Filmele și serialele cu Sherri Shepherd

  • Sherri Shepherd

    Sherri Shepherd

    57 de ani
    Data nașterii: 22.04.1967
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • A Week Away (2021)

    O săptămână în lumina soarelui

    Tânărul Will a avut câteva incidente cu legea care l-au dus la o răscruce în viață: ori merge la școala de corecție, ori merge într-o tabără de vară creștină. Deși, inițial, s-a simțit ca un pește pe uscat, Will și-a deschis în cele din urmă sufletul

    Regia: Roman White
    4 1
    5.7
  • Game On! A Comedy Crossover Event (2020)

    Pe locuri, fiți gata, start! Un eveniment de comedie pentru familie

    Universurile comediei se întrepătrund într-un eveniment special cu personaje cunoscute, scurte apariții-surpriză și povești despre competiții din patru seiale diferite.

    Scenariul: Meg DeLoatch, Seth Kurland, Jason Berger
    0 0
    5.6
  • Mr. Iglesias (2019)

    Dom' profesor Iglesias

    Amuzantul profesor de liceu Gabriel Iglesias încearcă să le schimbe viețile elevilor inteligenți, dar neserioși din școala unde a învățat și el.

    Scenariul: Kevin Hench
    6 2
    7.1
  • Brian Banks (2018)

    Eliberat din închisoare, dar aflat sub supraveghere, un fotbalist condamnat pe nedrept încearcă să-și dovedească nevinovăția și să-și continue visul de a juca în NFL.

    Regia: Tom Shadyac
    2 0
    7.2
  • Ride Along 2 (2016)

    Un polițist și trei sferturi!

    Cu UN POLIȚIST ȘI TREI SFERTURI, Kevin Hart și Ice Cube revin în continuarea comediei-blockbuster Un polițist și jumătate, în fruntea unei distribuții care îi include de această dată pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre alții.

    Regia: Tim Story
    45 1
    5.9
  • Woodlawn (2015)

    In confruntarile rasiale din Birmingham, un licean de culoare, jucator in echipa de fotbal a liceului, trebuie sa faca fata si presiunilor rasiale, dar si sa fie unul din promotorii schimbarii din anii ' 70.

    Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
    3 0
    6.4
  • One for the Money (2012)

    Face toți banii

    Şomera şi proaspăt divorţata Stephanie Plum (Katherine Heigl) primeşte o slujbă în firma de cauţiuni pe datorie a vărului ei, unde prima ei sarcină o pune pe urmele unui poliţist local căutat

    Regia: Julie Anne Robinson
    18 2
    5.3
  • Precious (2009)

    Prețios

    Lee Daniels spune povestea impresionantă a unei tinere care vorbește în numele tuturor minorităților din Harlem, ținând cont că a fost abuzată, nu știe să citească, e obeză, iar toate ușile i-au fost închise în față.

    Regia: Lee Daniels
    Oscar-uri:
    7 0
    7.3
  • Leul Alex, zebra Marty, hipopotamita Gloria, girafa Melman si prietenii lor lemurii reusesc sa evadeze de pe insula pe care esuasera si, in loc sa se indrepte spre Statele Unite, ajung in Africa. Aici fac cunostinta cu familia lui Alex...

    Regia: Tom McGrath, Eric Darnell
    15 0
    6.6
  • Un mongol din Atlanta incearca sa se alature unui club de sport, dar presedintele clubului se opune cu desavarsire. Pana acum nu a fost nicio situatie in care barbatul si grupul lui sa nu se descurce. Sa fie aceasta prima?

    Regia: Don Michael Paul
    0 0
    2.3
  • Guess Who (2005)

    Ghici cine

    Percy Jones se mandreste ca are intotdeauna dreptate, mai ales cand e vorba de binele familiei. Intr-o zi, fiica sa Theresa (Zoe Saldana) isi aduce prietenul, Simon Green (Ashton Kutcher) iar de aici incep problemele. Prietenul ei este... alb!

    Regia: Kevin Rodney Sullivan
    26 4
    5.9