Filmele și serialele cu Sam Huntington

  • Sam Huntington

    Sam Huntington

    42 de ani
    Data nașterii: 01.04.1982
    Locul nașterii: Peterborough, New Hampshire, USA
  • Kill Command (2016)

    Comanda: "Ucide!"

    O echipă de elită a armatei este trimisă într-o unitate izolată de antrenament pentru a testa eficiența unui lot de roboți înarmați până în dinți. Ceea ce începe ca un simplu exercițiu de antrenament, ajunge să fie o luptă până la moarte.

    Regia: Steven Gomez
    19 6
    5.7
  • Regia: Tony Bui
    1 0
    4.6
  • Rosewood (2015)

    Scenariul: Todd Harthan
    32 0
    6.7
  • Regia: Pat Kiely
    3 0
    4.7
  • Being Human (2011)

    Printre oameni

     Doi prieteni, un vampir şi un vârcolac, îşi închiriază o locuinţă, dar constată că o împart cu fantoma femeii care trăise înainte acolo.

    Scenariul: Jeremy Carver, Anna Fricke
    9 0
    7.5
  • Dead of Night este bazat pe celebra serie de benzi desenate italiene Dylan Dog, creată de Tiziano Sclavi. Routh (Superman Returns) îl interpretează aici pe Dylan, un detectiv particular care va fi atras în lumea morților-vii

    Regia: Kevin Munroe
    4 1
    5.1
  • Fanboys (2009)

    Războiul fanilor

    In 1998, cinci prieteni si-au furat intrarea in istorie Un road movie nebunesc despre cativa fani "Star Wars" care pornesc catre Skywalker Ranch cu intentia de a fura o copie a partii I, "The Phantom Menace"

    Regia: Kyle Newman
    4 0
    6.5
  • Superman Returns (2006)

    Superman revine

    Dupa o absenta de cativa ani, Omul de Otel revine pe Pamant in noul film epic de actiune si aventuri Superman Returns, un nou capitol in saga unuia dintre cei mai indragiti supereroi din lume.

    Regia: Bryan Singer
    48 1
    6.1
  • River's End (2005)

    Planul bunicului

    River's End este filmat in locatii din centrul, sudul si vestul Texasului. Corbin interpreteaza rolul unui serif deghizat, care foloseste simtul practic si logica oamenilor de la tara pentru a-i indrepta comportamentul nepotului sau de 10 ani,...

    Regia: William Katt
    1 0
    5.3
  • In Enemy Hands (2004)

    În mâinile dușmanilor

    În timpul celui de-al II-lea Război Mondial, în drum spre casă, militarii de pe submarinul american Swordfish sunt luați prizonieri de echipajul vasului german U-boat 429. Dar când viața celor două echipaje va fi în pericol, cei doi căpitani...

    Regia: Tony Giglio
    12 0
    6.0
  • Sleepover (2004)

    Razbunare in pijamale

    In vara de dinaintea primului lor an la liceu, Julie organizeaza o petrecere in pijamale cu Hannah, Nancy si Farrah. In trei, ele ajung sa traiasca aventura vietilor lor în incercarea de a scapa o data pentru totdeauna de reputatiza lor.

    Regia: Joe Nussbaum
    3 0
    5.3
  • Not Another Teen Movie (2001)

    Încă un film despre adolescenți?!

    O parodie la adresa tuturor filmelor cu adolescenţi făcute până acum. Personaje pe care le-aţi îndrăgit din "American Pie" sau "10 things I Hate About You" sunt "luate la mişto" în acestă parodie care nu iartă nimic!

    Regia: Joel Gallen
    34 4
    5.8
  • Detroit Rock City (1999)

    Careul de rockeri

    Patru tineri au facut rost de bilete pentru un concert extraordinar al trupei lor preferate. Toata bucuria lor se transforma in oroare in momentul in care mama lui Jam da foc biletelor, crezand ca muzica acestei trupe este daunatoare pentru fiul ei.

    Regia: Adam Rifkin
    3 0
    6.8
  • Jungle 2 Jungle (1997)

    Din junglă în junglă

    Michael este pe punctul de a se casatori cu frumoasa Charlotte, dar pentru asta trebuie sa finalizeze divortul de Patricia. Michael porneste intr-o calatorie in jungla amazoniana unde traieste fosta sa sotie si afla cu stupoare ca are un fiu.

    Regia: John Pasquin
    16 1
    5.2