Filmele și serialele cu Sarah Jessica Parker

 • Sarah Jessica Parker

  Sarah Jessica Parker

  57 de ani
  Data nașterii: 25.03.1965
  Locul nașterii: Nelsonville, Ohio, USA
 • Scenariul: Darren Star, Michael Patrick King
  29 7
  5.6
 • Here and Now (2018)

  Regia: Fabien Constant
  9 1
  4.4
 • Divorce (2016)

  Divorț

  Sarah Jessica Parker o interpretează pe Frances, o femeie care dorește să-și reevalueze viața și căsnicia. Ea descoperă că nu este atât de ușor pe cât credea să o ia de la început.

  Scenariul: Sharon Horgan
  10 1
  6.8
 • All Roads Lead to Rome (2016)

  Toate drumurile duc la Roma

  Maggie este o mamă singură și profesoară de colegiu, care locuiește în New York. Încercând să se reconecteze cu fiica ei adolescentă și problematică, decide să pornească într-o călătorie în Toscana, în satul pe care obișnuia să-l viziteze în tinerețe

  Regia: Ella Lemhagen
  5 1
  4.9
 • Escape from Planet Earth (2012)

  Cum să evadezi de pe Pământ

  Admiratul astronaut Scorch este un erou pentru populația planetei Baab. El trăiește după regulile fratelui său, șeful misiunii de control. Când șefa bazei îi spune că fratele lui a lansat un SOS, Scrotch știe că va face orice pentru a-l salva.

  Regia: Cal Brunker
  9 0
  5.8
 • New Year's Eve (2011)

  De Anul Nou

  New Year's Eve readuce pe marile ecrane atmosfera romantică și personajele din Valentine's Day. Poveștile lor se petrec într-un interval scurt, dar extrem de important - cele 24 de ore dinaintea revelionului.

  Regia: Garry Marshall
  10 1
  5.7
 • I Don't Know How She Does It (2011)

  Oare cum o reuși?

  Kate călătorește des în interes de serviciu, dar reușește să aibă grijă și de activitățile școlare și extra-școlare ale fiicei sale. Colegii, cunoștințele și rudele spun mereu același lucru cînd vorbesc despre Kate: „Oare cum o reuși?".

  Regia: Douglas McGrath
  3 1
  5.0
 • Sex and the City 2 (2010)

  Totul despre sex 2

  Pe cele patru prietene le asteapta aventuri glamour, sub soare torid, departe de New York, în cel mai luxos, exotic și captivant loc de pe pământ, unde misterul le iese în cale la fiecare pas.

  Regia: Michael Patrick King
  4 1
  4.5
 • Did You Hear About the Morgans? (2009)

  Ce-o fi cu soții Morgan?

  Un cuplu de bogătași ajunge să se separe, dar cei doi trebuie să se reunească în urma unor circumstanțe neobișnuite. Martori ai unei crime, soții intră în programul de protecție a martorilor și trebuie să se mute într-un minuscul orășel Wyoming.

  Regia: Marc Lawrence
  7 0
  4.9
 • Smart People (2008)

  Oameni deștepți

  Uneori, oamenii isteți au cele mai multe de învățat. În viața unui profesor văduv pătrund, mai mult sau mai puțin cu voia lui, o nouă dragoste și o vizită neașteptată de la cel lângă care a trăit ca frate, pentru a afla mai târziu că este adoptat

  Regia: Noam Murro
  2 0
  6.1
 • Sex and the City (2008)

  Sexul și orașul

  Sarah Jessica Parker revine la personajul care a făcut-o celebră, Carrie Bradshow, jurnalista înnebunită de pantofii lui Manolo Blahnik și fantezistele outfit-uri ale celor mai trendy designeri.

  Regia: Michael Patrick King
  4 4
  5.6
 • Failure to Launch (2006)

  Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani

  Tripp (Matthew McConaughey) nu a reusit niciodata sa "zboare" din cuibul parintesc. Intotdeauna a avut un motiv sau altul, dar acum parintii sai au ajuns la disperare. S-au saturat!

  Regia: Tom Dey
  18 3
  5.6
 • The Family Stone (2005)

  Piatra familiei

  O distributie plină de actori de primă clasă în această comedie „cu un umor deosebit de fin” (Rolling Stone Magazine)! Severa si ultraconservatoarea directoare Meredith se aventurează în afara Manhattan-ului pentru a întâlni familia prietenului său

  Regia: Thomas Bezucha
  12 2
  6.3
 • Life Without Dick (2002)

  Viata fara Dick

  Colleen isi impusca din greseala prietenul. Crima este vazuta doar de Danny, un apropiat al mafiei. Cei doi se indragostesc si hotarasc sa se ajute reciproc: Danny o scapa pe Colleen de cadavru, in timp ce ea se intalneste cu sefii mafioti.

  Regia: Bix Skahill
  0 0
  3.9
 • Povestea canadianului Dudley Do-Right, un nătâng poliţist călare, care pleacă pe urmele maleficului Snidely Whiplash în timp ce încearcă să o cucerească pe Nell Fenwick.

  Regia: Hugh Wilson
  0 2
  4.0