Filmele cu Sandra Ellis Lafferty

  • Sandra Ellis Lafferty

    Sandra Ellis Lafferty

    83 de ani
    Data nașterii: 02.08.1940
    Locul nașterii: Colorado, USA
  • A Fall from Grace (2020)

    Căderea lui Grace

    Grace, o femeie blândă și cu frică de lege, mărturisește că și-a ucis soțul, dar tânăra și sceptica ei avocată pornește în căutarea adevărului.

    Regia: Tyler Perry
    31 5
    5.9
  • A Dark Place (2018)

    Un loc întunecat

    Când un băiat dispare într-un oraș din vestul Pennsylvaniei, Donald, un șofer care are sindromul Asperger, începe o investigație ca să demonstreze că băiatul a fost ucis.

    Regia: Simon Fellows
    18 4
    6.2
  • The Hunger Games: Catching Fire (2013)

    Jocurile foamei: Sfidarea

    Katniss și Peeta au câștigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniți în Districtul 12, speră să trăiască în pace

    Regia: Francis Lawrence
    92 1
    7.5
  • The Hunger Games (2012)

    Jocurile foamei

    Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde națiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului, în fiecare an e organizat un concurs sadic și sângeros - Jocurile Foamei.

    Regia: Gary Ross
    85 4
    7.2
  • After (2011)

    După

    Când doi supraviețuitori ai unui accident de autobuz își revin, își dau seama că ei sunt singurii oameni care au rămas în viață din orașul lor. Ei decid să descopere adevărul din spatele izolării, dar încearcă și să scape de o amenințătoare creatură.

    Regia: Ryan Smith
    4 1
    5.4
  • The New Daughter (2009)

    O fiică nouă

    În urma divorțului, un tată și cei doi copii ai săi se mută în Carolina de Sud la marginea unui orășel. Pe parcurs vor descoperi că în casa în care stau se întâmplă lucruri ciudate și va trebui să le înfrunte...

    Regia: Luiso Berdejo
    6 4
    5.3
  • Walk the Line (2005)

    Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash

    Filmul este o cronică a vieții legendarului cântăreț country Johnny Cash, începând cu perioada copilăriei sale din Arkansas, la o fermă de bumbac, și până dincolo de cunoașterea succesului și a celebrității

    Regia: James Mangold
    Oscar-uri:
    31 1
    7.8
  • The Prophecy 3: The Ascent (2000)

    Profetia

    Razboiul pe Pamant si in Rai reincepe, iar Pryel, ingerul genocidului, revine la putere, incercand sa distruga intreaga omenire. Singurul care il poate opri este Danyael, dar acesta nu-i cunoaste intentiile.

    Regia: Patrick Lussier
    18 0
    5.4