Filmele și serialele cu Samaire Armstrong

 • Samaire Armstrong

  Samaire Armstrong

  41 de ani
  Data nașterii: 31.10.1980
  Locul nașterii: Tokyo, Japan
 • The 2nd (2020)

  Regia: Brian Skiba
  25 6
  3.8
 • My Santa (2013)

  Moșul meu

  Jen, o mamă singură, își duce copilul la mall ca să-l vadă pe Moș Crăciun și se îndrăgostește de tânărul din spatele bărbii albe, fără să știe cine e.

  Regia: Sam Irvin
  1 1
  5.6
 • Resurrection (2013)

  Înviere

  Ce se întâmplă când oamenii pe care i-ai jelit și îngropat apar la ușa ta după nici o zi de când ne-au părăsit? Viețile oamenilor din Arcadia sunt schimbate pentru totdeauna după ce ființele dragi care i-au părăsit se întorc printre cei vii.

  Scenariul: Aaron Zelman
  0 0
  7.3
 • Stay Alive (2006)

  Stai în viață

  Dupa moartea misterioasa a unui prieten vechi, un grup de adolescenti intra in posesia lui "Stay Alive," un joc video horror bazat pe povestirea adevarata a unei aristrocrate din secolul 17 ce avea reputatia de contesa sangeroasa.

  Regia: William Brent Bell
  3 0
  5.1
 • Just My Luck (2006)

  Doar norocul meu

  Frumoasa newyorkeză Ashley e privită de mulți ca fiind extrem de norocoasă. După o întâlnire întâmplătoare și un sărut aparent nevinovat cu un tânăr nu la fel de norocos, Ashley realizează brusc că a făcut schimb de noroc cu simpaticul Jake Hardin.

  Regia: Donald Petrie
  18 0
  5.4
 • It's a Boy Girl Thing (2006)

  În pielea altuia

  Woody și Nell se cunosc din copilărie. Woody are bursă sportivă. Nell învață pentru a merge la Yale. Nu se pot suferi! O ceartă avută în fața unui exponat aztec dintr-un muzeu are un efect devastator: se trezesc a doua zi că au trupul celuilalt.

  Regia: Nick Hurran
  10 0
  6.3
 • DarkWolf (2003)

  Bestia ]ntunericului

  O nouă creatură înfiorătoare bântuie străzile din Los Angeles. Este o creatură a tenebrelor, un vârcolac diabolic împins de o sete nestăvilită de sânge, atras de Josie, o femeie atrăgătoare ce posedă puteri misterioase pe care abia acum începe să...

  Regia: Richard Friedman
  0 0
  2.7