Filmele cu Saoirse Ronan

  • Saoirse Ronan

    Saoirse Ronan

    30 de ani
    Data nașterii: 12.04.1994
    Locul nașterii: The Bronx, New York City, New York, USA
  • Foe (2023)

    Regia: Garth Davis
    16 7
    5.4
  • Ammonite (2020)

    Amonit

    Mary Anning, o vânătoare de fosile din secolul XIX, trebuie să colaboreze cu tânăra Charlotte Murchison. Pe drum, adevărata natură a relației lor iese la iveală.

    Regia: Francis Lee
    9 11
    6.5
  • Little Women (2020)

    Micuțele femei

    Bazată pe opera scriitoarei Louisa May Alcott, Little Women redă suișurile și coborâșurile vieții lui Jo March. În accepțiunea lui Gerwig, povestea surorilor, hotărâte să trăiască după propriile criterii, e valabilă în orice epocă - inclusiv actuala.

    Regia: Greta Gerwig
    Oscar-uri:
    105 11
    7.8
  • Mary Queen of Scots (2018)

    Mary regina Scoției

    Regina scoțienilor, Maria Stuart, își face cunoscută intenția de a revendica tronul britanic, amenințându-i suveranitatea verișoarei sale, regina Elisabeta I. Însă trădarea și conspirațiile de la fiecare curte regală pun în pericol ambele tronuri

    Regia: Josie Rourke
    75 13
    6.3
  • The Seagull (2018)

    Pescărușul

    Irina vizitează casa de vară a familiei alături de fiul ei, Konstantin, care tânjește după Nina. Când faimosul scriitor Boris Trigorin își face apariția, Nina se îndrăgostește de el și începe să-l ignore pe Konstantin.

    Regia: Michael Mayer
    26 5
    5.7
  • On Chesil Beach (2017)

    Pe plaja Chesil

    O dramă puternică și profundă, care surprinde modul în care educația rigidă și diferită provoacă tensiuni printre tinerii din Anglia anilor 1960.

    Regia: Dominic Cooke
    4 1
    6.3
  • Loving Vincent (2017)

    Cu drag, Van Gogh

    O animație desprinsă din picturile lui van Gogh. Intriga prinde viață prin interviuri cu personaje apropiate de Vincent și prin reconstruirea dramatică a unor evenimente care au dus la moartea pictorului.

    Regia: DK Welchman, Hugh Welchman
    33 5
    7.8
  • Lady Bird (2017)

    Lady Bird este o liceană ambițioasă, inteligentă și talentată. Dorind să evadeze din suburbanul Sacramento, ea visează la o viață diferită, plină de zgârie-norii din Coasta de est, universitățile Ivy League și de cultura cosmopolită

    Regia: Greta Gerwig
    97 33
    7.4
  • Brooklyn (2016)

    Povestea unei fete irlandeze (Saoirse Ronan) care îşi caută norocul în New York-ul anilor '50. Printre alte întâmplări, se căsătoreşte în secret cu un instalator (Domhnall Gleeson) pe care îl întâlneşte la dansul de vineri seara

    Regia: John Crowley
    31 3
    7.5
  • La 17 ani după ce a fost răpită de un străin pe nume Ben McKay, tânăra în vârstă acum de 23 de ani, Leane Dargon, care s-a aflat în captivitate toată această perioadă, este descoperită și înapoiată părinților ei, Marcy și Glen.

    Regia: Nikole Beckwith
    0 0
    6.0
  • Lost River (2014)

    Râul pierdut

    Pe fundalul suprarealist al unui oraș care moare pe zi ce trece, Billy, mamă singură a doi copii, intră într-o lume macabră a imaginației în timp ce Bones, băiatul ei, descoperă un drum secret care conduce către un oraș scufundat.

    Regia: Ryan Gosling
    6 1
    5.7
  • The Grand Budapest Hotel (2014)

    Hotel Grand Budapest

    The Grand Budapest Hotel descrie aventurile lui Gustave H, un legendar portar la un mare hotel european din perioada interbelică, şi ale lui Zero Moustafa, hamalul hotelului, care devine cel mai bun prieten al său.

    Regia: Wes Anderson
    Oscar-uri: x 4
    36 3
    8.1
  • How I Live Now (2013)

    Cum trăiesc acum

    Daisy, o tânără americancă trimisă într-o zonă rurală a Angliei pentru a locui la rude, descoperă dragostea și sensul vieții. Când lumea din jurul ei este cuprinsă de război, Daisy devine forțată să lupte pentru supraviețuire.

    Regia: Kevin Macdonald
    8 1
    6.4
  • The Host (2013)

    Gazda

    Gazda prezintă o poveste de dragoste ce depăşeşte graniţele imaginaţiei. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereştri paraziţi, care pun stăpanire pe corpul uman, inhibând emoţiile, personalitatea şi conştiinţa.

    Regia: Andrew Niccol
    33 5
    5.8
  • Byzantium (2012)

    Bizanțul

    Locuitorii unui mic și dărăpănat orășel de coastă vor afla, cu costuri mortale, îngrozitorul secret a două tinere care și-au găsit refugiul la ei în stațiune.

    Regia: Neil Jordan
    17 1
    6.5