Filmele și serialele cu Shailene Woodley

 • Shailene Woodley

  Shailene Woodley

  30 de ani
  Data nașterii: 15.11.1991
  Locul nașterii: Simi Valley, California, USA
 • The Last Letter from Your Lover (2021)

  Ultima scrisoare de dragoste

  Când o jurnalistă (Felicity Jones) găsește o serie de scrisori de dragoste secrete, descoperă povestea de dragoste interzisă a unui cuplu din anii '60 (Shailene Woodley și Callum Turner). O adaptare după romanul de dragoste al autoarei Jojo Moyes.

  Regia: Augustine Frizzell
  21 7
  6.7
 • Endings, Beginnings (2019)

  Începuturi, finaluri

  Povestea lui Daphne, o femeie de 30 și ceva de ani, și a unui an din viața ei petrecut fie îndrăgostită, fie suferind din dragoste. Daphne va înțelege lucruri care-i erau necunoscute și va trăi răsturnări de situație care-i vor schimba viața.

  Regia: Drake Doremus
  8 2
  5.7
 • Adrift (2018)

  Supraviețuind pe mare

  Adrift se bazează pe adevărata poveste a doi marinari care au pornit într-o călătorie peste ocean în 1983. Tami și Richard nu au anticipat că vor naviga direct către unul dintre cele mai catastrofale uragane din istoria înregistrată.

  Regia: Baltasar Kormákur
  117 12
  6.6
 • Big Little Lies (2017)

  Marile minciuni nevinovate

  Povestea unei comunități din Monterey, California, unde se petrece o crimă. Acțiunea gravitează în jurul rivalităților și secretelor celor trei personaje principale: casnica Madeline, Celeste, o fostă avocată și Jane, o mamă singură.

  Scenariul: David E. Kelley
  142 4
  8.5
 • Snowden (2016)

  Snowden, povestea fostului agent CIA și NSA ale cărui dezvăluiri în mai 2013 au produs frisoane în lumea serviciilor secrete, văzută de regizorul Oliver Stone.

  Regia: Oliver Stone
  43 4
  7.3
 • Allegiant (2016)

  Seria Divergent: Allegiant

  După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago.

  Regia: Robert Schwentke
  80 2
  5.7
 • După evenimentele din Divergent, un război nimicitor între cele patru facțiuni stă să înceapă. Demascați ca fiind Divergenți, Tris și Four sunt acum în postura de fugari, vânați de liderul avid de putere al facțiunii Erudiților (Kate Winslet).

  Regia: Robert Schwentke
  72 2
  6.2
 • White Bird in a Blizzard (2014)

  Pasăre albă în crivăț

  Kat Connor e o adolescentă de 17 ani, care descoperă că a rămas singură, după ce mama ei, Eve, a dispărut pur și simplu. Într-un moment, Eve pregătea cina și curăța casa, iar în următorul nu mai era de găsit nicinde. Viața lui Kat e cuprinsă de haos.

  Regia: Gregg Araki
  9 0
  6.4
 • The Fault in Our Stars (2014)

  Sub aceeași stea

  Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se ştie a fost „în fază terminală”.

  Regia: Josh Boone
  28 1
  7.7
 • Divergent (2014)

  Într-un Chicago distopic, societatea e împărţită în cinci facţiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici), Erudiţia (cei inteligenţi).

  Regia: Neil Burger
  69 3
  6.6
 • The Spectacular Now (2013)

  Aici și acum

  Sutter Keely trăiește clipa și asta îi face bine. E în ultimul an de liceu, e fermecător, încrezător, își iubește slujba și nu are niciun plan pe viitor. După ce este părăsit de iubită, se îmbată și se trezește în curtea adolescentei Aimee Finicky.

  Regia: James Ponsoldt
  15 2
  7.1
 • The Descendants (2011)

  Descendenții

  Povestea lui Matt King (Clooney), soț și tată indiferent, obligat să-și reexamineze trecutul și să-și accepte viitorul după ce soția lui suferă un accident. El se reapropie de fiice, în timp ce trebuie să hotărască dacă vinde sau nu pământul familiei

  Regia: Alexander Payne
  Oscar-uri:
  16 1
  7.3
 • Felicity: An American Girl Adventure (2005)

  Aventurile lui Felicity

  Povestea unei fete care se îndrăgosteşte de un cal al cărui proprietar abuziv îl neglijează şi îl loveşte. Felicity ia calul să aibă grijă de el şi pe parcursul acestui proces învaţă câteva lecţii de viaţă foarte importante.

  Regia: Nadia Tass
  0 0
  6.7
 • A Place Called Home (2004)

  Un loc numit acasă

  Un vagabond si fiica sa isi gasesc un camin alaturi de o vaduva plina de viata, pe a carei casa au pus ochii rudele sotului decedat.

  Regia: Michael Tuchner
  1 0
  6.4