Filmele și serialele cu Shira Haas

 • Shira Haas

  Shira Haas

  26 de ani
  Data nașterii: 11.05.1995
  Locul nașterii: Hod HaSharon, Israel
 • Unorthodox (2020)

  Neortodox

  O tânără își părăsește comunitatea evreiască ultraortodoxă din New York și se mută la Berlin pentru a începe o viață nouă și a-și hotărî singură destinul. Dar chiar când începe să-și croiască propriul drum, trecutul o ajunge din urmă.

  Scenariul: Anna Winger
  19 6
  8.0
 • Foxtrot (2017)

  Foxtrot (2017) este o poveste puternică, despre nebunia războiului și despre urmările sale iminente. Povestea ne arată câtă distrugere poate apărea atunci când tinerii soldați, abia reușind să pună degetul pe trăgaci, trăiesc privare și singurătate.

  Regia: Samuel Maoz
  9 1
  7.3
 • The Zookeeper's Wife (2017)

  Casa speranței

  În Polonia anului 1939, în Varșovia, Antonina Żabińska și soțul ei, Dr. Jan Żabiński, au o grădină zoo înfloritoare sub conducerea sa și grija ei. Atunci când țara lor este invadată de naziști, Jan și Antonina sunt împietriți și forțați să se...

  Regia: Niki Caro
  77 8
  7.0
 • Princess (2014)

  Prințesă

  În timp ce mama ei lipsește, Adar, în vârstă de 12 de ani, și tatăl ei vitreg împing jocurile de rol către o zonă periculoasă. Căutând o evadare, Adar găsește un băiat visător și îl aduce în familie, fapt ce va avea consecințe tragice.

  Regia: Tali Shalom-Ezer
  2 0
  6.3
 • Shtisel (2013)

  Familia Shtisel

  O familie haredim din comunitatea evreiască ultra-ortodoxă din Ierusalem trece prin iubiri, suferințe și nefericirile vieții de zi cu zi.

  Scenariul: Ori Elon, Yehonatan Indursky
  12 0
  8.6