Filmele cu Sean Connery

  • Sean Connery

    Sean Connery

    Data nașterii: 25.08.1930
    Decedat: 31.10.2020 (90 de ani)
    Oscaruri:
  • Wolfgang (2021)

    Regia: David Gelb
    0 0
    6.9
  • The League of Extraordinary Gentlemen (2003)

    Liga gentlemenilor extraordinari

    În 1889, un grup de aventurieri cu puteri de neimaginat este strans pentru a fi trimis într-o misiune specială: împiedicarea unui geniu nebun care vrea să distrugă Veneția și să pună stăpânire pe întrega lume.

    Regia: Stephen Norrington
    64 0
    5.8
  • Finding Forrester (2000)

    În căutarea lui Forrester

    Filmul spune povestea unei emoționante relații mentor-discipol în care fiecare are de învățat o lecție. Forrester îl învață pe Jamal tainele scrisului, primind în schimb un dar neașteptat.

    Regia: Gus Van Sant
    13 2
    7.3
  • Playing by Heart (1999)

    Capcanele seducției

    Filmul urmăreşte problemele "de inimă" a 11 oameni din Los Angeles.

    Regia: Willard Carroll
    15 3
    6.9
  • Entrapment (1999)

    Capcana pentru hoți

    Un expert in furturile obiectelor de arta si o detectiva, specialista a unei agentii de asigurari, sunt prinsi intr-un complicat joc de-a soarecele si pisica, a carui miza este un tablou semnat Rembrandt.

    Regia: Jon Amiel
    43 0
    6.3
  • The Avengers (1998)

    Răzbunătorii

    Agentul secret britanic John Steed (Ralph Fiennes) isi uneste fortele cu experta in stiintele paranormale Emma Peel (Uma Thurman), pentru a lupta impotriva diabolicului si in acelasi timp, fermecatorului escroc, Sir August de Wynter (Sean Connery).

    Regia: Jeremiah S. Chechik
    22 3
    3.8
  • DragonHeart (1996)

    Inimă de dragon

    Povestea legaturii dintre Bowen, candva un luptator neinfricat, si o creatura de 18 picioare inaltime si 43 de picioare lungime, un dragon pe nume Draco, care i se va alatura in lupta pentru eliberarea tarii de sub tiranica stapanire a lui Einon.

    Regia: Rob Cohen
    21 0
    6.4
  • The Rock (1996)

    Fortăreața

    Generalul Hummel, fost combatant in Vietnam, nemultumit pentru ca autoritatile nu au recompensat cum se cuvine familiile soldatilor morti in timpul operatiunilor militare, sechestreaza un grup de turisti intre zidurile fostei inchisori Alcatraz.

    Regia: Michael Bay
    66 2
    7.4
  • Just Cause (1995)

    O cauză dreaptă

    Paul, profesor de drept la Harvard, e contactat de un condamnat la moarte care îl imploră să se ocupe de dosarul crimei de care e acuzat şi să-i demonstreze nevinovăţia. Amstrong descoperă că deţinutul e un tip rafinat, cult, plin de umor.

    Regia: Arne Glimcher
    20 1
    6.4
  • First Knight (1995)

    Cavalerii mesei rotunde

    Regizorul Jerry Zucker (Ghost) a readus legenda regelui Arthur din perspectiva cavalerului Lancelot (Richard Gere) creand un film cu iz de basm. Lancelot calatoreste spre Camelot si o salveaza pe Guinevere (Julia Ormond), viitoarea sotie a regelui.

    Regia: Jerry Zucker
    38 1
    6.0
  • A Good Man in Africa (1994)

    Singur in Africa

    Actiunea filmului se desfasoara in Ninjana, o tara care nu exista in realitate. La stirea ca aici s-au gasit masive resurse de petrol, colonistii britanici incearca sa-l ia de partea lor pe Sam Adekunle, care, dupa toate probabilitatile, va fi...

    Regia: Bruce Beresford
    6 0
    5.0
  • Rising Sun (1993)

    Soarele răsăritor

    In timpul unei petreceri la sediul unei corporatii japoneze, o prostituata este gasita moarta. Detectivul Smith (Wesley Snipes) e trimis sa investigheze, dar e sfatuit sa ia legatura cu John Connor (Sean Connery), expert in afacerile japoneze.

    Regia: Philip Kaufman
    26 0
    6.2
  • Medicine Man (1992)

    Vraciul din jungla

    Un excentric om de stiinta lucreaza pentru o mare companie farmaceutica, facand cercetari in jungla amazoniana. Compania ii trimite un asistent si un aparat care poate stabili daca medicamentul obtinut de el este leacul impotriva cancerului.

    Regia: John McTiernan
    20 0
    6.0
  • Highlander II: The Quickening (1991)

    Nemuritorul II: Momentul întâlnirii

    Acesta este al doilea film de cinema cu Nemuritorul interpretat de Christopher Lambert, iar critica de specialitate il considera cel mai bun dintre cele trei.

    Regia: Russell Mulcahy
    42 2
    4.2
  • The Russia House (1990)

    Casa Rusia

    Dupa o vizita in Rusia, un editor britanic este contactat de serviciile secrete deoarece o rusoaica pe nume Katya dorea sa-i inmaneze un manuscris, care continea secrete militare ale Rusiei.

    Regia: Fred Schepisi
    15 0
    6.1