Filmele și serialele cu Skyler Gisondo

  • Skyler Gisondo

    Skyler Gisondo

    27 de ani
    Data nașterii: 22.07.1996
    Locul nașterii: Palm Beach County, Florida, USA
  • Fairfax (2021)

    Scenariul: Aaron Buchsbaum, Alex Blagg
    0 0
    5.4
  • The Starling (2021)

    Graurul

    În urma unei pierderi, o femeie se luptă cu o pasăre bătăioasă care pune stăpânire pe grădina ei și cu un soț care încearcă să găsească o cale pentru a merge mai departe.

    Regia: Theodore Melfi
    13 0
    6.4
  • Booksmart (2019)

    Examen de (i)maturitate

    În ajunul absolvirii liceului, două bune prietene își dau seama că ar fi trebuit să învețe mai puțin și să petreacă mai mult. Hotărâte să nu fie mai prejos decât colegii lor, fetele încearcă să facă patru ani de distracție într-o singură noapte.

    Regia: Olivia Wilde
    30 9
    7.1
  • The Righteous Gemstones (2019)

    Familia Gemstone

    Danny McBride se întoarce cu un serial de comedie despre o familie faimoasă de tele-evangeliști, familie ce are o lungă tradiție de lăcomie și opere de caritate.

    Scenariul: Danny McBride
    31 2
    8.1
  • Time Freak (2018)

    Stillman, un geniu al fizicii, are un viitor strălucit în față. Lucrurile o iau razna când iubita lui îi dă papucii din senin. Stillman refuză să lase lucrurile așa și face ce ar face orice geniu - inventează măsina timpului pentru a-și salva relația

    Regia: Andrew Bowler
    1 2
    5.8
  • Scenariul: Victor Fresco
    22 2
    7.8
  • Vacation (2015)

    Vacanță cu peripeții

    Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere mai strânsă a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) îşi surprinde soţia (Applegate) şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World.

    Regia: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
    22 3
    6.1
  • Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

    O noapte la muzeu: Secretul faraonului

    Pregătiți-vă pentru cea mai sălbatică și plină de aventuri noapte la muzeu pe măsură ce Larry călătorește în jurul pământului, unind personajele preferate cu altele noi și pornind într-o călătorie epică pentru a salva magia.

    Regia: Shawn Levy
    29 0
    6.2
  • Treasure Buddies (2012)

    Căutătorii de comori

    Povestea incepe cand tanarul arheolog Thomas Howard gaseste jumatate din colierul Reginei Cleopatra intr-un mormant din Egipt. Insa, cu trecerea anilor, a tot sperat ca va gasi si cealalta jumatate. Aici intra in scena prietenii nostrii catelusii.

    Regia: Robert Vince
    2 0
    4.4
  • Popularii și iubiții cățeluși cu care regizorul Robert Vince ne-a obișnuit deja pornesc în acest film într-o înfiorătoare - și totuși amuzantă - aventură prin cotloanele unei case bântuite

    Regia: Robert Vince
    1 0
    4.5
  • Santa Buddies (2009)

    Moș amici

    După o serie de întâmplări hazlii, Pappy Paws va trebui să aleagă între a salva Spiritul Crăciunului și a-i convinge pe cei cinci frățiori că Santa Paws chiar există sau să devină un cățel normal.

    Regia: Robert Vince
    9 0
    4.5
  • Snow Buddies (2008)

    Echipa de căței

    Cinci pui de Golden Retrevier, frati, intra intr-un camion cu inghetata usa fiind deschisa... Dar soferul inchide usa neobservandu-i si ,surpriza, containerul camionului cu inghetata e trimis spre Alaska! Cum se vor descurca ei acolo?

    Regia: Robert Vince
    7 0
    5.1
  • Psych (2006)

    Agentia Psych

    Fiu al unui politist, Shawn are de copil abilitati parapsihologice. De aceea el este adesea solicitat sa contribuie la rezolvarea unor cazuri dificile. Impreuna cu prietenul sau Gus, formeaza o echipa plina de haz, dar foarte eficienta.

    Scenariul: Steve Franks
    4 0
    8.4