Filmele și serialele cu Sam Rockwell

 • Sam Rockwell

  Sam Rockwell

  53 de ani
  Data nașterii: 05.11.1968
  Locul nașterii: Daly City, California, USA
  Oscaruri:
 • The Bad Guys (2022)

  Băieții răi

  Domnul Lup, domnul Șarpe, domnul Piranha, domnul Rechin și doamna Tarantula au pus la cale un plan pentru un jaf perfect.

  Regia: Pierre Perifel
  50 2
  6.9
 • The One and Only Ivan (2020)

  Unicul și inegalabilul Ivan

  Gorila Ivan (Sam Rockwell) încearcă să-și recompună trecutul din frânturile pe care și le amintește cu ajutorul neprețuit al elefantului Stella (Angelina Jolie), cu care plănuiește și evadarea din captivitate.

  Regia: Thea Sharrock
  27 3
  6.5
 • Trolls 2: World Tour (2020)

  Trolii descoperă lumea

  Trolii se intorc din nou ca sa salveze lumea. De data asta ei se vor confrunta cu o formatie de troli rockeri foarte rai. Conducatoarea lor ameninta ca le va fura muzica, deci trolli se vor alia pentru a salva cele 6 stiluri muzicale.

  Regia: Walt Dohrn, David P. Smith
  33 7
  6.0
 • Richard Jewell (2019)

  Cazul lui Richard Jewell

  Un film despre atentatul cu bombă de la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, când, datorită vigilenței lui Jewell, unul dintre cei care asigurau paza stadionului, o mulțime de vieți au fost salvate.

  Regia: Clint Eastwood
  74 4
  7.5
 • Fosse/Verdon (2019)

  “Fosse/Verdon” explorează parteneriatul unic, romantic și creativ, dintre influentul coregraf/regizor Bob Fosse și Gwen Verdon, una dintre cele mai mari dansatoare de pe Broadway din toate timpurile.

  Scenariul: Thomas Kail, Steven Levenson
  6 0
  7.9
 • Jojo Rabbit (2019)

  O dramedie de război, Jojo Rabbit spune povestea unui tănăr admirator al nazismului care descoperă că mama lui adăpostește în casă un evreu.

  Regia: Taika Waititi
  Oscar-uri:
  103 23
  7.9
 • The Best of Enemies (2019)

  Cei mai buni inamici

  În vara lui 1971, Ann Atwater, o activistă pentru drepturile civile, și C.P. Ellis, un lider local Ku Klux Klan, conduc un summit în care se discută despre desegregarea școlilor din Durham, Carolina de Nord.

  Regia: Robin Bissell
  39 5
  7.3
 • Vice (2018)

  Vicele

  Vice este povestea lui Dick Cheney și își propune să ne arate cum a reușit un birocrat de la Washington, un om uns cu toate alifiile, să devină cel mai puternic om din lume din funcția de vice-președinte al lui George W. Bush Jr.

  Regia: Adam McKay
  Oscar-uri:
  64 7
  7.2
 • Woman Walks Ahead (2017)

  Femeia merge înainte

  Catherine Weldon pleacă în Dakota ca să picteze portretul șefului de trib Sitting Bull și se implică în lupta tribului Lakota pentru pământul lor.

  Regia: Susanna White
  25 3
  6.6
 • Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

  Trei panouri în afara orașului Ebbing, Missouri

  O mamă îndurerată provoacă personal autoritățile locale, pentru a atrage atenția asupra lipsei de progres în căutarea ucigașului fiicei sale. Puternică, curajoasă și disperată să facă dreptate, Mildred Hayes ar putea fi Femeia Anului 2017.

  Regia: Martin McDonagh
  Oscar-uri:
  243 22
  8.1
 • Urmărește familia Murphy în anii '70, când copiii își făceau de cap, berea curgea șiroaie și nimic nu se punea între un bărbat și televizorul lui.

  Scenariul: Bill Burr, Michael Price
  0 1
  8.0
 • Mr. Right (2015)

  Mr. Right. Un iubit... mortal

  Fire extrem de activă, Martha, a devenit de nestăpânit după cel mai recent eșec amoros. Vorbește prea mult, petrece non-stop, gătește orice și oricând, și e hotărâtă să facă cea mai mare prostie din viața ei când îl întâlnește pe Francis

  Regia: Paco Cabezas
  26 2
  6.3
 • Don Verdean (2015)

  Regia: Jared Hess
  1 4
  5.4
 • Poltergeist (2015)

  Strigoiul

  Povestea unei familii a cărei casă este invadată de spirite furioase. Când aparițiile terifiante își înmulțesc atacurile, iar fiica mai mică le este răpită, părinții sunt gata de orice pentru a o salva.

  Regia: Gil Kenan
  15 4
  4.9
 • Laggies (2014)

  Adolescență întârziată

  În plină criză a vârstei mijlocii, Megan (Keira Knightley) se panichează când iubitul ei o cere în căsătorie; așa că se ascunde în casa noii sale prietene, o adolescentă de 16 ani, Annika (Chloë Grace Moretz), care locuiește cu tatăl ei.

  Regia: Lynn Shelton
  1 0
  6.4