Filmele și serialele cu Scott Glenn

 • The Silence of the Lambs (1991)

  Tăcerea mieilor

  Doctorul Hanibal Lecter supranumit Canibalul este un monstru, unul din criminalii în serie extrem de greu de capturat. Dar soarta face ca el să fie singurul care are indicii referitoare la psihopatul aflat în libertate, supranumit Buffalo Bill.

  Regia: Jonathan Demme
  Oscar-uri: x 5
  93 3
  8.6
 • The Hunt for Red October (1990)

  Vânătoarea lui Octombrie Roșu

  Căpitanul Ramius (Sean Connery) se află la cârma celui mai performant submarin sovietic, Octombrie Roșu. Fără avertizare, acesta deturnează submarinul, în timpul unui exercițiu obișnuit, îndreptându-se către Statele Unite.

  Regia: John McTiernan
  Oscar-uri:
  42 2
  7.5
 • Off Limits (1988)

  Dincolo de lege

  McGriff (Willem Dafoe) si Albaby (Gregory Hines) fac parte din politia militara a Statelor Unite, in Saigon-ul cuprins de nebunia razboiului. Sarcina celor doi devine si mai grea, in momentul in care incep sa investigheze crimele in serie comise...

  Regia: Christopher Crowe
  7 0
  6.2
 • The River (1985)

  Râul

  O exceptionala realizare cinematografica a povestii unei familii de fermieri, care pentru a-si apara Pamantul, are de luptat mai intai cu fortele dezlantuite ale naturii, apoi cu fortele, la fel de puternic devastatoare, ale civilizatiei......

  Regia: Mark Rydell
  12 0
  6.3
 • Silverado (1985)

  Anul 1880, America. Goana dupa avere i-a cuprins pe toti ca o febra si nu putini sunt cei care nu ezita sa rezolve lucrurile cu arma in mana. Onoarea este o notiune uitata, dupa cum vor descoperi patru tovarasi de drum.

  Regia: Lawrence Kasdan
  26 0
  7.2
 • The Keep (1983)

  Fortăreața

  Toti au fost atrasi in acea fortareata. Soldatii care semanau moartea. Tatal si fiica ce se luptau sa supravietuiasca. Oameni care intotdeauna s-au temut de ea. Si singurul om care ii stie secretul. Romania anului 1942. O cetate misterioasa din...

  Regia: Michael Mann
  8 0
  5.7
 • The Right Stuff (1983)

  Cursa spațială

  Ecranizare a romanului cu același nume, The Right Stuff spune povestea antrenamentelor piloților astronauți ale căror întregi vieți sunt secrete de stat. Pentru prima oară, capsulele americane nu mai sunt populate cu cimpanzei, ci cu oameni.

  Regia: Philip Kaufman
  Oscar-uri: x 4
  18 0
  7.8
 • The Challenge (1982)

  Sfidarea

  Rick, un fost boxer american, este angajat pentru a transporta o sabie în Japonia, fără să știe că va nimeri in razboiul dintre doi frați, unul care urmează calea tradițională a samurailor, iar celalalt, un om de afaceri.

  Regia: John Frankenheimer
  2 0
  6.2
 • Cattle Annie and Little Britches (1980)

  Văcărița Annie și Micuța Pantalonași

  Regia: Lamont Johnson
  9 0
  6.0
 • Urban Cowboy (1980)

  Văcar urban

  Regia: James Bridges
  4 0
  6.4
 • Apocalypse Now (1979)

  Apocalipsa acum

  Willard primește ordinul de a lichida un comandant, colonelul Kurtz, care a trecut de partea dușmanului. Călătoria lui Willard trece drept o poveste plină de aventuri, dar este și o alegorie a demenței războiului și a descoperirii de sine.

  Regia: Francis Ford Coppola
  Oscar-uri:
  91 3
  8.5