Filmele și serialele cu Silas Carson

  • Silas Carson

    Silas Carson

    59 de ani
    Data nașterii: 01.01.1965
    Locul nașterii: England, UK
  • Trust (2018)

    Încredere

    Trust este povestea lui John Paul Getty al III-lea, moștenitor al averii lui Getty. Acțiunea are loc în '73 când tânărul Getty e răpit de mafie, care cere o răscumpărare uriaşă. Poliția italiană consideră că este o glumă și refuză să investigheze.

    Scenariul: Simon Beaufoy
    52 4
    7.5
  • The Casual Vacancy (2015)

    Moarte subită

    Bazată pe bestseller-ul scris de J.K. Rowling, această dramă în trei părți explorează viața unui oraș din Anglia, aparent idilic care, de fapt, ajunge să fie zguduit de niște revolte declanșate de un loc vacant în consiliul parohial local.

    1 1
    6.5
  • The C Word (2015)

    Regia: Tim Kirkby
    0 0
    7.5
  • Dying of the Light (2014)

    Dușmanul din umbră

    Filmul spune povestea unui agent CIA care începe să își piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni

    Regia: Paul Schrader
    8 1
    4.5
  • Locke (2013)

    În "Locke", Hardy interpretează rolul unui bărbat a cărui viață începe să fie distrusă odată cu primirea unui apel. Pe parcursul celor 84 de minute ale filmului, fața lui Ivan Locke este singură pe ecran, iar pelicula urmărește drumul său

    Regia: Steven Knight
    17 4
    7.1
  • Cleanskin (2012)

    Masca inocenței

    Ewan, un agent din serviciile secrete, se confrunta cu o situatie in care trebuie sa urmareasca si sa elimine un terorist sinucigas precum si gruparea acestuia.

    Regia: Hadi Hajaig
    20 2
    6.2
  • Hunter (2009)

    0 0
    6.7
  • How Not to Live Your Life (2007)

    Cum să nu-ți trăiești viața

    Povestea unui individ nevrotic de 29 de ani care, trecând prin diferite situaţii, ia mereu decizia greşită din cauza minţii sale hiperactive, care-i prezintă diferite scene cu ce ar trebui sau nu să facă sau să spună în acele momente.

    0 0
    8.3
  • Flawless (2007)

    Un plan sclipitor

    Michael Caine îl interpretează pe dl. Hobbs, un portar pe cale să se pensioneze. Înainte de a pleca, Hobbs se gândește că ar putea fura câteva diamante de la compania pentru care lucrează - London Diamond Corporation...

    Regia: Michael Radford
    18 0
    6.7
  • The Ten Commandments (2006)

    Cele zece porunci

    Printr-o intorsatura a sortii, un prunc iudeu este crescut la curtea faraonului egiptean, urmand a deveni print. In momentul in care isi descopera adevarata origine, Moise porneste in cautarea propriului destin.

    1 0
    5.3
  • Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)

    Războiul stelelor - Episodul III: Răzbunarea Lorzilor Sith

    Spectatorii vor asista la transformarea Cancelarului Palpatine, initial intelept si cu intentii pacifiste, in temutul dictator al Imperiului Galactic si vor afla conditiile in care Luke Skywalker si Printesa Leia Organa au fost despartiti.

    Regia: George Lucas
    150 3
    7.6
  • The Grid (2004)

    Atac la Londra

    Dupa ce o grupare terorista atenteaza la siguranta Londrei lansand un atac cu gaz sarin, o echipa internationala de specialisti in antiterorism isi propune sa colaboreze pentru a preveni o noua criza. Agenti ai FBI, CIA, MI5 si MI6 se reunesc...

    2 0
    6.7
  • Hidalgo (2004)

    Hidalgo si Oceanul de Foc

    Hidalgo este o aventura - poem, un film inspirat dintr-o poveste adevarata despre cea mai lunga cursa de cai ce s-a organizat vreodata si despre drumul unui barbat spre propria implinire si eliberare.

    Regia: Joe Johnston
    34 2
    6.7
  • Jeremiah (1998)

    Ieremia a fost unul dintre cei patru mari profeți evrei, căruia i se atribuie Cartea Plângerii din Vechiul Testament. A fost martor al distrugerii Ierusalimului și al înrobirii poporului lui Israel de către babilonieni.

    Regia: Harry Winer
    15 0
    6.9