Filmele și serialele cu S. Epatha Merkerson

 • S. Epatha Merkerson

  S. Epatha Merkerson

  71 de ani
  Data nașterii: 28.11.1952
  Locul nașterii: Saginaw, Michigan, USA
 • Regia: Kent Moran
  0 0
  5.5
 • Chicago Med (2015)

  Chicago Med - Camera de gardă

  Cei mai buni medici, asistente și personal medical ai orașului salvează vieți, croindu-și drum între provocările zilnice ale iubirii și pierderii în departamentul de urgențe.

  Scenariul: Michael Brandt, Derek Haas, Matt Olmstead
  459 5
  7.6
 • Peeples (2013)

  Sar scântei atunci când Wade Walker da buzna la reuniunea anuală a familiei Peeples din Hamptons pentru a cere mana fiicei lor, Grace.

  Regia: Tina Gordon
  1 0
  5.4
 • The Six Wives of Henry Lefay (2009)

  Cele șase soții ale lui Henry Lefay

  O fiică îndoliată încearcă să aranjeze înmormântarea tatălui său în timp ce trebuie să facă faţă celor şase foste soţii pe care acesta le-a lăsta în urmă.  

  Regia: Howard Michael Gould
  4 2
  5.1
 • Slipstream (2007)

  Distorsiuni mentale

  Slipstream este povestea unui scenarist pe moarte și a distorsiunilor mentale pe care acesta le experimentează pe masură ce oameni și evenimente recente din viața sa se întrepătrund cu scenariul unui thriller polițist la care acesta lucrează.

  Regia: Anthony Hopkins
  4 1
  4.8
 • Black Snake Moan (2006)

  Suspinul șarpelui negru

  Un om cu frica de Dumnezeu (Jackson) se ataseaza de o tanara nesociabila si solitara (Ricci) care, victima unui abuz sexual in copilarie, cauta cu disperare dragoste, dar nu gaseste pe nimeni care sa-i ofere.

  Regia: Craig Brewer
  20 1
  6.9
 • Radio (2003)

  Antrenament pentru prietenie

  Povestea unei prietenii nemuritoare dintre un respectat antrenor de football din liceu Harold Jones (Ed Harris), si un tanar cu probleme mentale, poreclit Radio (Cuba Gooding, Jr) pe care atrenorul il ia sub aripa sa ocrotitoare, devenindu-i mentor.

  Regia: Michael Tollin
  3 0
  6.9
 • Terminator 2: Judgment Day (1991)

  Terminator 2: Ziua judecății

  S-au scurs 10 ani de când Sarah a fost ținta unui cyborg din viitor. Acum, fiul ei, viitor lider al rezistenței, este ținta unui "terminator" mult mai periculos. Rezistența trimite înapoi în timp un protector care să-i salveze pe cei doi.

  Regia: James Cameron
  Oscar-uri: x 4
  220 5
  8.6
 • Law & Order (1990)

  Lege și ordine

  Scenariul: Dick Wolf, Rick Eid
  1 0
  7.8
 • Navy Seals (1990)

  Misiune de gradul zero

  O unitate militara marina cunoscuta sub numele de Focile se imbarca intr-o misiune de salvare a unor prizonieri luati de o grupare terorista din Orientul Mijlociu. Unitatea este condusa de doi comandanti rivali: Hawkins (Charlie Sheen) si Curran.

  Regia: Lewis Teague
  15 2
  5.5
 • Lung-metrajul She's Gotta Have It i-a adus regizorului Spike Lee popularitate la scara mondiala si a fost unul dintre primele ce au plasat in centrul actiunii o tanara si inteligenta femeie de culoare - Nola Darling (Tracy Camila Johns). Nola...

  Regia: Spike Lee
  0 0
  6.8