Filmele cu Salma Hayek Pinault

  • Salma Hayek Pinault

    Salma Hayek Pinault

    57 de ani
    Data nașterii: 02.09.1966
    Locul nașterii: Coatzacoalcos, Veracruz, Mexico
  • Magic Mike's Last Dance (2023)

    Magic Mike: Ultimul dans

    Regia: Steven Soderbergh
    54 22
    5.2
  • Puss in Boots: The Last Wish (2022)

    Motanul încălțat: Ultima dorință

    Motanul a distrus opt din cele nouă vieți ale sale, deși a pierdut numărătoarea pe parcurs. Recuperarea acelor vieți îl va trimite pe Motanul încălțat în cea mai mare aventură de căutare de până acum.

    Regia: Joel Crawford, Januel Mercado
    97 13
    7.8
  • House of Gucci (2021)

    Casa Gucci

    O adevărată saga dinastică, “House of Gucci / Casa Gucci” este o poveste captivantă despre ambiție, lăcomie, trădare și crimă, plasată pe fundalul seducător al lumii modei și finanțelor înalte. O producție elegantă din punct de vedere vizual,...

    Regia: Ridley Scott
    99 18
    6.6
  • Eternals (2021)

    Eternii

    "Eternii" urmărește un grup de eroi nemuritori care au protejat Pământul de la începutul timpului. Când creaturi monstruoase numite Devianți, considerate dispărute de secole, reapar în mod misterios, Eternii sunt nevoiți sa se reunească pentru a...

    Regia: Chloé Zhao
    327 59
    6.3
  • Hitman's Wife's Bodyguard (2021)

    Hitman's Bodyguard 2: Nevasta asasinului

    Bryce este forțat să reintre în acțiune de către soția lui Darius, escroaca Sonia Kincaid. Bărbatul e aruncat în haos de către periculoșii lui protejați, iar trio-ul descoperă că ei sunt singurii care pot împiedica dezastrul total în Europa.

    Regia: Patrick Hughes
    261 27
    6.1
  • Bliss (2021)

    Regia: Mike Cahill
    54 18
    5.4
  • The Roads Not Taken (2020)

    Căi nebătute

    Pe parcursul unei zile cu fiica ei, un bărbat cu demență se străduiește să rămână concentrat cât timp își imaginează realități alternative pe care le-ar fi putut trăi.

    Regia: Sally Potter
    11 4
    5.2
  • Like a Boss (2020)

    Șefele

    Două prietene de-o viață au împreună o firmă de cosmetice. Una e pragmatică, cealaltă își dorește doar bani și o viață de răsfăț. Când firma începe să piardă bani, prietenia lor va fi pusă la grele - și amuzante - încercări.

    Regia: Miguel Arteta
    54 14
    4.7
  • Drunk Parents (2019)

    Și bețivi și mincinoși

    Doi părinți alcoolici încearcă să ascundă de fiica lor, dar și de cercul social, dificultățile financiare din ce în ce mai presante, printr-o serie de scheme și planuri pe cât de elaborate, pe atât de sortite eșecului, dar cu atât mai comice.

    Regia: Fred Wolf
    55 9
    4.0
  • The Hummingbird Project (2018)

    Proiectul Colibri

    Anton si Vincent lucrează la o rețea de fibră optică între Kansas și New Jersey, ei dorind să realizeze cea mai rapidă rețea de acest gen, intrând în concurență cu fosta lor șefă.

    Regia: Kim Nguyen
    49 17
    6.2
  • Beatriz at Dinner (2017)

    Beatriz la cină

    Beatriz, o imigrantă dintr-un oraș sărac din Mexic, a atras atenția asupra bunătății sale înnăscute, construindu-și o carieră în domeniul sănătății, în Los Angeles.

    Regia: Miguel Arteta
    17 9
    6.0
  • How to Be a Latin Lover (2017)

    Cum să fii amantu' la femei

    În această comedie care ne va face să râdem în hohote, Eugenio Derbez este Maximo, un tânăr foarte chipeș care visează să devină bogat fără să aibă nevoie să muncească măcar o zi în viața lui

    Regia: Ken Marino
    109 13
    6.0
  • În Teheranul post-revoluționar, un om de afaceri prosper este arestat și torturat fără motiv, apoi luptă împreună cu soția sa pentru adevăr și libertate.

    Regia: Wayne Blair
    7 0
    6.2
  • Tale of Tales (2015)

    Regia: Matteo Garrone
    22 4
    6.4
  • The Prophet (2014)

    Profetul

    The Prophet este produs de Salma Hayek și regizat de Roger Allers, și a adus laolaltă nouă dintre cei mai apreciați animatori din lume pentru a realiza episoade inspirate de "Profetul" cunoscutului Kahlil Gibran

    Regia: Gaëtan Brizzi, Paul Brizzi, Roger Allers
    2 0
    7.0