Filmele și serialele cu Shane West

  • Shane West

    Shane West

    45 de ani
    Data nașterii: 10.06.1978
    Locul nașterii: Baton Rouge, Louisiana, USA
  • Escape the Field (2022)

    Câmpul morții

    Șase străini se trezesc dezorientați și captivi într-un lan de porumb nesfârșit, doar ca să descopere că ceva misterios îi vânează. Înarmați doar cu niște obiecte aparent întâmplătoare, ei trebuie să lucreze împreună ca să scape, altfel vor muri.

    Regia: Emerson Moore
    24 4
    4.4
  • Chariot (2022)

    Regia: Adam Sigal
    28 6
    3.6
  • Awakening the Zodiac (2017)

    Întoarcerea lui Zodiac

    Povestea urmărește un cuplu ghinionist care descoperă inregistrarile unui criminal în serie. Ei decid să ia legea în propriile lor mâini, riscând totul pentru șansa unei recompense de 100.000 de dolari. Insa curand ajung în vizorul ucigașului.

    Regia: Jonathan Wright
    35 6
    4.8
  • Here Alone (2016)

    Singură aici

    Regia: Rod Blackhurst
    33 7
    5.6
  • Red Sky (2014)

    Cer roșu

    Pilotul de vanatoare Butch Masters, cazut in dizgratie, conduce o echipă pentru recuperarea onor arme de distrugere in masa. Masters trebuie să se confrunte cu o prietenie distrusa, un triunghi amoros si trebuie sa piloteze din nou.

    Regia: Mario Van Peebles
    9 0
    4.1
  • Salem (2014)

    Salem”este o perspectivă interesantă a unei vechi povești în care vrăjitoarele sunt reale slujitoare ale diavolului și o adevărată pacoste pentru oraș. Procesele vrăjitoarelor din Salem au fost un capitol infam în istoria americană, în care oameni...

    Scenariul: Brannon Braga, Adam Simon
    26 1
    7.1
  • El Dorado (2010)

    El Dorado: Templul soarelui

    Jack caută o comoară în Peru. Este antrenat într-o aventură palpitantă, se prăbuşeşte cu avionul în junglă, este luat prizonier de sălbatici, dar se împrieteneşte cu ei şi încearcă să descifreze toate indiciile care duc la comoară.

    4 1
    4.7
  • The Presence (2010)

    Capcanele minții

    In aceasta intunecata poveste de dragoste cu fantome, o femeie calatoreste la o cabana izolata unde se vede urmarita de o entitate care a venit sa locuiasca cu ea. Dupa ce apare si prietenul femeii, spiritul incepe sa bantuie obsesiv locul.

    Regia: Tom Provost
    3 0
    4.4
  • Nikita (2010)

    Scenariul: Craig Silverstein
    37 1
    7.7
  • The Lodger (2009)

    Chiriașul

    Un cuplu inchiriaza o camera unui tanar misterios, care ar putea fi vinovat de o serie de crime oribile care s-au petrecut in ultimul timp in cartier. Inspirat din aceeasi carte ca The Lodger din 1927 in regia lui Alfred Hitchcock.

    Regia: David Ondaatje
    5 0
    5.7
  • Red Sands (2009)

    Nisipuri roșii

    In timpul unei misiuni in Estul Mijlociu, un grup de soldati americani distrug o statuie, fapt ce declanseaza un blestem terifiant.

    Regia: Alex Turner
    6 1
    4.2
  • Echelon Conspiracy (2009)

    Conspirație la nivel înalt

    Toată tehnologia din lume este supravegheată. Orice telefon este ascultat şi orice dispozitiv electronic de telecomunicaţii este urmărit îndeaproape. Un singur telefon este rupt de la această reţea, având capacitatea de a analiza toate datele

    Regia: Greg Marcks
    24 0
    5.7
  • The League of Extraordinary Gentlemen (2003)

    Liga gentlemenilor extraordinari

    În 1889, un grup de aventurieri cu puteri de neimaginat este strans pentru a fi trimis într-o misiune specială: împiedicarea unui geniu nebun care vrea să distrugă Veneția și să pună stăpânire pe întrega lume.

    Regia: Stephen Norrington
    64 0
    5.8
  • A Walk to Remember (2002)

    O iubire de neuitat

    Un baiat rebel se indragosteste de cea mai ingenua creatura a liceului iar dragostea lor ii va transfigura pe amandoi. Landon Carter si prietenii sai sunt cei mai cool pusti dintr-un liceu din Beaufort. Poarta hainele adecvate, conduc masinile...

    Regia: Adam Shankman
    53 2
    7.3
  • Get Over It (2001)

    Treci peste

    Filmul spune povestea unui licean pe care îl părăseste si norocul si prietena. El ar face orice s-o recucerească – pâna si sa renunte la baschet si să încerce sa-si găsească un rol într-o piesă de Shakespeare.

    Regia: Tommy O'Haver
    4 4
    5.7