Filmele și serialele cu Shawnee Smith

  • Shawnee Smith

    Shawnee Smith

    54 de ani
    Data nașterii: 03.07.1969
    Locul nașterii: Orangeburg, South Carolina, USA
  • Saw X (2023)

    Regia: Kevin Greutert
    63 6
    6.6
  • Filmul spune povestea adevarata a lui Grace, o adolescentă creștină si o cântareata fenomenala. La 18 ani fuge de acasa pentru a-si transforma visele in realitate. Astfel se trezeste aruncata în „lumea reala”, unde credinta ii este pusa la încercare.

    Regia: Brad J. Silverman
    5 0
    6.0
  • Jayne Mansfield's Car (2012)

    Mașina lui Jayne Mansfield

    Diferențele culturale din era războiului din Vietnam, Lumea Veche versus Sudul cel Bătrân devin fundalul pentru lupta emoționantă și, uneori, ilară dintre două familii, pigmentată cu resentimente înăbușite, rivalități, secrete și amintiri din război.

    Regia: Billy Bob Thornton
    1 0
    6.2
  • Anger Management (2012)

    Gestionarea furiei

    Scenariul: Bruce Helford
    19 0
    6.6
  • The Grudge 3 (2009)

    Blestemul 3: Cheia misterului

    O tanara japoneza crede ca detine secretul distrugerii definitive a spiritului malefic al lui Kayako si pleaca spre apartametnul bantuit din Chicago pentru a incerca sa rupa blestemul si sa salveze familia care locuieste acolo.

    Regia: Toby Wilkins
    6 4
    4.6
  • Saw VI (2009)

    Puzzle mortal VI

    Hoffman e noul "stăpân" al moștenirii lui Jigsaw. FBI-ul se apropie tot mai mult de el, așa că e forțat să dea drumul unui nou joc sângeros, la fel ca cele care au consacrat seria. În urma acestuia, planul lui Jigsaw va fi înțeles în totalitate.

    Regia: Kevin Greutert
    22 0
    6.0
  • Saw IV (2007)

    Puzzle mortal 4

    Jigsaw a murit. Acum, doi experimentați agenți FBI, Strahm și Perez, ajung la locul faptei pentru a vedea cum detectivul Hoffmann încearcă să-și dea seama ce s-a întâmplat cu rămășițele lui Jigsaw și cu puzzle-ul pus la cale de acesta.

    Regia: Darren Lynn Bousman
    18 0
    5.9
  • Saw III (2006)

    Puzzle mortal 3

    Avand-o pe noua sa ucenica Amanda (Shawnee Smith), maestrul cu mintea bolnava din spatele acestor jocuri complicate si crude care au inspaimantat intreaga comunitate si au lasat politia cu ochii in soare a reusit inca o data sa scape si sa dispara.

    Regia: Darren Lynn Bousman
    22 1
    6.2
  • Saw II (2005)

    Puzzle mortal 2

    Geniul nebun care a distrus viaţa victimelor sale în SAW, succesul de anul trecut, s-a întors pentru înca o serie de jocuri sinistre, pe viaţă şi pe moarte.

    Regia: Darren Lynn Bousman
    23 1
    6.6
  • Saw (2004)

    Puzzle mortal

    Doi bărbați se trezesc într-o toaletă subterană, amândoi fiind legați cu lanțuri de perete. Nu știu decât că unul dintre ei trebuie să-l ucidă pe celălalt în opt ore, sau amândoi vor muri.

    Regia: James Wan
    44 0
    7.6
  • Lucky Chances (1990)

    Cand surade sansa

    Inspirata de doua dintre romanele scriitoarei Jackie Collins ("Lucky" si "Chances"), aceasta mini-serie este povestea, intinsa pe 40 de ani, a puternicei familii Santangelo, detinatoarea unui imens lant de cazinouri din Las Vegas. Totul incepe cu...

    0 0
    6.4
  • Desperate Hours (1990)

    Ore de disperare

    "Desperate Hours" este un remake al filmului cu acelasi titlu care il avea pe Humphrey Bogart in rolul principal. Michael Bosworth (Mickey Rourke) este un criminal periculos care urmeaza sa fie judecat in curand pentru faptele sale.

    Regia: Michael Cimino
    14 0
    5.4
  • Who's Harry Crumb? (1989)

    Un detectiv irezistibil

    Harry Crumb este tipul detectivului particular irezistibil prin excelenta. El are nervi de otel, muschi de piatra si creier de gaina. Paradoxal insa, dintr-o incurcatura intr-alta, el reuseste sa rezolve toate cazurile.

    Regia: Paul Flaherty
    10 0
    5.9
  • The Blob (1988)

    Picătura

    "Picatura" e o substanta toxica, rezultata in urma unui experiment guvernamental secret. Toti cei care intra in contact cu aceasta sunt contaminati. Cativa tineri incearca sa avertizeze populatia de pericolele ce o pandeste, dar nimeni nu ii asculta.

    Regia: Chuck Russell
    13 3
    6.6