Filmele cu Sergey Puskepalis

 • Sergey Puskepalis

  Sergey Puskepalis

  Data nașterii: 15.04.1966
  Decedat: 20.09.2022 (56 de ani)
 • Povestea filmului se bazează, în parte, pe evenimentele reale care au avut loc în 1985 cu spărgătorul de gheață „Michail Somov”, care a fost prins de gheața din Antarctica și a ramas 133 de zile acolo.

  Regia: Nikolay Khomeriki
  7 2
  6.1
 • Metro (2013)

  Metroul

  Construcția clădirilor noi din centrul Moscovei face ca în tunelurile metroului să apară o crăpătură enormă. Sute de pasageri sunt blocați în subteran. Șuvoiul furios de apă, revărsat din râul Moscova, amenință cu distrugerea întregului oraș.

  Regia: Anton Megerdichev
  6 0
  6.4
 • Moy paren - Angel (2012)

  My Boyfriend is an Angel

  O poveste de dragoste fantastică, plină de umor și situații ingenios realizate, din care prejudecățile și spiritualitatea creștină nu lipsesc, într-un potpuriu care culminează cu încrederea că acolo sus cineva ne iubește și nimic nu e întâmplător.

  Regia: Vera Storozheva
  4 0
  6.6
 • Siberia, Monamour (2011)

  Siberia, dragostea mea

  Micul Leșia și bunicul lui trăiesc rupți de lume, într-o pădure din mijlocul taigalei siberiene, așteptându-l în zadar pe tatăl copilului, care pare să nu se mai întoarcă niciodată.

  Regia: Vyacheslav Ross
  16 0
  7.6
 • How I Ended This Summer (2010)

  Cum mi-am petrecut sfârșitul verii

  Şeful staţiei polare, Serghei şi tânărul stagiar Paul - singuri pe o insulă din Oceanul Arctic. Se apropie de final serviciul lor. Pentru prima dată timp de mulţi ani, Serghei se va deplasa pe continent, unde il aşteaptă familia sa. Se...

  Regia: Alexey Popogrebsky
  3 1
  6.9
 • Skoro vesna (2009)

  În curând e primăvară

  Regia: Vera Storozheva
  1 0
  5.7