Filmele și serialele cu Selena Gomez

 • Selena Gomez

  Selena Gomez

  31 de ani
  Data nașterii: 22.07.1992
  Locul nașterii: Grand Prairie, Texas, USA
 • Când invenția misterioasă a lui Van Helsing o ia razna, Drachi și amicii săi sunt transformați în oameni, iar Johnny devine un monstru! În noile lor trupuri nepotrivite, Drachi și Johnny trebuie să se alieze ca să găsească un leac. Cu ajutorul lui...

  Regia: Derek Drymon, Jennifer Kluska
  53 4
  6.0
 • Only Murders in the Building (2021)

  Crime în imobil

  În serialul „Crime în imobil”, trei străini pasionați de crime reale se trezesc implicați într-o crimă atunci când se apucă să investigheze moartea suspectă a unui vecin din imobilul lor aflat în orașul New York.

  Scenariul: Steve Martin, John Robert Hoffman
  57 8
  8.1
 • Selena + Chef (2020)

  Bucătăria Selenei Gomez

  Scenariul: Aaron Saidman
  1 0
  8.3
 • A Rainy Day in New York (2019)

  O zi ploioasă în New York

  Atunci când iubita sa este invitată la vizionarea privată a celei mai noi producții a unui regizor, Gatsby, respins, se reîntâlnește cu o veche cunoștință, care îl determină să-și pună sub semnul întrebării situația curentă și viitorul la Yardley.

  Regia: Woody Allen
  36 10
  6.5
 • Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)

  Hotel Transilvania 3: Monștrii în Vacanță

  Hotel Transylvania 3 (2018) îl urmărește pe Dracula în timp ce se află pe o navă de croazieră cu familia sa, unde se îndrăgostește de o descendentă a vânătorului de monștri, Van Helsing.

  Regia: Genndy Tartakovsky
  157 10
  6.3
 • Locuitorii Hotelului Transylvania își găsesc lumea răsturnată când tânărul Dennis primește un animal de companie surpriză de mărimea unui monstru.

  Regia: Genndy Tartakovsky
  1 0
  6.1
 • Anii ’30, în California, nouă sute de imigranți care lucrau în livezile de mere se ridică împotriva proprietarilor, fiindcă le plăteau doar o parte din salariul promis. Grupul dobândește o viață proprie, mai puternică decât membrii ca indivizi și...

  Regia: James Franco
  10 0
  6.0
 • Un bărbat care are parte de o mulțime de pierderi într-o perioadă relativ scurtă de timp se înscrie la un curs de asistență socială care-i va schimba perspectiva asupra vieții.

  Regia: Rob Burnett
  12 2
  7.3
 • Hotel Transylvania 2 (2015)

  Hotel Transilvania 2

  Când vampirul de modă veche-veche-veche Vlad ajunge la hotel la o reuniune de familie improvizată, Hotelul Transilvania intră într-o coliziune între supranaturalul de modă veche și moda actuală

  Regia: Genndy Tartakovsky
  41 1
  6.6
 • Rudderless (2014)

  Fără cârmă

  Un tată aflat în grea suferință după moartea prematură a unicului copil, dă întâmplător peste o cutie ce conține înregistrări muzicale. Șocat de talentul ascuns pe care băiatul îl avea, tatăl, decide să fondeze o formație.

  Regia: William H. Macy
  1 0
  7.4
 • Rick, de 16 ani, este îndrăgostit până peste urechi de Nina (Selena Gomez). Atunci când Rick află despre desparțirea Ninei de fostul său prieten, pune un pariu cu prietenul său, Karlis, că va ajunge în patul Ninei.

  Regia: Tim Garrick
  8 2
  4.4
 • The Wizards Return: Alex vs. Alex (2013)

  Magicienii revin: Alex vs Alex

  Familia Russo călătorește în Italia pentru a se întâlni cu rudele lor, dar când Alex încearcă să demonstreze că este mai mult decât o tânără vrăjitoare aparent lipsită de griji, ea invocă, fără să vrea, o vrajă care creează o versiune bună și una...

  Regia: Victor Gonzalez
  0 0
  6.3
 • Getaway (2013)

  Cursă explozivă

  Getaway vine cu o poveste plină de acţiune şi adrenalină, în care fostul pilot de curse Brent Magma (Ethan Hawke) este constrâns să pornească într-o misiune mortală în spatele volanului, pentru a-şi salva soţia.

  Regia: Courtney Solomon
  6 1
  4.4
 • Spring Breakers (2012)

  Vacanța de primăvară

  Patru adolescente sexy, prietene din copilărie, își doresc să plece într-o vacanță de primăvară de neuitat. Pentru a obține banii necesari, ele jefuiesc un fast-food. Dar aceasta este doar începutul…

  Regia: Harmony Korine
  10 1
  5.3
 • Hotel Transylvania (2012)

  Hotel Transilvania

  Bine aţi venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni.

  Regia: Genndy Tartakovsky
  42 1
  7.0