Filmele și serialele cu Sonoya Mizuno

  • Sonoya Mizuno

    Sonoya Mizuno

    37 de ani
    Data nașterii: 01.07.1986
    Locul nașterii: Tokyo, Japan
  • Shortcomings (2023)

    Regia: Randall Park
    3 4
    6.4
  • Men (2022)

    Bărbați

    Trecând printr-o tragedie personală, Harper se retrage în pitorescul mediu rural englezesc, sperând să găsească un loc în care să reușească să se vindece. Dar cineva- sau ceva- din pădurea din apropiere pare că o urmărește. Totul se transformă...

    Regia: Alex Garland
    16 7
    6.1
  • Devs (2020)

    Divizia de dezvoltare

    Lily Chan, inginer de software, investighează secretoasa divizie de dezvoltare a angajatorului ei, o companie cu sediul în Silicon Valley ce produce tehnologie de ultimă oră, și despre care crede că se află în spatele uciderii iubitului ei.

    Scenariul: Alex Garland
    71 16
    7.6
  • Crazy Rich Asians (2018)

    Asiatici bogați și țicniți

    În comedia romantică Crazy Rich Asians, bazată pe romanul omonim scris de Kevin Kwan, trei familii înstărite din China se pregătesc pentru nunta anului

    Regia: Jon M. Chu
    68 14
    6.9
  • Maniac (2018)

    Owen Milgrim, un bărbat instituţionalizat, visează la o nouă şi palpitantă viaţa într-o lume fantastică.

    Scenariul: Cary Joji Fukunaga, Patrick Somerville
    24 12
    7.7
  • The Domestics (2018)

    Într-o lume post-apocaliptică sângeroasă ocupată de bande rivale sălbatice, doi soți aleargă disperați în căutarea unui adăpost. Cei doi trebuie să coopereze și să-și depăsească limitele pentru a supraviețui.

    Regia: Mike P. Nelson
    53 9
    5.7
  • Annihilation (2018)

    Anihilarea

    Annihilation (2018) urmărește povestea unui biolog care își caută soțul dispărut în timp ce se află într-o expediție secretă și descoperă o creatură periculoasă care se ascunde în pustietate.

    Regia: Alex Garland
    334 83
    6.8
  • La La Land (2016)

    Povestea unei actrițe aspirante și singuratice, Mia, și a unui carismatic pianist de jazz, Sebastian. Cei doi ajung să se îndrăgostească, însă iubirea lor este pusă la încercare de mediul dificil oferit de industria de divertisment în care evoluează.

    Regia: Damien Chazelle
    Oscar-uri: x 6
    87 24
    8.0
  • Alleycats (2016)

    Când curierul pe bicicleta Chris asistă la ceea ce pare a fi o crimă, primul său instinct este de a fugi. Dar când curiozitatea îl atrage înapoi, intra într-o lume a corupției, a puterii politice și a curselor ilegale de biciclete.

    Regia: Ian Bonhôte
    3 3
    4.8
  • High Strung (2016)

    Un violonist hip-hop care-și câștigă banii cântând la metrou întâlnește o dansatoare bursieră. Cu ajutorul unei echipe de dansatori, cei doi vor trebui să găsească un echilibru în pregătirea pentru o competiție care le-ar putea schimba viețile.

    Regia: Michael Damian
    10 2
    6.3
  • Ex Machina (2014)

    Caleb, un tânăr programator, este selectat pentru a participa la un experiment uluitor în domeniul inteligenței artificiale: va trebui să evalueze calitățile umane ale unei extraordinare femei-robot, Ava.

    Regia: Alex Garland
    Oscar-uri:
    62 5
    7.7