Filmele și serialele cu Sab Shimono

  • Sab Shimono

    Sab Shimono

    86 de ani
    Data nașterii: 31.07.1937
    Locul nașterii: Sacramento, California, USA
  • Scooby-Doo and the Samurai Sword (2009)

    Scooby-Doo! și Sabia Samuraiului

    Scooby-Doo si Shaggy sunt indoctrinati de un neobisnuit Maestru al Sulitei care ii invata Bushido, codul Samurailor. Calitatile lor sunt repede testate de o armata de roboti ninja ce par de neoprit.

    Regia: Christopher Berkeley
    7 0
    6.3
  • Samurai Girl (2008)

    Fata samurai

    Heaven, o adolescenta cu o existenta agitata, incearca sa sa-si gaseasca echilibrul... intre viata alaturi de parintii ei adoptivi, foarte bogati, si traditiile de Samurai ale stramosilor ei...

    Scenariul: Luke McMullen
    0 0
    6.4
  • Ben 10: Race Against Time (2007)

    Ben 10 Cursa Împotriva Timpului

    Ben se intoarce la scoala din orasul lui natal si incearca sa se integreze ca un copil obisnuit. Nimeni trebuie sa stie ca el este un erou asa ca baiatul pastreaza secretul cu sfintenie si se vede nevoit sa nu le spuna nici macar prietenilor lui....

    Regia: Alex Winter
    1 1
    4.1
  • Ice Planet (2001)

    SF
    Regia: Winrich Kolbe
    2 3
    3.9
  • The Big Hit (1998)

    Lovitura cea mare

    Mafiotul Malvin este pus de seful sau sa o rapeasca pe fiica unui industrias japonez, dar aceasta este chiar fina acestuia. Sotia sefului angajeaza asasini pentru rezolvarea problemei, in timp ce Malvin se indragosteste fara veste de victima sa.

    Regia: Kirk Wong Chi-Keung
    25 0
    6.0
  • The Shadow (1994)

    Umbra

    “Umbra” (Alec Baldwin) are puteri supranaturale: poate deveni invizibil si poate creea confuzie in mintile oamenilor. Dar vor fi suficiente aceste puteri, atunci cand va trebui sa lupte impotriva dusmanului sau, Shiwan Khan?

    Regia: Russell Mulcahy
    14 1
    6.0
  • 3 Ninjas Kick Back (1994)

    Cei trei Ninja lovesc din nou

    Cei trei Ninja, Rocky, Colt si Tum Tum, au o misiune foarte importanta: ei trebuie sa-si ajute echipa de baseball, Dragonii, sa joace impotriva rivalilor lor, Mustangii, si sa-i invinga.

    Regia: Charlie Ganis
    7 0
    4.6
  • Teenage Mutant Ninja Turtles III (1993)

    Țestoasele Ninja 3

    Cele 4 testoase se intorc in timp in vremea legendarilor samurai in Japonia medievala, unde se vor antrena pentru a deveni parte a acestui grup de luptatori stravechi si pentru a proteja aceste locuri sacre.

    Regia: Stuart Gillard
    14 1
    4.8
  • Come See the Paradise (1990)

    Veniți în Paradis

    La sfârşitul anilor 1930, în preajma izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial, Jack McGurn, un sindicalist sărac care lucrează că proiecţionist într-un cinemtograf din San Francisco, se îndrăgosteşte de frumoasa japoneză Lily Kawamura....

    Regia: Alan Parker
    8 0
    6.7
  • Presumed Innocent (1990)

    Presupus nevinovat

    Ecranizare a best-seller-ului lui Scott Turow. Un film despre frica si despre secrete. Intr-o zi, procurorul Rusty Sabich paraseste paradisiacul camin conjugal si ajunge la birou, unde seful sau ii da o veste proasta: frumoasa lor colega, avocata...

    Regia: Alan J. Pakula
    28 1
    6.9
  • The Challenge (1982)

    Sfidarea

    Rick, un fost boxer american, este angajat pentru a transporta o sabie în Japonia, fără să știe că va nimeri in razboiul dintre doi frați, unul care urmează calea tradițională a samurailor, iar celalalt, un om de afaceri.

    Regia: John Frankenheimer
    4 0
    6.2