Filmele și serialele cu Sakina Jaffrey

  • Sakina Jaffrey

    Sakina Jaffrey

    62 de ani
    Data nașterii: 14.02.1962
    Locul nașterii: Manhattan, New York City, New York, USA
  • The Hating Game (2021)

    Te urăsc, te iubesc

    Hotărâtă să atingă succesul în carieră fără compromisuri, Lucy (Lucy Hale) pornește o luptă nemiloasă împotriva glacialului și eficientului ei rival Joshua (Austin Stowell). Dar, ce sa vezi? Frumoasa Lucy e din ce în ce mai atrasă de el, iar asta...

    Regia: Peter Hutchings
    54 9
    6.2
  • Scenariul: Mark Bomback
    106 12
    7.8
  • Regia: Joshua Leonard
    1 1
    5.4
  • McCall îi salvează pe cei agresați, exploatați și oprimați, pedepsindu-i pe cei vinovați, fără drept de apel. Însă, de data aceasta, el se va afla față în față cu asasini profesioniști, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge.

    Regia: Antoine Fuqua
    603 36
    6.7
  • Red Sparrow (2018)

    Vrabia roșie

    Red Sparrow urmărește povestea tinerei Dominika, un ofițer care încearcă să supraviețuiască birocrației serviciilor de informații post-sovietice. Ea va fi desemnată împotriva voinței ei să devină o seducătoare instruită în serviciul de securitate rus

    Regia: Francis Lawrence
    463 51
    6.6
  • Claire in Motion (2016)

    Claire în acțiune

    Claire își caută soțul care a dispărut lângă casa lor din Ohio. Când investigația ei o duce la un student manipulator, ea își dă seama că nu-și cunoaște soțul atât de bine pe cât credea.

    Regia: Annie J. Howell, Lisa Robinson
    3 0
    4.4
  • Timeless (2016)

    Dincolo de timp

    Un istoric, un soldat și un programator pornesc într-o aventură în timp în urmărirea unor criminali dubioși care intenționează să distrugă continuumul temporal.

    Scenariul: Shawn Ryan, Eric Kripke
    329 10
    7.6
  • Definitely, Maybe (2008)

    Cu siguranță, poate

    Will, un tânăr ucenic într-ale politicii, se mută în 1992 din Wisconsin în New York pentru a se implica în campania prezidențială. Pentru Maya, fiica lui, Will reînvie un trecut văzut de un tânăr idealist implicat în trei relații sentimentale.

    Regia: Adam Brooks
    35 2
    7.1
  • Raising Helen (2004)

    Mamică de ocazie

    Raising Helen este o comedie romantica despre transformarea pe care o sufera peste noapte o tanara fermecatoare (Kate Hudson) intr-o mamica cu trei copii. Regizorul Garry Marshall („Pretty Woman”) reuseste sa dea viata unei comedii induiosatoare.

    Regia: Garry Marshall
    9 1
    6.0
  • The Truth About Charlie (2002)

    Adevărul despre Charlie

    În urma morţii soţului ei, Reggie îşi dă seama că acesta a dus o viaţă dublă când devine ţinta unei bande criminale. Ajutată de misteriousul Joshua şi de agentul Bartholomew, Reggie e pe cale să facă lumină în viaţa secretă a soţului ei.

    Regia: Jonathan Demme
    6 0
    4.7
  • The Indian in the Cupboard (1995)

    Indianul din dulap

    Un baietel de noua ani primeste de ziua lui un indian din plastic, un dulap si o cheita. Astfel se trezeste in plina aventura: indianul prinde viata si ii devine cel mai bun prieten.

    Regia: Frank Oz
    2 0
    6.0