Filmele cu Sara Botsford

  • Sara Botsford

    Sara Botsford

    73 de ani
    Data nașterii: 08.04.1951
    Locul nașterii: Dobie, Ontario, Canada
  • Once Upon a Prince (2018)

    A fost odată un prinț

    Un prinț care vizitează S.U.A. se simte atras de o fata obișnuită. Dar mama lui nu este mulțumită de alegerea fiului și încearcă să dovedească faptul că fata americană nu este potrivită pentru a fi printesa.

    Regia: Alex Wright
    7 2
    6.3
  • River (2016)

    Regia: Jamie M. Dagg
    2 0
    6.0
  • Lizzie Borden Took an Ax (2014)

    Povestea lui Lizzie Borden

    Într-o zi călduroasă de vară, în 1892, în Fall River, Lizzie se întoarce la casa în care locuiește cu tatăl ei, Andrew, mama vitregă, Abby, și sora ei, Emma. Spre deosebire de o zi normală, Lizzie găsește o scenă a crimei: părinții ei au fost uciși.

    Regia: Nick Gomez
    0 0
    5.8
  • The Fog (2005)

    Ceața

    Acum 100 de ani, in largul coastei unui oras izolat, un vapor cu leprosi a fost incendiat, ucigandu-i pe toti de la bord. Acum, noaptea, fantomele marinarilor morti demult, s-au intors din mormintele lor de sub ape pentru a cere razbunare.

    Regia: Rupert Wainwright
    22 2
    3.7
  • Tremors 4: The Legend Begins (2004)

    Tremors 4: Începutul legendei

    Cand lucratorii din Rejection, un oras minier izolat, devin victimele unui pradator invizibil, proprietarul minei, Hiram Gummer, angajeaza un mercenar sa distruga creaturile carnivore inainte ca acestea sa-i ruineze afacerea.

    Regia: S.S. Wilson
    11 0
    5.3
  • Jumpin' Jack Flash (1986)

    Spion fără voie

    Terry este angajata unei banci renumite. Ea comunica cu clientii de pe intreg mapamondul. Intr-o zi, Terry primeste un mesaj codat. Dupa ce reuseste sa descifreze mesajul, Terry se trezeste implicata in periculoasa lume a spionajului international.

    Regia: Penny Marshall
    6 0
    5.9
  • Legal Eagles (1986)

    Vulturii legii

    In cautarea probelor apararii clientei lor, doi avocati reusesc nu doar sa provoace un scandal privind traficul de arta, ci si sa se indragosteasca unul de celalalt.

    Regia: Ivan Reitman
    15 1
    6.0
  • Still of the Night (1982)

    Tenebrele nopții

    Enigmatica Brooke Reynolds este o femeie care pare sa semene moartea in jurul ei. Tatal ei moare in conditii misterioase, amantul este ucis, iar pshihologul acestuia, dr. Sam Rice, fermecat la randul lui de Brooke, simte ca este urmatorul pe lista.

    Regia: Robert Benton
    10 2
    6.0
  • Deadly Eyes (1982)

    Regia: Robert Clouse
    0 0
    4.9