Filmele și serialele cu Sarah Michelle Gellar

  • Sarah Michelle Gellar

    Sarah Michelle Gellar

    47 de ani
    Data nașterii: 14.04.1977
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Wolf Pack (2023)

    22 5
    6.5
  • Masters of the Universe: Revelation (2021)

    Stăpânii universului: Revelația

    Războiul pentru Eternia reîncepe cu ceea ce ar putea fi bătălia finală între He-Man și Skeletor. Un nou serial animat semnat de scenaristul și regizorul Kevin Smith.

    Scenariul: Kevin Smith
    6 1
    5.6
  • The Crazy Ones (2013)

    Cei nebuni

    Scenariul: David E. Kelley
    1 0
    7.0
  • Ringer (2011)

    Scenariul: Eric C. Charmelo, Nicole Snyder
    1 0
    6.9
  • Possession (2009)

    Umbra unei dorințe

    Viața lui Jess se schimbă radical după un grav accident de mașină, în urma căruia atât soțul ei, Ryan, cât și cumnatul ei, Roman, intră în comă. Lucrurile iau o întorsătură chiar mai întunecată atunci când cei doi isi revin.

    Regia: Joel Bergvall, Simon Sandquist
    5 1
    5.4
  • Veronika Decides to Die (2009)

    Veronika se hotărăște să moară

    Ecranizarea după cartea omonimă a lui Paulo Coelho, „Veronika se hotărăște să moară” este un film emoționant despre o tânără care, deși pare că le are pe toate, decide că viața ei în această lume trebuie să se sfârșească.

    Regia: Emily Young
    2 1
    6.3
  • Suburban Girl (2007)

    Iubire ca la carte

    Brett Eisenberg (Sarah Michelle Gellar) este o tânără şi ambiţioasă scriitoare din New York, care îşi doreşte foarte mult să devină cunoscută. Ea participă la un eveniment important, unde îl cunoaşte pe mogulul Archie Knox, care începe să o curteze

    Regia: Marc Klein
    2 0
    5.4
  • The Air I Breathe (2007)

    Destine la răscruce

    Filmul ne face martorii destinelor a patru oameni: un om de afaceri care pariaza cu propria viata pe o cursa de cai, un gangster ce prevede viitorul, un star pop care cade prada unui cap criminal, un doctor ce trebuie sa-si salveze dragostea vietii.

    Regia: Jieho Lee
    8 1
    6.7
  • TMNT (2007)

    Țestoasele Ninja

    Dupa invingerea dusmanului lor, The Shredder, Testoasele s-au despartit. Incercand sa le reuneasca, maestrul Splinter e ingrijorat de multimea de monstri care incep sa apara in New York. Ei au legatura cu incercarea de a deschida un portal in timp.

    Regia: Kevin Munroe
    4 0
    6.2
  • The Return (2006)

    Fantasmele morții

    Sarah Michelle Gellar revine intr-o noua pelicula din categoria celor care au facut-o celebra, thrillerul horror. In The Return ea interpreteaza o tanara care se hotaraste sa afle adevarul din spatele terifiantelor viziuni pe care le are.

    Regia: Asif Kapadia
    6 3
    4.7
  • Happily N'Ever After (2006)

    A fost odată … ca nicio altă dată

    După ce vrăjitorul care supraveghează balanța dintre bine și rău în lumea basmelor își ia concediu și pleacă în Scoția, cele două ajutoare ale sale nu reușesc să controleze situația și mama vitregă a Cenușăresei pune mâna pe toiagul vrăjitorului

    Regia: Paul Bolger, Yvette Kaplan, Greg Tiernan
    3 0
    4.5
  • Southland Tales (2006)

    Așa se va sfârși lumea

    Actiunea e plasata in 2008 si e despre caderea societatii americane si dezastrul economic ce-i ia locul; lumea e in pragul distrugerii, saracia, razboiul devin apasatoare; dincolo de asta, cateva personaje au propriile probleme: un star boxeur e...

    Regia: Richard Kelly
    16 4
    5.3
  • The Grudge 2 (2006)

    The Grudge 2: Capcana

    O noua explorare a efectelor fatale ale blestemului, care se rasfrang acum asupra a inca unui grup de victime aparent fara nicio legatura intre ele. Una cate una isi afla sfarsitul, pe masura ce blestemul le contamineaza.

    Regia: Takashi Shimizu
    16 3
    5.0
  • Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed (2004)

    Scooby Doo: Monștri dezlănțuiți

    In noua lor aventura de pe marile ecrane, Scooby si echipa se confrunta cu un periculos mascat anonim care pune la cale stapanirea orasul Coolsville producand panica printre locuitorii lui prin intermediul unui monstru-robotizat.

    Regia: Raja Gosnell
    6 0
    5.2
  • The Grudge (2004)

    Blestemul

    Fatada obisnuita a unei case modeste din Tokyo nu lasa cu nimic sa se banuiasca ca este posedata de o forta malefica, violenta. Cunoscut sub numele de “The Grudge,” acest blestem impinge victimele catre o moarte violenta.

    Regia: Takashi Shimizu
    18 0
    5.9