Filmele cu Samy Naceri

  • Samy Naceri

    Samy Naceri

    62 de ani
    Data nașterii: 02.07.1961
    Locul nașterii: Paris, France
  • Redemption Day (2021)

    Misiune de salvare

    Când Kate, dragostea vieții sale, este răpită și reținută pentru răscumpărare de teroriști, eroul de război Brad Paxton incepe o cursa contra cronometru, într-o operație îndrăzneață, care îl pune în fața celor mai puternice și intunecate forțe.

    Regia: Hicham Hajji
    84 17
    4.5
  • Tip Top (2013)

    Regia: Serge Bozon
    0 0
    4.7
  • Taxi 4 (2007)

    Un criminal belgian, cautat in toate Europa, este prins de politia din Marsilia, unde trebuie pazit timp de cateva ore, inainte de transferarea lui intr-o inchisoare din Congo. Din nefericire, politistul Emilian este pacalit de criminal.

    Regia: Gérard Krawczyk
    41 0
    5.6
  • Days of Glory (2006)

    Zile de glorie

    Atitudinea discriminatoare a Frantei fata de nord-africanii care au luptat alaturi de ea in al doilea razboi mondial este adusa pe marele ecran in acest controversat film. Pelicula isi centreaza firul epic mai degraba pe prezentarea...

    Regia: Rachid Bouchareb
    13 0
    7.0
  • Taxi 3 (2003)

    A treia parte a filmului ne prilejuieste o reintalnire cu taxi-ul extraordinar si cu o incredibila urmarire pe partia de ski... cu taxiul!

    Regia: Gérard Krawczyk
    38 1
    5.8
  • The Nest (2002)

    Cuibul de viespi

    Helene Labrie, agent al fortelor speciale de 30 de ani, are misiunea de a-l transfera la o inchisoare franceza pe Abedin Nexhep, un cap al mafiei albaneze.

    Regia: Florent-Emilio Siri
    3 0
    6.7
  • Taxi 2 (2000)

    Taxi 2 - Operațiunea Ninja

    Ambasadorul Japoniei face o vizita oficiala in Marsilia pentru a vedea cu ochii lui strategia politiei locale in lupta cu bandele organizate. Din pacate, insa, pe timpul vizitei, el este rapit de un grup de banditi care lucrau pentru mafia japoneza.

    Regia: Gérard Krawczyk
    35 0
    6.5
  • Taxi (1998)

    Daniel fostul baiat cu pizza, este acum taximetrist... cam vitezoman. Masina lui este foarte puternica si cind trezeste caii putere de sub capota masinii lui, nici macar radarele politiei nu il mai intercepteaza.

    Regia: Gérard Pirès
    45 0
    7.0