Filmele cu Serge Avédikian

  • Serge Avédikian

    Serge Avédikian

    68 de ani
    Data nașterii: 01.12.1955
    Locul nașterii: Yerevan, Armenia
  • I'll Go Where You Go (2019)

    Cu tine merg oriunde

    Vali și Mina sunt două surori foarte diferite și au fost despărțite de greutățile și obstacolele vieții. Tatăl lor a găsit în sfârșit ocazia perfectă ca să le aducă împreună, chiar dacă doar pentru un weekend, sperând că va reuși să le împace.

    Regia: Géraldine Nakache
    0 0
    5.3
  • Paradjanov (2013)

    Serge Avedikian joacă rolul excentricului artist de origine armeană pe care l-au admirat Federico Fellini, Andrei Tarkovski sau Marcello Mastroianni. Regizorul a avut o viață tumultoasă, fiind arestat de trei ori, dus în lagăre de muncă și în...

    Regia: Serge Avédikian, Olena Fetisova
    1 0
    6.7
  • Chicken with Plums (2011)

    Iubire persană

    Teheran, anul 1958 – De când îndrăgita vioară a lui Nasser Ali Khan, cel mai renumit violonist, este distrusă, acesta pierde gustul vieții. Incapabil să mai găsească o altă vioară pentru a o înlocui, el decide să se așeze în pat și să aștepte...

    Regia: Vincent Paronnaud, Marjane Satrapi
    3 0
    7.0
  • Secret Agents (2004)

    Agenți secreți

    Algeciras, un orasel din sudul Spaniei. Un barbat este asasinat de ucigasi platiti rusi. Asupra cadavrului se gaseste un cip cu informatii pretioase despre o retea clandestina de traficanti de arme si diamante ce actioneaza in Africa.

    Regia: Frédéric Schoendoerffer
    5 0
    5.4
  • Aram (2002)

    La câțiva ani după ce a intrat într-o celulă de militanți și a participat la o misiune eșuată, un armean revine în Franța pentru o afacere cu arme și pentru a se răzbuna.

    Regia: Robert Kechichian
    0 0
    6.8
  • Regia: Richard Dembo
    Oscar-uri:
    0 0
    6.7