Filmele cu Shia LaBeouf

 • Wall Street: Money Never Sleeps (2010)

  Strada Zidului: Banii sunt făcuți să circule

  În continuarea dramei din 1987, Michael Douglas revine pentru a-l interpreta pe Gordon Gekko, care iese din închisoare pentru a încerca să-și spele reputația. Drumul lui se va încrucișa cu cel al mult mai tânărului Jacob (Shia LaBeouf)

  Regia: Oliver Stone
  12 1
  6.2
 • Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

  Transformers: Răzbunarea celor învinși

  Bătălia pentru Pământ tocmai s-a încheiat, însă bătălia pentru Univers abia a început. După reîntoarcerea pe Cybertron, Starscream preia controlul asupra Decepticonilor şi este hotărât să se întoarcă pe Terra cu forţe crescute

  Regia: Michael Bay
  107 0
  6.0
 • New York, I Love You (2008)

  Noule York, Te iubesc

  O antologie îndrăzneață, proiectul cinematografic New York, I Love You prezintă altoirea a mai multe povești de dragoste petrecute în una dintre cele mai iubite metropole ale lumii: New York

  Regia: Yvan Attal, Fatih Akin, Randall Balsmeyer
  6 0
  6.2
 • Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

  Indiana Jones si Regatul craniului de cristal

  Indiana Jones porneste in cautarea unui misterios craniu de cristal, pe care il vor si conducatorii armatei sovietice. Acestia o rapesc pe fosta iubita a lui Jones, Marion. Pentru a o salva, acesta porneste intr-o calatorie pe mai multe continente.

  Regia: Steven Spielberg
  115 0
  6.2
 • Eagle Eye (2008)

  Ochi de vultur

  Cand fratele sau moare misterios, Jerry isi da seama ca el si Rachel, o mama singura, sunt considerati teroristi de catre autoritati. Ghidati de o "voce" care-i contacteaza si "ajuta", cei doi incep o goana pe viata si pe moarte pentru a supravietui.

  Regia: D. J. Caruso
  54 3
  6.6
 • Disturbia (2007)

  Suspiciunea

  Adolescentul Kale are o viață de invidiat. Își petrece timpul jucând jocuri video, navigând pe net și uitându-se la televizor. E stăpân pe întreaga casă, iar o tânără frumoasă, Ashley, tocmai s-a mutat în casa de alături. Însă ceva nu este în regulă.

  Regia: D. J. Caruso
  21 0
  6.8
 • Surf's Up (2007)

  Cu toții la surf!

  Povestea unei echipe de specialişti în documentare ce filmează în culisele celei mai tensionate, sfâşietoare şi periculoase competiţii de surf din lume, Penguin World Surfing Championship. Personajul principal e Cody Maverick, un surfer amator.

  Regia: Ash Brannon, Chris Buck
  10 0
  6.7
 • Transformers (2007)

  Transformers - Războiul lor în lumea noastră

  Pe planeta Cybertron traiesc doua rase de roboti. Transformatorii sunt separati in doua tabere: Autobotii cei buni si drepti, condusi de Optimus Prime (a carui deghizare este o camioneta rosie cu 18 roti), si cruzii Decepticoni, condusi de Megatron.

  Regia: Michael Bay
  119 0
  7.0
 • A Guide to Recognizing Your Saints (2006)

  Cum să-ți recunoști sfinții

  Un film prin care scriitorul Dito Montiel îi omagiază pe toţi cei lăsaţi în urmă, în Queens, contopindu-şi povestea despre realitatea dură a străzii cu temele universale ale tinereţii şi împlinirii. Având distribuţie cu pedigree şi palmares pe...

  Regia: Dito Montiel
  4 0
  6.9
 • The Greatest Game Ever Played (2005)

  Cel mai faimos joc

  Un copil din clasa de mijloc ce se zbate intre mizerie si o viata privilegiata are o dorinta nestavilita de victorie care se transforma intr-o etalare pasionanta de sentimente, indemanare si determinare!

  Regia: Bill Paxton
  10 0
  7.4
 • Constantine (2005)

  Constantin

  Povestea detectivului Constantin (Keanu Reeves) care a văzut Iadul cu proprii ochi. A reuşit însă să scape şi acum se află undeva la graniţa între viaţă şi moarte. El este ultima noastră apărare împotriva creaturilor întunericului.

  Regia: Francis Lawrence
  90 1
  7.0
 • The Even Stevens Movie (2003)

  O vacanță de coșmar

  Regia: Sean McNamara
  1 0
  6.2
 • Holes (2003)

  Găuri

  Stanley este un mare ghinionist si se pare ca duce pe umeri un blestem. Ajunge in inchisoare, unde gardienii il obliga sa sape niste tuneluri. Curand Stanley incepe sa isi puna intrebari legate de rostul acestora si pune la cale un plan de evadare.

  Regia: Andrew Davis
  20 3
  7.0
 • Regia: Efram Potelle, Kyle Rankin
  1 0
  6.0
 • Charlie's Angels: Full Throttle (2003)

  Îngerii lui Charlie: În goană mare

  Îngerii intră din nou în acţiune, într-o misiune sub acoperire pentru a recupera două inele, ce conţin informaţii despre noile identităţi ale persoanelor existente în programul de Protecţie a martorilor al FBI.

  Regia: McG
  30 0
  4.9