Filmele cu Shelley Duvall

  • Shelley Duvall

    Shelley Duvall

    74 de ani
    Data nașterii: 07.07.1949
    Locul nașterii: Fort Worth, Texas, USA
  • The 4th Floor (1999)

    Etajul al patrulea

    Jane Emelin mosteneste de la bunica ei, care a murit intr-un accident bizar, un apartament. Desi logodnicul ei Greg, un cunoscut prezentator, insista sa se mute la el, Jane nu vrea. Curand, incepe sa se confrunte cu evenimente stranii, care par sa...

    Regia: Josh Klausner
    5 0
    5.8
  • Casper Meets Wendy (1998)

    Casper o intalneste pe Wendy

    Desi Casper (vocea: Jeremy Foley) si Wendy (Hillary Duff) stiu ca fantomele si vrajitoarele nu se înteleg prea bine, descopera ca ei doi sunt spirite înfratite! Un varcolac malefic, pe nume Spellman (George Hamilton) se hotaraste sa îi distrugă.

    Regia: Sean McNamara
    2 1
    5.3
  • The Portrait of a Lady (1997)

    Portretul unei doamne

    Jane Campion, ce a regizat si filmul PIANUL, ne prezinta prin acest film, viziunea ei puternica si senzuala asupra excelentei nuvele despre libertate si seductie, scrisa de Henry James. Nicole Kidman joaca rolul lui Isabel Archer, o tanara...

    Regia: Jane Campion
    11 1
    6.2
  • Suburban Commando (1991)

    Comando de cartier

    Shep Ramsey (Hulk Hogan) este un fel de erou intergalactic. In timp ce se lupta cu un dusman extraterestru, nava sa este serios avariata, iar Ramsey este nevoit sa caute refugiul pe Pamant, unde spera sa-si poata repara nava. Cautand sa nu atraga...

    Regia: Burt Kennedy
    4 0
    4.6
  • Roxanne (1987)

    Ecranizare moderna a piesei franceze Cyrano De Bergerac, scrisa de Edmond Rostand. Spre deosebire de varianta originala, actiunea nu mai e plasata in Franta sec. 17, iar Cyrano e inlocuit cu Charlie, seful pompierilor dintr-o localitate din Colorado.

    Regia: Fred Schepisi
    7 1
    6.6
  • Frankenweenie (1984)

    Un pusti isi readuce la viata catelul mort.

    Regia: Tim Burton
    1 0
    7.2
  • Time Bandits (1981)

    Bandiții timpului

    În timpul nopții, Kevin, un puști cu o imaginație foarte bogată, e vizitat de șase pitici.Kevin pleacă într-o aventură în timp, de-a lungul istoriei, împreună cu piticii ce au "împrumutat" harta găurilor negre din Univers.

    Regia: Terry Gilliam
    15 2
    6.9
  • Popeye (1980)

    E scund, chel, urat, dar milioane de admiratori l-au adorat si s-au identificat cu el, inca de la aparitie, in 1929. 50 de ani mai tarziu, Altman si Williams creeaza un Popeye in carne si oase care se potriveste perfect eroului benzilor desenate.

    Regia: Robert Altman
    16 1
    5.4
  • The Shining (1980)

    Strălucirea

    Ingenioasa ecranizare de către Stanley Kubrik a romanului omonim a lui Stephen King a adus faimă durabilă atât scriitorului, cât şi regizorului şi l-a propulsat pe Jack Nicholson printre superstarurile Hollywoodului

    Regia: Stanley Kubrick
    64 8
    8.4
  • Three Women (1977)

    Trei femei

    O privire stranie, aproape suprarealista, asupra vietii a trei femei dintr-un orasel din vestul SUA.

    Regia: Robert Altman
    10 1
    7.7
  • Annie Hall (1977)

    Dupa separarea de prietena sa Annie Hall, nevroticul actor new-yorkez Alvy Singer rememoreaza episoade ale agitatei lor relatii, in incercarea de a afla ce i-a despartit.

    Regia: Woody Allen
    Oscar-uri: x 4
    10 2
    8.0
  • Nashville (1975)

    Un film care aruncă o privire asupra oamenilor din industria muzicii country și gospel din Nashville, Tennessee. Are 24 de personaje principale, o oră de numere muzicale și numeroase povești care se unesc într-un climax dramatic.

    Regia: Robert Altman
    Oscar-uri:
    4 1
    7.6
  • Thieves Like Us (1974)

    Evadații

    Filmul prezintă poveştile de dragoste a trei delincvenţi care devin celebri în urma spargerilor aproape perfecte pe care le dau.

    Regia: Robert Altman
    8 0
    7.0
  • McCabe & Mrs. Miller (1971)

    McCabe și domnișoara Miller

    John ajunge într-un orășel din vest și hotărăște să înființeze o tavernă-bordel. Ajutat de doamna Miller, pune pe picioare o afacere profitabilă. Planurile lor sunt date peste cap de o corporație puternică, interesată de producția minieră a orașului.

    Regia: Robert Altman
    17 0
    7.6