Filmele și serialele cu Saïd Taghmaoui

  • Saïd Taghmaoui

    Saïd Taghmaoui

    50 de ani
    Data nașterii: 19.07.1973
    Locul nașterii: Villepinte, Seine-Saint-Denis, France
  • Professionals (2020)

    Scenariul: Jeff Most, Michael Colleary
    3 0
    5.6
  • John Wick: Chapter 3 (2019)

    John Wick 3: Război total

    Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense este pe urmele lui.

    Regia: Chad Stahelski
    443 52
    7.4
  • At First Light (2018)

    La prima lumină

    Filmul urmărește pe Alex Lainey care descoperă niște lumini misterioase care apar deasupra micului său oraș. Ea dezvoltă în curând abilități periculoase, supranaturale...

    Regia: Jason Stone
    42 16
    5.6
  • Wonder Woman (2017)

    Femeia Minune

    Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Wonder Woman. Extraordinare aventuri o așteaptă pe războinica celebră atât pentru curajul în luptă, cât și pentru bunătatea ei.

    Regia: Patty Jenkins
    658 62
    7.3
  • The Missing (2014)

    28 0
    8.2
  • My Brother the Devil (2012)

    Fratele meu

    Regia: Sally El Hosaini
    0 0
    6.5
  • Touch (2012)

    Legături invizibile

    O dramă ce îmbină ştiinţa cu spiritualitatea, Touch explorează pânza invizibilă ce leagă întreaga umanitate. În centrul serialului se află un văduv şi tată singur care, în misiunea sa de a se conecta cu fiul său profund tulburat emoţional, va pune...

    Scenariul: Tim Kring
    10 1
    7.3
  • Conan the Barbarian (2011)

    Conan barbarul

    După ce a fost martor la uciderea tatălui său și distrugerea până în temelii a satului în care a copilărit, Conan nu mai are altă șansă decât să se alăture unei lumi nelegiuite, în care devine pe rând  borfaș, pirat și apoi războinic.

    Regia: Marcus Nispel
    48 4
    5.1
  • Stranded (2010)

    Djinns: Locuitorii Deșertului

    Un grup de militari francezi este atacat în timpul unei misiuni de salvare în Africa de creaturi invizibile.

    Regia: Hugues Martin, Sandra Martin
    4 1
    5.1
  • Traitor (2008)

    Trădător

    Roy, un respectat agent FBI dintr-o bucată, conduce o investigaţie care-l plasează pe neaşteptate în miezul unei periculoase conspiraţii internaţionale. Toate indiciile conduc către un fost ofiţer al serviciului de Operaţiuni Speciale al SUA.

    Regia: Jeffrey Nachmanoff
    21 1
    6.9
  • Vantage Point (2008)

    Fiecare vede altceva

    Doi agenţi secreţi a căror sarcină este să-l protejeze pe Preşedintele Ashton la un summit. Când Preşedintele este împuşcat, haosul produs aruncă în aer vieţile a 5 persoane. Filmul prezintă evenimentele din perspectiva fiecăreia dintre ele.

    Regia: Pete Travis
    26 1
    6.6
  • Five Fingers (2006)

    Cinci degete

    La rugmintea prietenei sale, pianistul olandez Martjin (Ryan Philippe) pleaca in Maroc cu scopul de a initia un program pentru ajutorarea copiilor malnutriti. Dupa intalnirea cu ghidul sau, Gavin, amandoi sunt rapiti de o grupare terorista.

    Regia: Laurence Malkin
    2 0
    6.3
  • Hidalgo (2004)

    Hidalgo si Oceanul de Foc

    Hidalgo este o aventura - poem, un film inspirat dintr-o poveste adevarata despre cea mai lunga cursa de cai ce s-a organizat vreodata si despre drumul unui barbat spre propria implinire si eliberare.

    Regia: Joe Johnston
    34 2
    6.7
  • Crime Spree (2003)

    Oops! Am încurcat borcanele!

    Daniel Foray (Depardieu) e liderul unui grup de hoti scrantiti din Paris. El a visat intotdeauna sa duca la bun sfarsit un jaf perfect. Visul sau poate deveni realitate cand seful lui, Bastaldi ii spune ca el si banda sa vor fi trimisi la...

    Regia: Brad Mirman
    1 0
    6.4
  • The Good Thief (2002)

    Hoțul bun

    În lumea afacerilor dubioase, Bob e foarte cunoscut. Pe urmele lui se află polițistul Roger. Bob pune la cale un jaf. Dar planul e descoperit. Bob nu se neliniștește, pentru că nu banii sunt importanți, ci bucuria jocului periculos.

    Regia: Neil Jordan
    5 2
    6.5