Filmele și serialele cu Sissy Spacek

 • Sissy Spacek

  Sissy Spacek

  72 de ani
  Data nașterii: 25.12.1949
  Locul nașterii: Quitman, Texas, USA
  Oscaruri:
 • Night Sky (2022)

  Scenariul: Holden Miller
  21 2
  7.4
 • Homecoming (2018)

  Heidi lucrează la Homecoming, o unitate care îi ajută pe soldați să revină la viața de civil. Au trecut ani, iar Heidi a început o viață nouă, însă Departamentul de Apărare vrea să afle de ce a plecat de la Homecoming.

  Scenariul: Sam Esmail, Micah Bloomberg, Eli Horowitz
  32 6
  7.4
 • The Old Man & the Gun (2018)

  Bătrânul și arma

  Inspirat din fapte reale, Old Man and the Gun este povestea lui Forrest Tucker care, la 70 de ani, a reuşit să evadeze din închisoarea San Quentin şi a pornit o serie de jafuri care le-a uluit pe autorităţi.

  Regia: David Lowery
  144 13
  6.7
 • Castle Rock (2018)

  Bazat pe poveştile semnate de scriitorul Stephen King, serialul plaseaza în oraşul fictiv Castle Rock un amestec misterios şi întunecat de personaje şi teme specifice autorului King.

  Scenariul: Sam Shaw, Dustin Thomason
  140 13
  7.5
 • Bloodline (2015)

  Scenariul: Glenn Kessler, Daniel Zelman, Todd A. Kessler
  21 0
  7.9
 • Deadfall (2012)

  Furtuna de Zapada

  Doi frați înfruntă cu mult curaj o furtună de zăpadă pentru a scăpa de poliţiştii care sunt pe urmele lor. Cei doi sunt puşi pe fugă după ce un jaf plănuit la un cazino nu a mers tocmai cum trebuia

  Regia: Stefan Ruzowitzky
  15 1
  6.2
 • Get Low (2009)

  Ziua cea mare

  Filmul are la bază povestea reală a lui Felix "Bush" Breazeale, un bărbat singuratic din Tennessee, care și-a planificat și organizat propria înmormântare în anul 1938, pe când era încă în viață, pentru a se putea bucura de eveniment.

  Regia: Aaron Schneider
  3 0
  7.0
 • Lake City (2008)

  Cand fugi de toti si toate ultimul loc in care te-ai astepta sa sfarsesti este propria casa. O mama (Sissy Spacek) si fiul ei se regasesc in circumstante teribile dupa ce, cu multi ani in urma, fusesera separati de o tragedie.

  Regia: Hunter Hill, Perry Moore
  1 0
  5.7
 • Four Christmases (2008)

  Patru Crăciunuri

  Brad si Kate abia asteapta Craciunul, dar in special pentru ca anul asta nu-si vor revedea familiile. Daca in trecut cei doi isi vizitau toti cei patru parinti, divortati si recasatoriti, anul acesta vor pleca spre o destinatie exotica.

  Regia: Seth Gordon
  20 1
  5.7
 • Hot Rod (2007)

  Rod, Regele Cascadorilor

  Rod Kimble, protagonistul acestei comedii imprevizibile, este un cascador care are un singur vis. Nu i-a reusit niciodata o cascadorie, familia si prietenii îl considera o gluma a naturii. Tatal sau îl foloseste pe post de sac de box.

  Regia: Akiva Schaffer
  3 0
  6.7
 • Gray Matters (2006)

  Pasiune neașteptată

  Frumoasa Gray și excentricul Sam sunt soră și frate. Își încheie propozițiile unul altuia, dansează ca Fred Astair și Ginger Rogers și împart același apartament în centrul orașului - cuplul perfect, nu-i așa? Nu tocmai.

  Regia: Sue Kramer
  8 2
  5.7
 • North Country (2005)

  Ținutul din nord

  Nominalizare Globul de aur 2006 Cea mai buna actrita - drama - Charlize Theron Cel mai bun rol secundar feminin - Frances McDormand Nominalizari BAFTA 2006 Cea mai buna actrita - Charlize Theron Cel mai bun rol secundar feminin - Frances...

  Regia: Niki Caro
  16 1
  7.3
 • Bazat pe o poveste reala, filmul prezinta fascinanta istorie a spiritelor care au bantuit casa familiei Bell din Tennessee, intre anii 1817 si 1821. Frumoasa adolescenta a familiei Bell, Betsy, este chinuita si posedata de spirite, iar toata lumea...

  Regia: Courtney Solomon
  4 0
  5.1
 • The Ring Two (2005)

  Avertizarea 2

  După șase luni de la evenimentele înfricoșătoare care i-au terorizat pe Rachel și fiul său, Aidan, cei doi își părăsesc casa din Seattle pentru a scăpa de amintirile care-i bântuie

  Regia: Hideo Nakata
  12 2
  5.4
 • A Home at the End of the World (2004)

  O casă la capătul lumii

  Doi prieteni din copilărie rememorează relațiile din trecut, inclusiv pe cea dintre ei, alături de un nou prieten, în New York-ul anilor '80. Prietenia lor se transformă curând într-un triunghi amoros. Treptat, problemele încep să apară...

  Regia: Michael Mayer
  1 1
  6.7