Filmele cu Shia LaBeouf

 • Shia LaBeouf

  Shia LaBeouf

  38 de ani
  Data nașterii: 11.06.1986
  Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
 • Regia: Robert Alexander
  0 0
  7.7
 • Pieces of a Woman (2021)

  Frânturi de femeie

  Frânturi de femeie este povestea profund personală, sfâșietoare și sublimă a unei femei care învață să trăiască purtând în suflet durerea unei pierderi copleșitoare.

  Regia: Kornél Mundruczó
  21 8
  7.0
 • The Tax Collector (2020)

  The Tax Collector: Datorie de sânge

  David, cap de familie și „colector de taxe”, descoperă că un vechi inamic a revenit și duce un război teritorial contra lui, a șefului său și a partenerului său, Creeper.

  Regia: David Ayer
  40 12
  4.8
 • Honey Boy (2019)

  Regizoarea Alma Har'el ecranizează un scenariu scris de Shia LaBeouf, bazat pe experiențele lui, despre călătoria unui tânăr actor de la o copilărie furtunoasă la primii ani ca adult.

  Regia: Alma Har'el
  8 1
  7.2
 • The Peanut Butter Falcon (2019)

  De neoprit, pentru un vis

  Filmul spune povestea lui Zak (Zack Gottsagen), un tânăr cu sindromul Down, care fuge dintr-un cămin ca să-și îndeplinească visul de a merge la școala de wrestling a idolului său, The Salt Water Redneck (Thomas Haden Church).

  Regia: Tyler Nilson, Michael Schwartz
  42 5
  7.6
 • Borg vs. McEnroe (2017)

  Borg vs. McEnroe: Înfruntarea secolului

  Pelicula se va concentra pe rivalitatea dintre John McEnroe și Bjorn Borg (interpretat de Sverrir Gudnason), consumată în cele 14 întâlniri pe teren, ce a culminat cu meciul din finala de simplu masculin de la Wimbledon - 1980.

  Regia: Janus Metz
  63 4
  6.9
 • Man Down (2016)

  Soldat la pamânt

  Gabriel este un veteran de război din Afganistan care sufera de stres post-traumatic. Acesta incearca sa isi salveze fiul de pericole care exista doar in mintea lui. Gabriel se trezeste in mijlocul unui alt razboi, pe care doar el il poate percepe.

  Regia: Dito Montiel
  18 9
  6.0
 • American Honey (2016)

  Drumuri americane

  American Honey are în centru o adolescentă dornică să guste din plăcerile vieții, care se alătură echipei de vânzări a unei reviste și e prinsă apoi într-un amețitor carusel al petrecerilor fără sfârșit, al relațiilor amoroase și al ilegalităților.

  Regia: Andrea Arnold
  8 1
  7.0
 • Fury (2014)

  Furia: Eroi anonimi

  1945. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman și pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigașă care ar trebui să dea ultima lovitură forțelor armate ale Germaniei naziste.

  Regia: David Ayer
  98 2
  7.6
 • Nymphomaniac: Vol. II (2013)

  Nimfomana Vol. II

  Nymphomaniac este jurnalul erotic al unei femei, Joe (interpretată la maturitate de Charlotte Gainsbourg), din perioada adolescenței, până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează.

  Regia: Lars von Trier
  29 13
  6.6
 • Nymphomaniac: Vol. I (2013)

  Nimfomana Vol. I

  Un jurnal erotic al unei femei din perioada adolescenței, până la vârsta de 50 de ani. Mai precis, până în momentul în care este găsită leșinată, în pădure, de către un bărbat, cel căruia i se și confesează ulterior.

  Regia: Lars von Trier
  24 8
  6.9
 • Charlie Countryman (2013)

  Moartea necesară a lui Charlie Countryman

  Călătorind peste ocean, tocmai în România, Charlie (Shia LaBeouf) se îndrăgostește de o superbă româncă pe nume Gabi Ibănescu (Evan Rachel Wood), la al cărei suflet nu poate ajunge fără să se intersecteze cu Nigel, soțul ei, gangster.

  Regia: Fredrik Bond
  4 3
  6.3
 • Lawless (2012)

  În afara legii

  Lawless e adaptarea unui roman istoric cu același nume, semnat de Matt Bondurant: povestea a trei frați care au o mică afacere cu băutură de contrabandă. Afacerea lor va fi amenințată odată cu venirea Prohibiției peste Franklin County, Virginia.

  Regia: John Hillcoat
  65 0
  7.2
 • The Company You Keep (2011)

  Regula tăcerii

  Acest thriller politic îl urmărește pe Jason Sinai, un nord-american din organizația radicală de stânga Weather Underground, care este căutat de FBI de aproape patru decenii pentru un jaf comis la o bancă din Michigan în anul 1974.

  Regia: Robert Redford
  18 1
  6.4
 • Transformers: Dark of the Moon (2011)

  Transformers 3

  Atacul decepticonilor începe! Optimus Prime și echipa lui de autoboți încearcă să le facă față pentru a 3-a oară. Vor reusi? The Fallen și Megatron își vor uni forțele și îi vor distruge? Sau autoboții vor supraviețui?

  Regia: Michael Bay
  106 0
  6.2