Filmele și serialele cu Sam Rockwell

  • Sam Rockwell

    Sam Rockwell

    55 de ani
    Data nașterii: 05.11.1968
    Locul nașterii: Daly City, California, USA
    Oscaruri:
  • Argylle (2024)

    Argylle: Superspionul

    Regia: Matthew Vaughn
    123 23
    5.7
  • The Bad Guys (2022)

    Băieții răi

    Domnul Lup, domnul Șarpe, domnul Piranha, domnul Rechin și doamna Tarantula au pus la cale un plan pentru un jaf perfect.

    Regia: Pierre Perifel
    70 2
    6.8
  • The One and Only Ivan (2020)

    Unicul și inegalabilul Ivan

    Gorila Ivan (Sam Rockwell) încearcă să-și recompună trecutul din frânturile pe care și le amintește cu ajutorul neprețuit al elefantului Stella (Angelina Jolie), cu care plănuiește și evadarea din captivitate.

    Regia: Thea Sharrock
    28 3
    6.6
  • Trolls 2: World Tour (2020)

    Trolii descoperă lumea

    Trolii se intorc din nou ca sa salveze lumea. De data asta ei se vor confrunta cu o formatie de troli rockeri foarte rai. Conducatoarea lor ameninta ca le va fura muzica, deci trolli se vor alia pentru a salva cele 6 stiluri muzicale.

    Regia: Walt Dohrn, David P. Smith
    33 7
    6.1
  • Richard Jewell (2019)

    Cazul lui Richard Jewell

    Un film despre atentatul cu bombă de la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, când, datorită vigilenței lui Jewell, unul dintre cei care asigurau paza stadionului, o mulțime de vieți au fost salvate.

    Regia: Clint Eastwood
    76 4
    7.5
  • Fosse/Verdon (2019)

    “Fosse/Verdon” explorează parteneriatul unic, romantic și creativ, dintre influentul coregraf/regizor Bob Fosse și Gwen Verdon, una dintre cele mai mari dansatoare de pe Broadway din toate timpurile.

    Scenariul: Thomas Kail, Steven Levenson
    6 0
    7.9
  • Jojo Rabbit (2019)

    O dramedie de război, Jojo Rabbit spune povestea unui tănăr admirator al nazismului care descoperă că mama lui adăpostește în casă un evreu.

    Regia: Taika Waititi
    Oscar-uri:
    103 23
    7.9
  • The Best of Enemies (2019)

    Cei mai buni inamici

    În vara lui 1971, Ann Atwater, o activistă pentru drepturile civile, și C.P. Ellis, un lider local Ku Klux Klan, conduc un summit în care se discută despre desegregarea școlilor din Durham, Carolina de Nord.

    Regia: Robin Bissell
    39 5
    7.3
  • Vice (2018)

    Vicele

    Vice este povestea lui Dick Cheney și își propune să ne arate cum a reușit un birocrat de la Washington, un om uns cu toate alifiile, să devină cel mai puternic om din lume din funcția de vice-președinte al lui George W. Bush Jr.

    Regia: Adam McKay
    Oscar-uri:
    66 7
    7.2
  • Woman Walks Ahead (2017)

    Femeia merge înainte

    Catherine Weldon pleacă în Dakota ca să picteze portretul șefului de trib Sitting Bull și se implică în lupta tribului Lakota pentru pământul lor.

    Regia: Susanna White
    25 3
    6.7
  • Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

    Trei panouri în afara orașului Ebbing, Missouri

    O mamă îndurerată provoacă personal autoritățile locale, pentru a atrage atenția asupra lipsei de progres în căutarea ucigașului fiicei sale. Puternică, curajoasă și disperată să facă dreptate, Mildred Hayes ar putea fi Femeia Anului 2017.

    Regia: Martin McDonagh
    Oscar-uri:
    249 22
    8.1
  • Urmărește familia Murphy în anii '70, când copiii își făceau de cap, berea curgea șiroaie și nimic nu se punea între un bărbat și televizorul lui.

    Scenariul: Bill Burr, Michael Price
    0 1
    8.0
  • Mr. Right (2015)

    Mr. Right. Un iubit... mortal

    Fire extrem de activă, Martha, a devenit de nestăpânit după cel mai recent eșec amoros. Vorbește prea mult, petrece non-stop, gătește orice și oricând, și e hotărâtă să facă cea mai mare prostie din viața ei când îl întâlnește pe Francis

    Regia: Paco Cabezas
    26 2
    6.3
  • Don Verdean (2015)

    Regia: Jared Hess
    1 4
    5.4
  • Poltergeist (2015)

    Strigoiul

    Povestea unei familii a cărei casă este invadată de spirite furioase. Când aparițiile terifiante își înmulțesc atacurile, iar fiica mai mică le este răpită, părinții sunt gata de orice pentru a o salva.

    Regia: Gil Kenan
    18 5
    4.9