Filmele și serialele cu Sheryl Lee

  • Sheryl Lee

    Sheryl Lee

    57 de ani
    Data nașterii: 22.04.1967
    Locul nașterii: Augsburg, Germany
  • Twin Peaks (2017)

    Noul serial eveniment cu 18 părți, creat de Mark Frost și David Lynch, reia acțiunea la 25 de ani după ce locuitorii unui bizar orășel din nord-vestul Statelor Unite au fost șocați când regina frumuseții Laura Palmer a fost ucisă.

    Scenariul: David Lynch, Mark Frost
    117 16
    8.5
  • Café Society (2016)

    Acţiunea se petrece în anii ’30, la Hollywood şi are în centru un tânăr dornic să reuşească în industria cinematografică, sedus de o atrăgătoare fată ,dar şi de spiritul vremii, marcat de atmosfera vibrantă din localurile hollywoodiene.

    Regia: Woody Allen
    17 0
    6.6
  • Jackie & Ryan (2014)

    Jackie, o tânără recent divorțată care se zbate să obțină tutela fetiței ei, și Ryan, un muzician sărac care călătorește din oraș în oraș, se întâlnesc întâmplător și se îndrăgostesc, fiecare găsind în celălalt sprijinul pentru a-și atinge țelurile.

    Regia: Ami Canaan Mann
    5 0
    5.9
  • White Bird in a Blizzard (2014)

    Pasăre albă în crivăț

    Kat Connor e o adolescentă de 17 ani, care descoperă că a rămas singură, după ce mama ei, Eve, a dispărut pur și simplu. Într-un moment, Eve pregătea cina și curăța casa, iar în următorul nu mai era de găsit nicinde. Viața lui Kat e cuprinsă de haos.

    Regia: Gregg Araki
    10 1
    6.4
  • Texas Killing Fields (2011)

    Câmpuri ucigașe

    Filmul se axează pe povestea adevarată a unei perechi de ofițeri de poliție care si-a luat angajamentul  de a rezolva două decenii de dispariții și crime în pustiurile industriale ce înconjoară rafinăriile Gulf Coast

    Regia: Ami Canaan Mann
    18 2
    5.7
  • Angel's Dance (1999)

    Înger sau Diavol

    Tony (Kyle Chandler) este un tip normal care salveaza intr-o buna zi viata nepotului unui cap al mafiei. Drept rasplata acesta ii ofera lui Tony ocazia de a lucra pentru familia de gangsteri. Tentat de oferta el sovaie totusi la inceput, nefiind...

    Regia: David L. Corley
    1 0
    6.2
  • Vampires (1998)

    Vampirii

    Valek, un vampir salbatic in varsta de 600 de ani, este pe cale sa descopere, dupa o indelunga cautare, Crucea Berzierilor, un obiect de cult necesar pentru un ritual care le-ar da vampirilor puterea de a merge in timpul zilei.

    Regia: John Carpenter
    14 1
    6.1
  • Bliss (1997)

    Extaz

    Craig Sheffer, Sheryl Lee, Terence Stamp si Spalding Gray stralucesc in acest film care arunca o privire sincera asupra sexului si a riscului emotional.

    Regia: Lance Young
    6 3
    6.0
  • Mother Night (1996)

    Fantomele trecutului

    Filmul este povestea unui dramaturg american Howard W. Campbell Jr, interpretat de Nick Nolte, care traieste in Germania celui de-al doilea Razboi Mondial, imediat dupa intrarea USA in conflict. Campbell este esentialmente apolitic: daca uneori...

    Regia: Keith Gordon
    6 0
    7.1
  • Twin Peaks: Fire Walk with Me (1992)

    Twin Peaks - Ultimele 7 zile din viața Laurei Palmer

    Fobiile lui Lynch se concretizează în Twin Peaks. Ceea ce se vede ne înfricoşează tocmai în momentul în care credem că va apărea exact ridicola cotidianitate

    Regia: David Lynch
    19 3
    7.3