Filmele și serialele cu Sean Harris

  • Sean Harris

    Sean Harris

    58 de ani
    Data nașterii: 01.01.1966
    Locul nașterii: London, England, UK
  • The Gold (2023)

    Scenariul: Neil Forsyth
    18 1
    7.4
  • The Stranger (2022)

    Jocul decepției

    Regia: Thomas M. Wright
    29 4
    6.6
  • Spencer (2021)

    În timpul unei vacanțe de Crăciun cu familia regală la moșia Sandringham din Norfolk, Anglia, Diana Spencer decide să pună capăt căsătoriei sale de zece ani cu Prințul Charles.

    Regia: Pablo Larraín
    56 14
    6.6
  • The Green Knight (2021)

    Cavalerul verde

    O aventură epică, bazată pe legenda despre Sir Gawain, nepotul încăpățânat al regelui Arthur, care pornește într-o călătorie să-l înfrunte pe Cavalerul Verde, un uriaș ciudat, jumătate copac, jumătate om.

    Regia: David Lowery
    74 31
    6.6
  • The King (2019)

    Regele

    Hal, prinț rebel și moștenitor reticent al tronului englez, a întors spatele vieții de la curte și trăiește printre oameni. Însă atunci când tiranul său tată moare, Hal este încoronat rege și este forțat să accepte viața de care a încercat să fugă.

    Regia: David Michôd
    78 11
    7.3
  • Possum (2018)

    Philip este un păpușar cu un trecut tulburat. Împreună cu Possum, o păpușă hidoasă pe care o păstrează ascunsă într-o cutie din piele neagră, Philip se întoarce în casa lui din copilărie, forțat să-și înfrunte proprii demoni.

    Regia: Matthew Holness
    1 0
    5.8
  • Mission: Impossible - Fallout (2018)

    Misiune: Imposibilă. Declinul

    Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie... Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt și echipa sa, alături de câțiva aliați familiari într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.

    Regia: Christopher McQuarrie
    567 35
    7.7
  • Trespass Against Us (2016)

    Legea familiei

    De trei generații, clanul de infractori Cutler face legea într-o regiune rurală a Angliei. Când fiul său, Chad, încearcă să se rupă de „tradiția” familiei și să renunțe la infracțiuni, Colby îl obligă într-o noapte să participe la un jaf.

    Regia: Adam Smith
    24 3
    5.8
  • Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

    Misiune: Imposibilă - Națiunea secretă

    O nouă misiune imposibilă pentru descurcărețul agent Ethan Hunt (Tom Cruise). De această dată agentul trebuie să înfrunte Sindicatul, o periculoasă organizație criminală cu planuri sumbre pentru întreaga lume.

    Regia: Christopher McQuarrie
    139 3
    7.4
  • '71 (2014)

    Yann Demange reușește un thriller ultra-alert, ritmat și convingător, pornind de la aventurile brutale ale lui Hook, un soldat britanic aproape adolescent lăsat în urmă de colegii săi după atacul localnicilor asupra lor. Într-un Belfast sumbru și...

    Regia: Yann Demange
    10 0
    7.2
  • Serena (2014)

    În timpul Marii Depresii, George Pemberton se instalează împreună cu soția sa, Serena, în Carolina de Nord pentru a dezvolta o fabrică de prelucrarea a lemnului pentru construcții. Femeia descopera ca sotul sau are un copil nelegitim...

    Regia: Susanne Bier
    10 1
    5.4
  • Deliver Us from Evil (2014)

    ...și ne izbăvește de Cel Rău...

    Detectivul din New York Sarchie (Eric Bana) are parte de propriile-i probleme, dar viaţa i se dă peste cap când începe să investigheze o serie de crime pe cât de oribile, pe atât de inexplicabile. Detectivul face echipă cu un preot neconvenţional.

    Regia: Scott Derrickson
    22 1
    6.2
  • Jamaica Inn (2014)

    Hanul Jamaica

    Producția se petrece în anul 1821, în Cornwall, și spune povestea tinerei Mary care, după moartea mamei ei, este nevoită să se mute cu mătușa și unchiul ei, decoperind astfel mai multe lucruri neplăcute.

    7 0
    6.4
  • Southcliffe (2013)

    3 0
    6.9
  • Prometheus (2012)

    Prometeus

    Trei decenii înainte de lupta lui Ripley cu înfiorătorii xenomorfi, o echipă de cercetători descoperă indicii cu privire la originea umanității, ceea ce-i îndeamnă să pornească într-o călătorie spre colțurile cele mai întunecate ale universului.

    Regia: Ridley Scott
    218 4
    7.0