Filmele și serialele cu Sascha Alexander Geršak

  • Sascha Alexander Geršak

    Sascha Alexander Geršak

    49 de ani
    Data nașterii: 01.01.1975
    Locul nașterii: Balingen, Germany
  • Kids Run (2020)

    Pentru copii

    Filmul spune povestea unui fost pugilist, Andi Jovanovic - un caracter extrem de puternic, care e testat când încearcă să păstreze custodia celor trei copii ai săi și să le ofere tot ce le trebuie, în timp ce se lovește zi de zi de greutăți la...

    Regia: Barbara Ott
    1 0
    6.0
  • Christmas Crossfire (2020)

    Crăciun în bătaia puștii

    Un bărbat oprește o tentativă de omor, apoi fuge de grupul de ucigași împreună cu victima vizată, în timp ce o femeie pe care a cunoscut-o recent încearcă să dea de el.

    Regia: Detlev Buck
    3 0
    4.8
  • 54 Hours (2018)

    54 de ore

    2 1
    7.6
  • All of a Sudden (2016)

    Brusc

    După petrecerea din apartamentul lui Karsten, toată lumea pleacă, mai puțin Anna. Karsten o abordează pe această femeie misterioasă. Cum ar fi putut să știe că, din cauza unui moment de slăbiciune, viața lui pusă la punct va scăpa de sub control?

    Regia: Asli Özge
    0 0
    6.4
  • Center of My World (2016)

    Centrul lumii

    După ce și-a petrecut vara cu cea mai bună prietenă, Phil se întoarce la școală și începe să-și pună la îndoială sentimentele față de atrăgătorul și misteriosul Nicholas, un nou coleg de clasă.

    Regia: Jakob M. Erwa
    0 1
    7.2
  • Point Blank (2016)

    La scurtă distanță

    Klaus, polițist sub acoperire, se infiltrează în mafia sârbilor. El e pe urmele unui agent de pariuri bosnian, pe care Frank îl consideră a fi capul unei bande de escroci care manipulează jocurile de noroc prin șantaj, amenințări, violență și crime.

    Regia: Philipp Kadelbach
    2 2
    6.8
  • Zurich (2015)

    După moartea marii ei iubiri, Nina descoperă ca acesta a dus o viață dublă. Într-o încercare disperată de a depași trecutul, Nina colindă autostrăzile Europei. Ea îl întâlnește pe Matthias, un șofer de camion, și i se alătură.

    Regia: Sacha Polak
    2 0
    6.0
  • Nothing Bad Can Happen (2013)

    Ferit de rele

    Tânărul Tore face parte din Jesus Freaks, o mişcare creştină punk ce reneagă religia tradiţională, în timp ce urmează învăţăturile lui Iisus despre dragoste. Într-o zi, prin ceea ce pare a fi un miracol, Tore reuşeşte să repare o maşină stricată...

    Regia: Katrin Gebbe
    2 0
    6.9