nu tatăl ei.

    Regia: Peter Bogdanovich
    Oscar-uri:
    14 1
    8.1
  • What's Up, Doc? (1972)

    Ce se întâmplă, doctore?

    Aventurile ce decurg din incurcarea a patru genti de voiaj identice, dar cu posesori si continuturi total diferite. Necazurile incep la o conventie a muzicologilor, in San Francisco.

    Regia: Peter Bogdanovich
    20 1
    7.7
  • Wild Rovers (1971)

    Hoinarii primejdioși

    Doi lucrători la o fermă se decid să jefuiască o bancă. Odată treaba terminată, băieții fug cu prada. Fostul lor șef, înfuriat la culme, ii trimite pe cei doi fii ai lui pe urmele hoinarilor, pe care trebuie să-i aducă înapoi, de preferință morți.

    Regia: Blake Edwards
    6 1
    6.5
  • Love Story (1970)

    Poveste de dragoste

    Cei doi actori, Ryan O'Neal și Ali MacGraw, au ajuns peste noapte senzații în lumea cinematografiei, pentru portretizarea deosebită a celor doi tineri care trec peste barierele sociale, se căsătoresc și, în final, se confruntă cu criza vieții lor.

    Regia: Arthur Hiller
    Oscar-uri:
    43 0
    6.9