Filmele cu Shalom Harlow

  • Shalom Harlow

    Shalom Harlow

    50 de ani
    Data nașterii: 05.12.1973
    Locul nașterii: Oshawa, Ontario, Canada
  • Game 6 (2005)

    Meciul al 6-lea

    În centrul filmului este memorabila competiţie de baseball din 1986 şi o zi din viaţă unui autor de piese de teatru care ratează premiera celei mai importante piese pentru a viziona un meci important din competiţie.

    Regia: Michael Hoffman
    0 0
    5.7
  • How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

    Cum să scapi de un tip în 10 zile

    Andie, redactor la Revista Composure, se decide sa scrie un articol despre toate actiunile prin care femeile reusesc sa-i indeparteze pe barbati. Ea trebuie sa gaseasca un barbat pa care sa-l faca sa se indragosteasca de ea, ca apoi sa-o paraseasca.

    Regia: Donald Petrie
    32 2
    6.5
  • Head Over Heels (2001)

    Îndrăgostiți lulea

    O fata obisnuita ar fi intimidata sa imparta un apartament cu patru top modele, dar Amanda traieste pentru arta si e obisnuita sa fie inconjurata de diverse idealuri de frumusete, pentru ca meseria ei este sa restaureze opere de arta pentru MOMA.

    Regia: Mark Waters
    3 0
    5.4
  • Vanilla Sky (2001)

    Cerul de vanilie

    Chipeș, bogat și carismatic, tânărul David are cam tot ce vrea, dar totuși i se pare că îi lipsește ceva. Într-o noapte, David o întâlnește pe fata visurilor sale, dar o pierde datorită unei mici greșeli.

    Regia: Cameron Crowe
    46 9
    6.9
  • In & Out (1997)

    Este sau nu este?

    Elevii lui Howard Brackett sunt uimiti. Chiar e adevarat ca profesorul lor preferat este homosexual? Nu poate fi homosexual caci tocmai este pe punctul de a se casatori, si apoi... el preda teatru si... ii plac atat de mult albumele Barbrei Streisand

    Regia: Frank Oz
    10 1
    6.4