Filmele și serialele cu Sean Bridgers

  • Sean Bridgers

    Sean Bridgers

    56 de ani
    Data nașterii: 15.03.1968
    Locul nașterii: Chapel Hill, North Carolina, USA
  • Bones and All (2022)

    Cu tot cu oase

    Regia: Luca Guadagnino
    20 10
    6.8
  • Get Shorty (2017)

    Un mafiot la Hollywood

    Serialul îl prezintă pe Miles Daly, un asasin din Nevada, care încearcă să-și schimbe profesia și să devină producător de filme la Hollywood. Acolo, el îl întâlnește pe Rick Moreweather care îi devine partener.

    Scenariul: Davey Holmes
    12 0
    8.2
  • Free State of Jones (2016)

    Prețul libertății

    În timpul Războiului Civil American, curajosul fermier Newt Knight sfidează forțele Confederației cu armata sa de sudiști. Newt i-a atras alături și pe micii fermieri, dar și pe sclavii locurilor.

    Regia: Gary Ross
    29 1
    6.9
  • Room (2016)

    Camera

    Drama bazată pe romanul best-seller al Emmei Donoghue este o poveste întunecată despre o mamă (Brie Larson) și fiul ei (Iacov Tremblay) ținuți ostatici într-o baracă din grădină

    Regia: Lenny Abrahamson
    Oscar-uri:
    31 2
    8.1
  • Dark Places (2015)

    Locuri întunecate

    La 25 de ani după ce a depus mărturie împotriva fratelui ei ca fiind persoana responsabilă pentru masacrarea familiei lor, Libby Day se hotărăște să cerceteze cazul din nou când este abordată de un grup de investigatori amatori.

    Regia: Gilles Paquet-Brenner
    14 4
    6.2
  • The Best of Me (2014)

    Cel mai de preț cadou

    Amanda şi Dawson au fost îndrăgostiţi în perioada liceului, dar s-au despărţit şi au pornit pe drumuri separate în viaţă. Atunci când revin în localitatea de baştină pentru a participa la o înmormântare, flacăra pasiunii se reaprinde între ei.

    Regia: Michael Hoffman
    36 1
    6.7
  • Jug Face (2013)

    Jug Face spune povestea unei adolescente gravide care încearcă să scape dintr-o comunitate înapoiată, atunci când descoperă că poate fi sacrificată pentru o creatură.

    Regia: Chad Crawford Kinkle
    4 0
    5.3
  • Rectify (2013)

    Scenariul: Ray McKinnon
    9 0
    8.3
  • The Woman (2011)

    Femeia

    Atunci când un avocat de succes capturează și încearcă să umanizeze ultimul membru al unui clan violent care a terorizat coasta de nord-est în ultimele decade, acesta își pune familia în pericol.

    Regia: Lucky McKee
    3 1
    6.0
  • Deadwood (2004)

    Producatorul Executiv David Milch aduce Deadwood, un nou serial dramatic care se concentreaza pe nasterea unui oras situat la frontiera Americana si asupra luptei sangeroase pentru putere care are loc intre granitele sale stapanite de faradelege....

    Scenariul: David Milch
    41 3
    8.6
  • Nell (1994)

    Nell cea sălbatică

    Nell trăiește izolată, într-o cabană din munți, împreună cu mama ei, singurul om pe care l-a cunoscut vreodată. Nell va fi descoperită de doctorul Jerome. Ceea ce îl intrigă cel mai mult pe doctor este limbajul straniu pe care îl folosește copila

    Regia: Michael Apted
    9 1
    6.5