Filmele și serialele cu Shaun Toub

 • Shaun Toub

  Shaun Toub

  59 de ani
  Data nașterii: 01.01.1963
  Locul nașterii: Tehran - Iran
 • Tehran (2020)

  Tamar (Niv Sultan), agentă a Mossad-ului, se află în misiune sub acoperire în capitala Iranului, Teheran. Nu va trece mult și femeia se va trezi în pericol de moarte, iar de acest pericol nu vor scăpa nici cei apropiați ei.

  Scenariul: Dana Eden, Maor Kohn, Omri Shenhar
  101 5
  7.5
 • Ghosts of War (2020)

  Regia: Eric Bress
  37 3
  5.5
 • Scenariul: Kumail Nanjiani, Lee Eisenberg, Emily V. Gordon
  5 2
  7.5
 • Setup (2011)

  Furtul de diamante

  Un grup de prieteni se implică într-un furt de diamante. Biggs e cel care a orchestrat furtul și de care toți ceilalți știu de frică. Vincent ajunge într-o ambuscadă, iar Sonny trebuie să recupereze banii înainte ca lucrurile să degenereze.

  Regia: Mike Gunther
  8 0
  4.4
 • The Last Airbender (2010)

  Ultimul războinic al aerului

  Filmul spune povestea lui Aang și-a prietenilor săi, care trebuie să salveze o lume fantastică învingându-l pe maleficul Lord al Focului și punând capăt interminabilului război cu Țara de Foc.

  Regia: M. Night Shyamalan
  25 0
  4.0
 • Iron Man (2008)

  Omul de Fier

  Tony Stark, mostenitor al trustului Stark Enterprises, este un genial inventator care duce o viata dubla. Noaptea devine puternicul Iron Man, intruchiparea a decenii de investitii in tehnologia de aparare.

  Regia: Jon Favreau
  111 4
  7.9
 • The Kite Runner (2007)

  Vânătorii de zmeie

  Amir e bantuit de vina de a-si fi tradat prietenul, pe Hassan, fiul servitorului hazar al tatalui sau. Tumultuoasa viata a lui Amir este prezentata pe fundalul istoriei recente a Afganistanului, de la caderea monarhiei pana la invazia sovietica.

  Regia: Marc Forster
  9 1
  7.6
 • The Nativity Story (2006)

  Povestea nașterii Domnului

  Film urmăreste călătoria plină de pericole a doi oameni, Iosif si Maria, însărcinată în luna a noua, care sunt nevoiti să-si părăsească casa din Nazaret pentru a ajunge în Betleem, ca să participe la recensământul ordonat de Regele Irod.

  Regia: Catherine Hardwicke
  11 1
  6.8
 • Land of Plenty (2004)

  Tara belsugului

  Într-o Americă marcată de atentatele din 11 septembrie, Lana – care şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa în Africa şi Orientul Mijlociu, împreună cu părinţii ei misionari – lucrează la un centru pentru persoane fără adăpost din Los Angeles.

  Regia: Wim Wenders
  1 0
  6.4
 • Stigmata (1999)

  Cand Vaticanul afla de ciudata poveste a unei femei, Frankie, pe trupul careia apar din senin semne asemanatoare crucificarii, parintele Kiernan este delegat sa cerceteze cazul. Insa situatia este mult complicata de faptul ca Frankie este atee.

  Regia: Rupert Wainwright
  15 1
  6.2
 • Broken Arrow (1996)

  Operațiunea Broken Arrow

  Deakins si Hale au ca misiune testarea bombardierului B-3. E o misiune de rutina, dar trebuie sa se desfasoare fara incidente. Un act de tradare, insa, va pune in pericol viata a milioane de oameni.

  Regia: John Woo
  15 2
  6.1