Filmele și serialele cu Sheree J. Wilson

  • Sheree J. Wilson

    Sheree J. Wilson

    65 de ani
    Data nașterii: 12.12.1958
    Locul nașterii: Rochester, Minnesota, USA
  • Christmas Belle (2013)

    Un Crăciun ca-n povești

    Plecata din California natala, Belle se îndreaptă spre nord cu afaceri, încercând să vândă o casă. Pentru Belle, jobul este cel mai important lucru din viața sa, asta până când îl întâlnește pe clientul Hunter Lowell.

    Regia: Alex Wright
    4 1
    5.1
  • The Gundown (2011)

    Răzbunarea pistolarului

    Cautand razbunare si justitie, Cole Brandt se regaseste in orasul nelegiuit Dead River unde poarta o ultima lupta sangeroasa pentru a proteja o femeie frumoasa si localul Majestic.

    Regia: Dustin Rikert
    5 0
    4.4
  • Căpitanul Walker investigheaza o crimă care are legătură cu dispariţia unei arme de la guvern. Pe lângă asta, încearcă să-i dea de urmă unui tânăr care a comis o crimă la nivel înalt.

    Regia: Aaron Norris
    4 0
    5.4
  • Hellbound (1994)

    Emisarul iadului

    Frank Shatter şi Calvin Jackson se deplasează în Israel pentru a elucida moartea misterioasă a unui rabin. Dupã un timp, cei doi realizează că ţinta investigaţiilor lor este o fiinţă supranaturală, emisarul Satanei

    Regia: Aaron Norris
    16 2
    4.7
  • Walker, Texas Ranger (1993)

    Walker, polițist texan

    Chuck Norris este şeriful federal Cordell Walker, unul dintre eroii de modă veche ai Vestului Sălbatic, care împarte dreptatea cu amândouă mâinile, iar atunci când consideră ca nu e suficient, foloseşte pumnii şi picioarele

    Scenariul: Leslie Greif, Paul Haggis, Christopher Canaan
    13 0
    5.6
  • Crimewave (1985)

    Doi criminali nebuni omoara proprietarul unei companii producatoare de alarme impotriva jafurilor si apoi ii terorizeaza pe cel care i-a angajat, pe sotia lui si pe un tocilar acuzat de crima.

    Regia: Sam Raimi
    2 0
    5.6