Filmele și serialele cu Sonja Bennett

  • Sonja Bennett

    Sonja Bennett

    43 de ani
    Data nașterii: 24.08.1980
    Locul nașterii: Vancouver, British Columbia, Canada
  • Ghost Wars (2017)

    Scenariul: Simon Barry
    43 8
    6.2
  • The Client List (2010)

    Lista clienților

    Sam, mamă a 3 copii şi soţie, plus soţul ei, Rex, se confruntă cu grave probleme financiare fiind în pericol de a fi daţi afară din casă. Căutând cu disperare un loc de muncă, Sam se angajează la un salon de masaj care îi poate oferi salvarea.

    Regia: Eric Laneuville
    15 0
    5.6
  • Held Hostage (2009)

    Vieți în pericol

    Regia: Grant Harvey
    0 1
    5.0
  • Elegy (2008)

    Elegie

    Bazat pe nuvela „The Dying Animal” a câștigătorului premiului Pulitzer Philip Roth, „Elegy” este o dramă ce explorează relația amoroasă dintre un sexagenar, critic și profesor la o universitate din New York și o timidă studentă de origine cubaneză.

    Regia: Isabel Coixet
    9 0
    6.7
  • YPF (2007)

    Despre dragoste și sex

    Filmul prezintă poveștile a cinci cupluri de tineri care se întâlnesc în cadrul unei dezbateri despre sex. Aflați în diverse faze ale relațiilor lor amoroase, ei experimentează lucruri noi în viața sexuală de cuplu.

    Regia: Martin Gero
    12 4
    6.2
  • Catch and Release (2006)

    Drumul spre regăsire

    O tânără este fericită că și-a găsit jumătatea, însă bărbatul moare cu puțin timp înainte de căsătorie. După această întâmplare, ea va afla adevărul despre cel pe care credea că îl cunoaște și lângă care ar fi dorit să își petreacă toată viața.

    Regia: Susannah Grant
    9 0
    5.9
  • Where the Truth Lies (2005)

    Aparențe înșelătoare

    O jurnalista, o crima, o ancheta. Cand adevarul minte este povestea angajatei unei companii media care incearca sa dezvaluie adevarul din spatele destramarii, in urma cu cativa ani, a unui celebru grup-comic. Totul s-a legat atunci de gasirea in...

    Regia: Atom Egoyan
    13 2
    6.4
  • Confessions of a Sociopathic Social Climber (2005)

    Cum să ajungi o femeie de succes

    În scurt timp, Katya Livingston, fără a ține cont de cei din jurul său, ajunge acolo unde și-a dorit: în vârful piramidei sociale. Dar, luată în vizor de un inspector financiar, ea începe să-și noteze meticulos toate tranzacțiile. Singură, din...

    Regia: Dana Lustig
    3 0
    4.7