Filmele și serialele cu Serge Hazanavicius

  • Serge Hazanavicius

    Serge Hazanavicius

    60 de ani
    Data nașterii: 11.09.1963
    Locul nașterii: Paris, France
  • Restless (2022)

    Fără răgaz

    După ce merge la extrem pentru a acoperi un accident, viața unui polițist corupt scapă de sub control când începe să primească amenințări de la un martor misterios.

    Regia: Régis Blondeau
    32 5
    5.8
  • Tokyo Trial (2016)

    Untitled WWII Project

    După Al Doilea Război Mondial, 11 judecători din rândul aliaților vor decide soarta criminalilor de război japonezi, într-un proces internațional tensionat.

    2 1
    7.3
  • The Prey (2011)

    Un brigand evadeaza din inchisoare pentru a de de urmele vechiului sau co-detinut, cel care i-a pus in carca toate crimele sale. O politista de la Brigara Fugari porneste in urmarirea acestui brigand devenit fara voia lui inamicul public numarul 1.

    Regia: Eric Valette
    11 2
    6.6
  • Divorces! (2009)

    Divorțuri

    Doi avocați de divorțuri, soț și soție, sunt faimoși pentru rezolvarea despărțirilor amiabile, dar sunt puși la încercare când propria lor căsnicie se destramă.

    Regia: Valérie Guignabodet
    0 0
    5.2
  • State Affairs (2009)

    Un avion explodează deasupra Golfului Guineei. O tanara escortă este ucisă într-un parc parizian. Mii de mile separă aceste două evenimente și, totuși, Nora Chahyd crede că există o legătură între ele, spre supărarea superiorilor săi...

    Regia: Eric Valette
    1 0
    6.3
  • OSS 117: Lost in Rio (2009)

    Agentul OSS 117: Acțiune în Rio

    OSS 117 revine într-o nouă misiune care-l trimite la capătul lumii. Aflat pe urmele unui microfilm compromițător pentru statul francez, cel mai celebru agent din Hexagon va trebui să facă echipă cu cea mai seducătoare agentă a Mossad-ului

    Regia: Michel Hazanavicius
    20 0
    6.8
  • I've Loved You So Long (2008)

    Te iubesc de mult

    După 15 ani petrecuți în închisoare - timp în care familia nu a vrut să aibă de-a face cu ea - Juliette este eliberată. După câteva întrevederi, sora ei mai mica, Lea, decide să o găzduiască.

    Regia: Philippe Claudel
    3 1
    7.6