Filmele și serialele cu Scott Patterson

  • Scott Patterson

    Scott Patterson

    65 de ani
    Data nașterii: 11.09.1958
    Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Într-o perioadă plină de mister şi superstiţii din Epoca Victoriană, locuitorii oraşului Gotham se confrunta cu apariţia unei creaturi nocturne cel puţin neobişnuite, un justiţiar costumat în liliac ce va deveni cunoscut sub numele de Batman, şi...

    Regia: Sam Liu
    5 1
    6.7
  • Gilmore Girls: A Year in the Life (2016)

    Fetele Gilmore: Un an din viață

    La aproape un deceniu de la finalul serialului original, această continuare le urmărește pe Lorelai, Rory și Emily Gilmore de-a lungul a patru anotimpuri de schimbări.

    Scenariul: Amy Sherman-Palladino
    10 0
    7.5
  • Un soldat american trimis la infama inchisoare de la Abu Ghraib din Irak, dezvoltă o prietenie secretă cu un deținut irakian.

    Regia: Luke Moran
    4 0
    5.4
  • The Event (2010)

    Evenimentul

    Scenariul: Nick Wauters
    11 0
    7.0
  • Saw V (2008)

    Puzzle mortal V

    Hoffman e singurul care poate continua moștenirea lăsata de Jigsaw. Când secretul îi e amenințat, Hoffman trebuie să îi elimine pe toți cei care îi stau în cale. Două lucruri sunt sigure: chiar dacă Jigsaw a murit, spiritul său este înca viu.

    Regia: David Hackl
    19 0
    5.8
  • Aliens in America (2007)

    Străini în America

    In cadrul unui program de schimburi culturale intre tari, un tanar student musulman din Pakistan este trimis sa locuiasca cu o familie crestina din Wisconsin.

    Scenariul: David Guarascio, Moses Port
    0 0
    7.5
  • Her Best Move (2007)

    Cea mai bună mutare

    Her best move este povestea unei tinere eleve de liceu, Sara Davis, un geniu al fotbalului care jongleaza cu viata, dragostea si sportul, inaintand pe drumul care o va duce sa devina cea mai tanara jucatoare selectionata vreodata in echipa...

    Regia: Norm Hunter
    2 0
    5.4
  • Saw IV (2007)

    Puzzle mortal 4

    Jigsaw a murit. Acum, doi experimentați agenți FBI, Strahm și Perez, ajung la locul faptei pentru a vedea cum detectivul Hoffmann încearcă să-și dea seama ce s-a întâmplat cu rămășițele lui Jigsaw și cu puzzle-ul pus la cale de acesta.

    Regia: Darren Lynn Bousman
    18 0
    5.9
  • Gilmore Girls (2000)

    Fetele Gilmore

    Bine ati venit in Stars Hollow – orasul perfect din New England. Intemeiat in 1979. Populatia: 9973. Orasul lui Lorelai, o femeie de 32 de ani si al fiicei sale de 16 ani, Rory – adica Fetele Gilmore.

    Scenariul: Amy Sherman-Palladino
    21 1
    8.2
  • Vengeance Unlimited (1998)

    Razbunare fara limite

    I se zice Mr. Chapel si este un dur cu sufletul de aur. Nimeni nu stie mai mult despre viata lui. Nici cea care-l ajuta, frumoasa K C Griffin. Apare de niciunde si pleaca spre nicaieri, ca odinioara justitiarii Vestului Salbatic. La el apeleaza...

    Scenariul: John McNamara, David Simkins
    5 0
    8.7