Filmele și serialele cu Scott Wolf

  • Scott Wolf

    Scott Wolf

    55 de ani
    Data nașterii: 04.06.1968
    Locul nașterii: Boston, Massachusetts, USA
  • Rescued by Ruby (2022)

    Salvat de Ruby

    Visând să se alăture unei unități K9, un polițist face echipă cu inteligenta, dar neascultătoarea cățelușă Ruby, provenită dintr-un adăpost. Bazat pe o poveste adevărată.

    Regia: Katt Shea
    20 0
    7.1
  • Nancy Drew (2019)

    Scenariul: Josh Schwartz, Stephanie Savage, Noga Landau
    54 5
    6.7
  • The Night Shift (2014)

    Schimbul de noapte

    Serialul urmărește o echipă de medici și asistente, toți foști membri ai armatei, care lucrează în tura de noapte din camera de gardă a spitalului San Antonio Memorial și care fac orice este nevoie pentru a-și ajuta pacienții

    Scenariul: Jeff Judah, Gabe Sachs
    50 2
    7.4
  • Perception (2012)

    Capcana minții

    Scenariul: Kenneth Biller, Michael Sussman
    23 1
    7.5
  • V (2009)

    Scenariul: Kenneth Johnson, Scott Peters
    13 2
    6.8
  • Everwood (2002)

    O noua viata

    Doctorul Andrew Brown (Tret Williams) este unul dintre cei mai renumiti neurochirurgi din New York. Performantele sale profesionale l-au facut faimos in intreaga lume, dar reversul acestei situatii este faptul ca Andy Brown, pus in situatia de a...

    Scenariul: Greg Berlanti
    2 0
    7.5
  • Lady and the Tramp 2: Scamp's Adventure (2001)

    Doamna și vagabondul II: Aventura lui Scamp

    Scamp, fiul celor doi eroi eroi din "Lady and the Tramp", este indignat de faptul că trebuie să stea în curtea casei. El vrea să trăiască o aventură, să exploreze locuri necunoscute.

    Regia: Darrell Rooney, Jeannine Roussel
    13 0
    5.7
  • Go (1999)

    Go!

    Ronna (Sarah Polley), în vârstă de 18 ani, împreună cu partenerul său de infracțiuni și cu prietena lor, Claire (Katie Holmes), lucrătoare într-un supermarket, născocesc un plan disperat că să producă niște bani și să evite astfel evacuarea.

    Regia: Doug Liman
    4 0
    7.2
  • The Evening Star (1996)

    Steaua de seară

    La 15 ani după mortea Emmei, fiica ei, Aurora, încearcă să-și țină familia unită, însă cei trei nepoți ai săi nu îi fac deloc viața mai ușoară. Unul este în închisoare, nepoata este o tânără rebelă, iar cel de-al treilea trăiește la limita sărăciei.

    Regia: Robert Harling
    5 0
    5.9
  • White Squall (1996)

    Uraganul Alb

    Un grup de tineri studenţi ai Ocean Academy urcă la bordul unui vapor-şcoală condus de căpitanul Sheldon. Speră să înţeleagă disciplina şi să capete experienţă. Dar întâlnirea cu uraganul White Squall le va transforma călătoria într-o tragedie.

    Regia: Ridley Scott
    7 0
    6.6
  • Party of Five (1994)

    Pe cont propriu

    Cinci frați sunt lăsați în voia sorții atunci când părinții lor sunt uciși într-un accident de mașină provocat de un șofer beat. Serialul se învârte în jurul greutăților pe care le întâmpină cei cinci în viața de zi cu zi.

    Scenariul: Christopher Keyser, Amy Lippman
    2 0
    6.8
  • Double Dragon (1994)

    Doi frați au jumătate dintr-un puternic talisman chinezesc antic. Cealaltă jumătate se afla la un lider de bandă malefic care este hitarat să obțină jumătatea fraților și să aibă un medalion complet, astfel încât să poată câștiga puterea absolută.

    Regia: James Yukich
    10 0
    3.9