Filmele și serialele cu Sandra Oh

  • Sandra Oh

    Sandra Oh

    52 de ani
    Data nașterii: 20.07.1971
    Locul nașterii: Ottawa, Ontario, Canada
  • După moartea bunicii sale, Tom Lee, un băiat chinez-american, intră în ucenicie la tigrul vorbitor Mr. Hu și învață arta străveche a magiei pentru a deveni noul gardian al unui phoenix străvechi.

    Regia: Raman Hui, Yong Duk Jhun, Paul Watling
    4 1
    5.7
  • Quiz Lady (2023)

    Regina concursurilor de întrebări

    Regina concursurilor de întrebări este o comedie emoționantă despre o familie disfuncțională, surori înstrăinate și o emisiune-concurs care ar putea fi cheia relației lor, avându-i în roluri principale pe Awkwafina, Sandra Oh, Jason Schwartzman,...

    Regia: Jessica Yu
    11 2
    6.7
  • Umma (2022)

    Mama

    Amanda și fiica ei trăiesc o viață liniștită într-o fermă americană, dar când rămășițele mamei ei înstrăinate ajung din Korea, Amanda este bântuită de frica de a deveni exact ca mama ei.

    Regia: Iris K. Shim
    12 2
    4.7
  • Turning Red (2022)

    Roșu Aprins

    Filmul „Roșu Aprins” produs de Disney și Pixar o prezintă pe Mei Lee, o tânără de 13 ani care se luptă între a fi cuminte și haosul adolecenței. Mama sa, prea protectoare, Ming, e mereu aproape - o problemă pentru toți adolescenții. Și dacă toate...

    Regia: Domee Shi
    39 7
    7.0
  • Invincible (2021)

    Invincibilul

    INVINCIBILUL este o serie de animație cu supereroi centrat pe Mark Grayson, un adolescent de 17 ani ca oricare altul de vârsta lui, mai puțin faptul că are un tată supererou planetar. Însă chiar când își dezvoltă și el propriile puteri Mark...

    Scenariul: Robert Kirkman, Ryan Ottley, Cory Walker
    33 2
    8.7
  • Raya and the Last Dragon (2021)

    Raya și ultimul dragon

    În regatul Kumandra, un Pământ reimaginat locuit de o civilizație antică, o războinică singuratică pe nume Raya își propune să găsească ultimul dragon în viață și să salveze regatul de ticălosul Druun.

    Regia: Don Hall, Paul Briggs, Carlos López Estrada
    165 7
    7.3
  • Killing Eve (2018)

    Obsesia Evei

    Jobul de birou al Evei nu îi satisface fanteziile despre ce înseamnă să fii spion. Când lui Eve i se cere să o găsească pe criminala Villanelle înainte să ucidă din nou, cele două încep un periculos joc de-a șoarecele și pisica.

    Scenariul: Phoebe Waller-Bridge
    314 25
    8.1
  • Catfight (2017)

    Regia: Onur Tukel
    0 1
    5.9
  • Tammy (2014)

    Dupa ce isi pierde jobul si afla ca sotul o inseala, protagonista porneste la drum impreuna cu bunica ei, dependenta de alcool.

    Regia: Ben Falcone
    4 0
    4.9
  • Rabbit Hole (2010)

    Trezirea la realitate

    Viața unui cuplu fericit este întreruptă după o tragedie neașteptată și o călătorie emoționantă și intensă pe care aceștia trebuie să o parcurgă pentru a-și recăpăta fericirea.

    Regia: John Cameron Mitchell
    7 4
    7.0
  • Ramona and Beezus (2010)

    Ramona și Beezus

    Ecranizare a celebrelor romane pentru copii scrise de Beverly Cleary, filmul le urmărește pe cele două surori Quimby, Ramona și Beezus (adică Beatrice), dar și pe părinții, rudele și prietenii lor.

    Regia: Elizabeth Allen Rosenbaum
    9 0
    6.5
  • The People Speak (2009)

    Oamenii vorbesc

    Regia: Howard Zinn, Anthony Arnove, Chris Moore
    0 0
    7.2
  • Defendor (2009)

    Arthur Poppington, un om cât se poate de obișnuit, își asumă o identitate de super-erou, își dă numele de "Defendor" și începe să colinde străzile cufundate de întunericul nopții în căutarea celui mai mare dușman al lui, Captain Industry

    Regia: Peter Stebbings
    0 1
    6.7
  • The Land Before Time XIII: The Wisdom of Friends (2007)

    Tărâmul uitat de timp XIII: Înțelepciunea prietenilor

    Dupa un incident in urma caruia bunica lui Littlefoot este aproape sa-si piarda viata, eroul nostru invata o serie de lectii pe care cei din specia lui le numesc simplu "Intelepciuni".

    Regia: Charles Grosvenor, Jamie Mitchell
    2 0
    5.1
  • The Night Listener (2006)

    Ascultătorul de noapte

    Scriitor renumit si gazda de emisiune radio populara, Gabriel (Robin Williams) se imprieteneste cu un ascultator adolescent, cel mai mare fan al sau, si cu mama adoptiva a acestuia (Tony Collette). Relatia sa cu baiatul de 14 ani devine obsedanta.

    Regia: Patrick Stettner
    6 0
    5.9