Filmele cu Scarlett Johansson

  • Scarlett Johansson

    Scarlett Johansson

    39 de ani
    Data nașterii: 22.11.1984
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Asteroid City (2023)

    Regia: Wes Anderson
    67 21
    6.5
  • Sing 2 (2021)

    Hai să cântăm din nou!

    Buster și noua lui trupă au de gând să debuteze într-un nou spectacol pe Crystal Tower Theater, din fermecătorul Redshore City. Lipsit de relații, el și cântăreții lui trebuie să se furișeze în birourile Crystal Entertainment, conduse de nemilosul...

    Regia: Garth Jennings, Christophe Lourdelet
    19 3
    7.3
  • Black Widow (2021)

    Văduva neagră

    Natasha, maestru în spionaj și infiltrare, expertă în arte marțiale, devine super-eroina Văduva neagră. Acțiunea filmului are loc după evenimentele din Captain America: Civil War, atunci când Natasha se simte forțată să își confrunte trecutul.

    Regia: Cate Shortland
    305 31
    6.7
  • Jojo Rabbit (2019)

    O dramedie de război, Jojo Rabbit spune povestea unui tănăr admirator al nazismului care descoperă că mama lui adăpostește în casă un evreu.

    Regia: Taika Waititi
    Oscar-uri:
    103 23
    7.9
  • Marriage Story (2019)

    Poveste despre căsnicie

    Un portret profund și sensibil al unei căsnicii care se destramă și al unei familii care rămâne unită. Regizat de Noah Baumbach, nominalizat la Oscar. Cu Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda și Ray Liotta.

    Regia: Noah Baumbach
    Oscar-uri:
    76 15
    7.9
  • Avengers: Endgame (2019)

    Răzbunătorii: Sfârșitul jocului

    Universul este în ruină. Cu ajutorul aliaților rămași în viață, echipa Avengers se adună din nou pentru a-l opri pe Thanos - care a redus populația universului la jumătate - și a readuce ordinea.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    492 50
    8.4
  • Avengers: Infinity War (2018)

    Răzbunătorii: Războiul infinitului

    Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    610 36
    8.4
  • Rough Night (2017)

    O noapte nebună, nebună

    O gașcă de prietene se reunesc în Miami după zece ani de la absolvirea colegiului, hotărâte să marcheze momentul cu o distracție de pomină. Și iese mai de pomină decât se așteptau!

    Regia: Lucia Aniello
    91 25
    5.2
  • Ghost in the Shell (2017)

    Spiritul din cochilie

    Într-o Japonie în care oamenii au creiere cibernetice, ceea ce îi expune atacurilor unor hackeri care își pot obliga victimele să comită infracțiuni, o unitate de elită, condusă de un hibrid unic om-cyborg, ajunge să lupte împotriva acestor hackeri

    Regia: Rupert Sanders
    382 47
    6.3
  • Sing (2016)

    Hai să cântăm!

    Plasată într-o lume populată de animale, marca studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions), Sing, îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut.

    Regia: Garth Jennings, Christophe Lourdelet
    93 5
    7.1
  • Hail, Caesar! (2016)

    Ave, Cezar!

    Acțiunea filmului are loc în anii '50 și se concentrează pe povestea unui bărbat pe nume Eddie Mannix, a cărui slujbă este aceea de a se asigura că starurile de la Hollywood nu își prejudiciază imaginea din cauza drogurilor, aventurilor ilicite etc.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    24 3
    6.3
  • Captain America: Civil War (2016)

    Căpitanul America: Război civil

    Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să îi țină în frâu pe supereroi. O lege îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America o respinge: începe războiul.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    175 3
    7.8
  • The Jungle Book (2016)

    Cartea Junglei

    Celebra colecție de povestiri a lui Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Favreau. Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha, devenind prieten la cataramă cu voiosul urs Baloo și precauta panteră neagră Bagheera.

    Regia: Jon Favreau
    Oscar-uri:
    85 2
    7.4
  • Avengers: Age of Ultron (2015)

    Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

    Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conștiință și declară că oamenii trebuie să moară până la unul. Vor reuși Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk să îi țină piept?

    Regia: Joss Whedon
    186 2
    7.3
  • Chef (2014)

    Bucătarul șef

    Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper, care își pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Dar alături de fosta soție, un bun prieten și fiul său, face artă culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis într-o rulotă.

    Regia: Jon Favreau
    24 0
    7.3