Filmele și serialele cu Sandra Oh

 • Sandra Oh

  Sandra Oh

  51 de ani
  Data nașterii: 20.07.1971
  Locul nașterii: Ottawa, Ontario, Canada
 • Umma (2022)

  Mama

  Amanda și fiica ei trăiesc o viață liniștită într-o fermă americană, dar când rămășițele mamei ei înstrăinate ajung din Korea, Amanda este bântuită de frica de a deveni exact ca mama ei.

  Regia: Iris K. Shim
  12 2
  4.7
 • Turning Red (2022)

  Roșu Aprins

  Filmul „Roșu Aprins” produs de Disney și Pixar o prezintă pe Mei Lee, o tânără de 13 ani care se luptă între a fi cuminte și haosul adolecenței. Mama sa, prea protectoare, Ming, e mereu aproape - o problemă pentru toți adolescenții. Și dacă toate...

  Regia: Domee Shi
  36 7
  7.0
 • Invincible (2021)

  Scenariul: Robert Kirkman, Ryan Ottley, Cory Walker
  21 2
  8.7
 • Raya and the Last Dragon (2021)

  Raya și ultimul dragon

  În regatul Kumandra, un Pământ reimaginat locuit de o civilizație antică, o războinică singuratică pe nume Raya își propune să găsească ultimul dragon în viață și să salveze regatul de ticălosul Druun.

  Regia: Don Hall, Paul Briggs, Carlos López Estrada
  164 6
  7.3
 • Killing Eve (2018)

  Obsesia Evei

  Jobul de birou al Evei nu îi satisface fanteziile despre ce înseamnă să fii spion. Când lui Eve i se cere să o găsească pe criminala Villanelle înainte să ucidă din nou, cele două încep un periculos joc de-a șoarecele și pisica.

  Scenariul: Phoebe Waller-Bridge
  312 24
  8.1
 • Catfight (2017)

  Regia: Onur Tukel
  0 1
  5.9
 • Tammy (2014)

  Dupa ce isi pierde jobul si afla ca sotul o inseala, protagonista porneste la drum impreuna cu bunica ei, dependenta de alcool.

  Regia: Ben Falcone
  4 0
  4.9
 • Rabbit Hole (2010)

  Trezirea la realitate

  Viața unui cuplu fericit este întreruptă după o tragedie neașteptată și o călătorie emoționantă și intensă pe care aceștia trebuie să o parcurgă pentru a-și recăpăta fericirea.

  Regia: John Cameron Mitchell
  7 4
  7.0
 • Ramona and Beezus (2010)

  Ramona și Beezus

  Ecranizare a celebrelor romane pentru copii scrise de Beverly Cleary, filmul le urmărește pe cele două surori Quimby, Ramona și Beezus (adică Beatrice), dar și pe părinții, rudele și prietenii lor.

  Regia: Elizabeth Allen Rosenbaum
  8 0
  6.5
 • The People Speak (2009)

  Oamenii vorbesc

  Regia: Howard Zinn, Anthony Arnove, Chris Moore
  0 0
  7.3
 • Defendor (2009)

  Arthur Poppington, un om cât se poate de obișnuit, își asumă o identitate de super-erou, își dă numele de "Defendor" și începe să colinde străzile cufundate de întunericul nopții în căutarea celui mai mare dușman al lui, Captain Industry

  Regia: Peter Stebbings
  0 1
  6.7
 • The Land Before Time XIII: The Wisdom of Friends (2007)

  Tărâmul uitat de timp XIII: Înțelepciunea prietenilor

  Dupa un incident in urma caruia bunica lui Littlefoot este aproape sa-si piarda viata, eroul nostru invata o serie de lectii pe care cei din specia lui le numesc simplu "Intelepciuni".

  Regia: Charles Grosvenor, Jamie Mitchell
  2 0
  5.1
 • The Night Listener (2006)

  Ascultătorul de noapte

  Scriitor renumit si gazda de emisiune radio populara, Gabriel (Robin Williams) se imprieteneste cu un ascultator adolescent, cel mai mare fan al sau, si cu mama adoptiva a acestuia (Tony Collette). Relatia sa cu baiatul de 14 ani devine obsedanta.

  Regia: Patrick Stettner
  5 0
  5.9
 • Cake (2005)

  Tortul miresei

  Pippa McGee (Heather Graham) este o scriitoare care călătoreşte foarte mult şi o adevărată adeptă a vieţii solitare. Se întoarce în oraşul natal pentru a asista la o nuntă în calitate de domnişoară de onoare. Când ajunge acasă, află că tatăl...

  Regia: Nisha Ganatra
  2 1
  4.9
 • Hard Candy (2005)

  Capcană fatală

  Inteligenta și fermecătoarea Hayley, o tânără nonconformistă, nu ar avea ce să caute la o întâlnire cu atrăgătorul Jeff, un fotograf de modă în vârstă de peste 30 de ani pe care l-a cunoscut pe internet. Înainte să-și dea seama, se pomenește...

  Regia: David Slade
  22 1
  7.0