Filmele cu Sergey Puskepalis

  • Sergey Puskepalis

    Sergey Puskepalis

    Data nașterii: 15.04.1966
    Decedat: 20.09.2022 (56 de ani)
  • Povestea filmului se bazează, în parte, pe evenimentele reale care au avut loc în 1985 cu spărgătorul de gheață „Michail Somov”, care a fost prins de gheața din Antarctica și a ramas 133 de zile acolo.

    Regia: Nikolay Khomeriki
    7 2
    6.1
  • Metro (2013)

    Metroul

    Construcția clădirilor noi din centrul Moscovei face ca în tunelurile metroului să apară o crăpătură enormă. Sute de pasageri sunt blocați în subteran. Șuvoiul furios de apă, revărsat din râul Moscova, amenință cu distrugerea întregului oraș.

    Regia: Anton Megerdichev
    7 0
    6.4
  • Moy paren - Angel (2012)

    My Boyfriend is an Angel

    O poveste de dragoste fantastică, plină de umor și situații ingenios realizate, din care prejudecățile și spiritualitatea creștină nu lipsesc, într-un potpuriu care culminează cu încrederea că acolo sus cineva ne iubește și nimic nu e întâmplător.

    Regia: Vera Storozheva
    4 0
    6.6
  • Siberia, Monamour (2011)

    Siberia, dragostea mea

    Micul Leșia și bunicul lui trăiesc rupți de lume, într-o pădure din mijlocul taigalei siberiene, așteptându-l în zadar pe tatăl copilului, care pare să nu se mai întoarcă niciodată.

    Regia: Vyacheslav Ross
    17 0
    7.6
  • How I Ended This Summer (2010)

    Cum mi-am petrecut sfârșitul verii

    Şeful staţiei polare, Serghei şi tânărul stagiar Paul - singuri pe o insulă din Oceanul Arctic. Se apropie de final serviciul lor. Pentru prima dată timp de mulţi ani, Serghei se va deplasa pe continent, unde il aşteaptă familia sa. Se...

    Regia: Alexey Popogrebsky
    3 1
    6.9
  • Skoro vesna (2009)

    În curând e primăvară

    Regia: Vera Storozheva
    1 0
    5.7