Filmele și serialele cu Simon Chandler

  • Simon Chandler

    Simon Chandler

    71 de ani
    Data nașterii: 01.01.1953
    Locul nașterii: England, UK
  • The Enfield Haunting (2015)

    Fantoma din Enfield

    În august 1977, evenimente bizare și înfricoșătoare încep să aibă loc într-o casă aparent obișnuită din Enfield. Așa a luat naștere cel mai documentat eveniment paranormal înregistrat vreodată în Marea Britanie, cu treizeci de martori oculari.

    4 1
    7.0
  • Penelope (2006)

    Blestemul Penelopei

    "Penelope" este povestea unei tinere femei, Penelope Wilhern, născută într-o familie bogata, și a blestemului care planează asupra neamului ei, care poate fi ridicat doat atunci când va fi iubită cu adevarat de cineva din aceeasi clasa sociala

    Regia: Mark Palansky
    16 1
    6.7
  • Perfume: The Story of a Murderer (2006)

    Parfumul: Povestea unei crime

    Grenouille nu are altă pasiune decât pe cea a mirosurilor și fiecare secundă a vieții sale e călăuzită de simțul său hiperdezvoltat, datorită căruia devine creator de parfumuri. Numai că tânărul devine victima unei obsesii: crearea parfumului ideal.

    Regia: Tom Tykwer
    41 4
    7.5
  • Vera Drake (2004)

    Londra anilor ’50. Vera e o femeie saritoare, adorata de familie si vecini. Desi avortul e ilegal, ea ajuta „fetele care au necazuri” fara sa le judece. Dar cand, in urma provocarii unui avort, se ivesc complicatii, Vera intra in atentia politiei.

    Regia: Mike Leigh
    5 2
    7.6
  • Spice World (1997)

    Spice Girls - Filmul

    Faimoasele Spice Girls se plimbă prin întreagă Londră în luxosul lor autocar etajat având o mulţime de păţanii şi cântând pentru fanii lor.

    Regia: Bob Spiers
    3 0
    3.7
  • The Man Who Knew Too Little (1997)

    Omul care știa prea puțin

    Pentru a nu-i strica petrecerea cu staif la care a invitat oameni de afaceri influenti, un tanar bogat ii da fratelui sau, un biet angajat la un magazin de casete video, un bilet la Teatrul Vietii.

    Regia: Jon Amiel
    14 2
    6.6
  • Incognito (1997)

    Harry Donovan (Jason Patric) este un falsificator de mare clasa care accepta sa reproduca un tablou pierdut de Rembrandt. Dar in timp ce lucreaza la falsul sau in Paris, orasul iubirii isi cere tributul: Harry o cunoaste pe Marieke si se...

    Regia: John Badham
    14 2
    6.4
  • Lace (1984)

    Dantela

    O tânără actriță, despre care se crede că este ușuratică și fără morală, încearcă să afle cine este mama ei. Mare parte din film este construit din amintiri, iar adevărata identitate a mamei ei nu este divulgată decât la sfârșit...

    4 0
    7.0
  • The Bounty (1984)

    Revolta de pe Bounty

    Cunoscuta poveste a locotenentului Bligh, a cărui cruzime duce la o răscoală pe vasul lui. Filmul prezintă efoturile lui Fletcher de a-şi pune oamenii la adăpost de pedeapsă şi călătoria lui Bligh, care porneşte într-o barcă mică spre Timorul de Est.

    Regia: Roger Donaldson
    25 1
    7.0
  • The Taming of the Shrew (1980)

    Imblanzirea scorpiei

    Baptista, un gentlemen din Padua, are doua fiice, Katherine si Bianca. Bianca este frumoasã, linistitã si ascultãtoare, si nenumãrati pretendenti roiesc în jurul ei. Baptista insistã însã ca prima care sã se mãrite sã fie Katherine, la fel de...

    Regia: Jonathan Miller
    3 1
    7.2
  • Regia: Ralph Bakshi
    9 1
    6.2