Filmele și serialele cu Sam Lerner

  • Sam Lerner

    Sam Lerner

    31 de ani
    Data nașterii: 27.09.1992
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Truth or Dare (2018)

    Adevăr sau provocare

    Un joc inofensiv de "adevăr sau provocare" cu prietenii devine mortal când cineva - sau ceva - începe să îi pedepsească pe cei care mint sau refuză o provocare.

    Regia: Jeff Wadlow
    67 11
    5.2
  • Project Almanac (2015)

    Proiect Almanac

    Să folosești o mașină a timpului poate fi o distracție grozavă. Poți repara greșeli și poți face farse celor din jur. Când realizezi că acțiunile au consecințe în viitor, vei face tot ce poți pentru a șterge efectul rătăcirilor temporale.

    Regia: Dean Israelite
    13 3
    6.3
  • The Goldbergs (2013)

    Reședința Goldberg

    Cu acțiunea plasată în anii '80, naratorul prezintă întâmplările din copilăria sa - alături de o mamă super protectivă, un tată ușor coleric, o soră mai mare rebelă, un frate mai mare încăpățânat și un bunic cu rolul de confident.

    Scenariul: Adam F. Goldberg
    2 0
    8.0
  • Monster House (2006)

    Casa monstru

    Trei copii descoperă că vila de peste drum este... vie! Ea practic mănâncă orice ființă care se apropie de ea. Cei trei eroi ai noștri încearcă s-o convingă pe babysitter-ul care stă cu ei, poliția și pe un alt tip ciudat pe nume Skull.

    Regia: Gil Kenan
    9 1
    6.6
  • Envy (2004)

    Invidia

    Nick Vanderpark şi Tim Dingman sunt vecini şi foarte buni prieteni. Mai mult, ei lucrează împreună la o fabrică. Cei doi îşi doresc ceva mai mult de la viaţă, iar Nick şi-a făcut un obicei din a pune la cale planuri stupide de îmbogăţire rapidă

    Regia: Barry Levinson
    6 0
    4.8