Filmele cu Shirley Jones

  • Shirley Jones

    Shirley Jones

    90 de ani
    Data nașterii: 31.03.1934
    Locul nașterii: Charleroi, Pennsylvania, USA
    Oscaruri:
  • Family Weekend (2013)

    Sfârșit de săptămână în familie

    Cand parintii uita sa-si faca aparitia la un eveniment important pentru ea, Emily se hotaraste sa repare lucrurile. Vrea sa-si rapeasca proprii parinti in speranta de a-i reeduca si de a-i transforma in niste parinti adevarati.

    Regia: Benjamin Epps
    1 0
    6.2
  • Carnal Innocence (2011)

    Crimele din Innocence

    Celebra violonista Caroline Waverly se întoarce în orașul natal,Innocence, ca să se retragă din lume. Dar un criminal de serie este liber pe străzile orasului, iar Caroline ar putea fi tinta acestuia.

    Regia: Peter Markle
    3 2
    5.2
  • Hidden Places (2006)

    Locuri ascunse

    Drama tulburatoare a unei familii americane in anii Marii Crize. Ani la rand, Frank Wyatt si sotia sa au trait de pe urma pamantului, dar acum datoriile tot mai mari ii silesc pe cei doi sa-si retraga copiii de la scoala pentru a-i ajuta la ferma

    Regia: Yelena Lanskaya
    2 0
    6.4
  • Grandma's Boy (2006)

    Baiatu' lu' bunica

    La 35 de ani, Alex este un fanatic al jocurilor video. Renunta la o cariera de contabil pentru slujba visurilor sale: tester de jocuri video. Dar veniturile sunt modeste, iar Alex isi inghite mandria si se muta la bunica lui, Lily.

    Regia: Nicholaus Goossen
    6 1
    6.9
  • Beyond the Poseidon Adventure (1979)

    Noi Aventuri pe Vasul Poseidon

    În mijlocul oceanului, nava Poseidon este lovită de un val uriaș și răsturnată. Își fac apariția două ambarcațiuni - un cargo și un iaht. Sub pretextul salvării naufragiaților, echipajele vor să pună mâna pe comorile lui Poseidon.

    Regia: Irwin Allen
    3 1
    4.7
  • Un cowboy nu foarte tinerel afla cu stupoare că afacerea de succes pe care a moștenit-o de la fratele său este de fapt o casă de toleranta.

    Regia: Gene Kelly
    5 1
    6.8
  • The Music Man (1962)

    Muzicianul

    Regia: Morton DaCosta
    Oscar-uri:
    1 0
    7.7
  • Two Rode Together (1961)

    Călăreau împreună

    Regia: John Ford
    13 0
    6.7
  • Elmer Gantry (1960)

    In America anilor ’20, Elmer Gantry duce o existenta sordida, de comis-voiajor invatat cu hotelurile dubioase, cu noptile de betie si cu amorurile fara perspectiva. Destinul i-o scoate in cale pe sora Sharon Falconer, o femeie-predicator care ii...

    Regia: Richard Brooks
    Oscar-uri:
    5 0
    7.7
  • Oklahoma! (1955)

    Petrecuta la inceputul secolului al XIX-lea pe teritoriul Oklahoma, povestea filmului eponim ne prezinta doi tineri cowboy ce lupta pentru inimile iubirilor lor...

    Regia: Fred Zinnemann
    Oscar-uri:
    11 1
    7.0