Filmele și serialele cu Sarah Drew

  • Sarah Drew

    Sarah Drew

    43 de ani
    Data nașterii: 01.10.1980
    Locul nașterii: Stony Brook, New York, USA
  • Stolen by Their Father (2022)

    Răpite de tatăl lor

    Regia: Simone Stock
    1 0
    6.4
  • Indivisible (2018)

    La revenirea din serviciul armatei americane, Chaplain Darren Turner se confruntă cu o criză care îi distruge familia și credința în Dumnezeu, dar cu ajutorul soldaților săi se întoarce la credința și familia sa.

    Regia: David G. Evans
    21 4
    5.8
  • Moms' Night Out (2014)

    Seara mamelor

    Simțindu-se epuizată din cauza celor trei copii ai săi, Allyson decide împreună cu prietenele sale să petreacă o seară „ca între fete”. Cele trei așteaptă ca noaptea să se desfașoare cât timp soțul lui Allyson, Sean, are grijă de copii.

    Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
    0 0
    5.3
  • Front of the Class (2008)

    Premiantul

    Filmul “Premiantul” prezintă povestea adevărată plină de inspirație a lui Brad Cohen, un tânăr care a trecut peste sindromul Tourette, devenind profesor.

    Regia: Peter Werner
    8 0
    8.1
  • Wieners (2008)

    Trei prieteni

    Cand Joel e umilit public la televiziunea nationala de catre "Dr. Dwayne" intra in depresie. Pana cand prietenii sai Wyatt si Ben il obliga sa vina cu ei intr-o calatorie. Cei trei pornesc la drum in camioneta-carnat a lui Wyat

    Regia: Mark Steilen
    1 0
    4.2
  • Radio (2003)

    Antrenament pentru prietenie

    Povestea unei prietenii nemuritoare dintre un respectat antrenor de football din liceu Harold Jones (Ed Harris), si un tanar cu probleme mentale, poreclit Radio (Cuba Gooding, Jr) pe care atrenorul il ia sub aripa sa ocrotitoare, devenindu-i mentor.

    Regia: Michael Tollin
    3 0
    6.9
  • Everwood (2002)

    O noua viata

    Doctorul Andrew Brown (Tret Williams) este unul dintre cei mai renumiti neurochirurgi din New York. Performantele sale profesionale l-au facut faimos in intreaga lume, dar reversul acestei situatii este faptul ca Andy Brown, pus in situatia de a...

    Scenariul: Greg Berlanti
    2 0
    7.5